Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-379 από 379.

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Vulk: “Αξιοζήλευτη η συλλογή σου φίλε Sam! Να ρωτήσω και γω με την σειρά μου για το amplifier! Το χρειάζομαι για το χωριό, όπου μου δίνει wifi φίλος από διπλανό σπίτι. Το πρόβλημα είναι ότι πιάνω μόνο σε συγκεκριμένο σημείο προς την πλευρά του σπιτιού του. Επειδή γενικά δεν το εχω ψάξει πολύ, μπορώ να το χρησιμοποιήσω βάζοντάς το στην πρίζα στο σημείο όπου πιάνω σήμα και να το ενισχύσει ώστε να έχω wifi σε όλο το σπίτι? Είναι εύκολη η εγκατάσταση/ρύθμιση κλπ?” Ευχαριστώ πολύ, να σαι…

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από iAmLiakos: “Παράθεση από Sam: “Προστέθηκαν σχεδόν σε όλα τα προιόντα φωτογραφίες!!! ” Μολις είδα τις φωτός και έχω ερωτήσεις! Αρχικά για την action camera. Ποιά αδιάβροχη θήκη έχεις πάρει; (δε μου φαίνεται η xiaomi γιαυτό ρωτάω) Τι αποψη έχεις για τη θήκη αυτή; Είσαι ευχαριστημένος; (εγώ έχω παραγγείλει την kingma). Το βαλιτσάκι είναι αυτό; Μαλλον όχι, για το kingma το κόβω ε; Αυτά για αρχή!! :thumbsup:” Η πρώτη που πήρα ήταν αυτη: 40M Water Proof Cover Case for Xiaomi Yi Action Spo…

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Προστέθηκαν σχεδόν σε όλα τα προιόντα φωτογραφίες!!!

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Sam: “Little Bee Phone Stand Holder ''Are you ok'' mousepad Large size Mousepad μαύρο και μπλέ (Δε μου έφτανε το ένα) Ότι απορίες έχετε για τα παραπάνω προιόντα, ρωτήστε άφοβα! ” Ρωτάω ΑΦΟΒΑ λοιπόν... Θα ήθελα, εάν έχεις, links με τα παραπάνω προϊόντα για να τα δω... ” Ναι αμέ, εδώ τα λίνκς XiaoMi Are You OK Pattern Mousepad Non-slip Rubber-2.87 and Free Shipping| GearBest.com Large Size Original Xiaomi Mouse Pads-5.39 and Free Shipping| GearBest.com Original X…

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από iAmLiakos: “Για δώσε ένα feedback για το water tester και για το nano router! To mousepad το μεγάλο το περιμένω και εγώ! Είναι καλής ποιότητας? Πως σου φαίνεται? ” To water tester είναι ένα ωραίο γκατζετάκι για να ελέγχεις την ποιότητα του νερού που καταναλώνεις,είναι σε μέγεθος στυλού λίγο πιο παχύ με καπάκι και ουσιαστικά αποτελείται απο δύο ηλεκτρόδια που καθώς έρχονται σε επαφή μέσα στο νερό σου βγάζουν τις μονάδες ppm του νερού!Γενικά παρατήρησα διαφορά στα ppm σε δυο διαφορετι…

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Είπα να γράψω και εγώ την συλλογή μου με τα προιόντα της Xiaomi... Και μεγαλώνειιι η λίστα! - Xiaomi Yi Sports Camera με monopod IMG_1124.jpg IMG_1121.jpg - Bluetooth remote controller για τηn Xiaomi Yi IMG_1125.jpg - Power Bank 5000mAh li-po d523dd02-bfab-49de-8db5-84c8b6e72e85.jpg - Miband IMG_1128.jpg - Mi key (3.5 mm ''έξυπνο'' κουμπί για android συσκευές) - USB Utility Led Light 43ecca24-89f3-4f6b-b7b8-bf1b30220053.jpg - USB fan χαμηλής κατανάλωσης IMG_1139.jpg IMG_1134.jpg - WIFI Xiaoyi AN…

• Xiaomi Pen water tester

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από mikhailbakurin: “Mάλιστα, άρα μιλάμε μόνο για νερό που είναι τρεχούμενο και όχι στάσιμο, γιατί δε μετρά μικροβιακό φορτίο, καθιστώντας έτσι επικίνδυνο οτιδήποτε δε ρέει εμφανώς. Εντάξει, δε μπορείς να τα περιμένεις όλα από μία συσκευή των 10$. ” Ουσιαστικά το νερό που είναι ιδανικό για πόσιμο είναι απο 50ppm και κάτω,γενικά το νερό βρύσης έχει περίπου 350ppm, TDS μεταφράζεται ώς τα ολικά διαλυμένα στερεά και το ppm είναι τα parts per million.

• Xiaomi Pen water tester

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Εγώ το έχω..εδώ το βιντεάκι που έφτιαξα.μετράει τα ppm στο βίντεο είναι ΤΕΣΤ σε νερό βρύσης και νερό εμφιαλωμένο, επίσης διέκρινα και διαφορά στα 30-40 ppm σε εμφιαλωμένα νερα youtube.com/watch?v=PM7ai2pgsuc

• Καλημέρα στην ομάδα, λοιπόν μετά απο Miflash της επίσημης Miui 7 ρόμ είπα να περάσω την ελληνική stable σε redmi note 2, το μετονόμασα το update.zip το έβαλα χύμα στο κινητό κάνω choose update package και ξεκινάει η εγκατάσταση , στο 6% τερματίζει αμέσως και γράφει install update.zip failed signature verification failed. Πρέπει να κάνω ρούτ τη συσκευή? κάνω κάτι λάθος? Υπάρχει περίπτωση να κάνω fastboot την ελληνικη stable miui 7 ?

• Xiaomi Redmi Note 2 Deep Review

Sam - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Sam: “Μόνο που δεν έχει επιλογή για iphone ” Τώρα έχει .... ” Χαχα!!! Τώρα έχω και εγώ!

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Sam: “Ο Server αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα, παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα. Exception ID: e62fe6f86112c7d9a7e3a9152bd406f79219e7dc ” @Sam δοκίμασε τώρα να διορθώσεις το προφίλ σου.. ” Ναι ναι, οκ μια χαρά παιδιά!!! Διορθώθηκε,ευχαριστώ! Μόνο που δεν έχει επιλογή για iphone

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Sam: “Θεώρησα σωστό να σας γράψω και απο πού το πήρα, σε τι τιμή, πόσες μέρες έκανε να έρθει και με τον τρόπο αποστολής! Ενημερώθηκε το αρχικό πόστ! ” Όλα super! Αν θέλεις ενημέρωσε και τη συσκευή στο προφίλ σου να φαίνεται και εκεί τι συσκευή έχεις. ” ευχαριστωωωω Ναι προσπαθώ απο χθές να φτιάξω το προφίλ μου αλλα βγάζει error η σελίδα και λέει προσπαθήστε αργότερα... Ο Server αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα, παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα. Exception ID: e62fe6f8611…

Μήνυμα

Θεώρησα σωστό να σας γράψω και απο πού το πήρα, σε τι τιμή, πόσες μέρες έκανε να έρθει και με τον τρόπο αποστολής! Ενημερώθηκε το αρχικό πόστ!

Μήνυμα

Παράθεση από myrwnasu: “να προσθεσω στην παρουσιαση τοι κυκλοφορει και σε κιτρινο γαλαζιο και ροζ με μια διαφορα γυρω στα 18.16€ η οποια προσωπικα δεν πιστευω να αξιζει μονο για το χρωμα. ” Πολύ σωστά! Το διόρθωσα...

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “@Sam πολύ καλό review, περιμένουμε κι άλλα. Και ναι τα antutu score σου είναι λίγο μικρά για όσους φοράμε την ελληνική GTV. Ίσως γι αυτό ειχες λαγκαρισματα με την κινέζικη Επίσης (μπορεί να κατάλαβα εγώ λαθος) αλλά στην αρχή που λες για τις διαφορές του ακριβοτερου prime. Η διαφορά δεν είναι στο 4G που το διαθέτει μόνο σε μια κάρτα οπως και το απλό και συγκεκριμένα στη 2η. Η μόνη τους διαφορά είναι τα 16 επιπλέον GB flash memory, και ο χρονισμος της KME στα 2,2. ” Να σα…

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ παιδιά,πραγματικά χαίρομαι που σας άρεσε! Είδα τη φοβερή σας δουλειά εδω μέσα και ανταποδίδω τα μπράβο σας!

Μήνυμα

Χαχαχα!!! Πλάκα κάνεις!!!! Να περιμένω μέχρι την επίσημη αύριο? Πφφφ δές τι μου έκανες τωρα, με μπρίζωσες!!!

Μήνυμα

Καθώς το πόστ μου ξεπερνούσε τις 10.000 λέξεις και δέν μπορουσα να το ανεβάσω και αυτο , το γράφω σαν απάντηση... Μερικά δείγματα της Κάμερας του Redmi Note 2 : IMG_1090.jpg IMG_20151019_124826_HDR.jpg Λογισμικό Xiaomi Screenshot_com.android.calendar_2015-10-16-19-29-11.pngIMG_20151023_102306_HDR.jpg Manual Φωτογραφία IMG_20151023_102015_HDR.jpg HDR φωτογραφία IMG_20151023_102041.jpg Εμπρόσθια κάμερα IMG_20151023_102139.jpg

Μήνυμα

Ξέρω οτι δεν είναι το πρώτο review για το Xiaomi Redmi Note 2 άλλα είπα να το ανεβάσω όπως το ανέβασα και στο insomnia.gr Μετά την εκτενής παρουσίαση του καλύτερου VFM κινητού Lenovo K3 Note ,ήρθε η ώρα για τον καλύτερο ανταγωνιστή του σε αυτή την κατηγορία για το Best Value For Money κινητό της αγοράς! Έτσι λοιπόν μετά απο 1μιση μήνα αναμονής έφτασε στα χέρια μου το Xiaomi Redmi Note 2, ένα πανίσχυρο VFM κινητό στην κατηγορία των phablet. IMG_0995.jpg Μερικά συγκεντρωτικά στοιχεία του Redmi Not…