Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 379.

• @mitch002 Great Review!!!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Εδώ και μια φοβερή & ιδιαίτερη βασούλα για το Amazfit (Δυστυχώς μόνο για Φόρτιση, όχι Sync)!!! youtu.be/Fu2s-0f5FaQ

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από zt654: “Φίλε μου σε πόσο καιρό σου ήρθε και τι πλήρωσες σε τελωνεία κτλ; ” 20 μέρες περίπου, με priority line(ΕU Express) μαζί με κάτι άλλα πραγματάκια(12 ευρώ περίπου μεταφορικά)τίποτα σε τελωνεία από Gearbest!

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παρέλαβα και Xiaomi Backpack 26L , τρομερή ποιότητα και κατασκευή!!! Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!!! Εδώ και το Review που της έκανα, σε όσους δεν αρέσουν τα Αγγλικά μου ,απλά ζηλεύουν την τέλεια προφορά μου, ή απλά κάντε mute!!! youtu.be/5fUW9t8bQ_4

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

@spideman3 Χμμμ ισως να ξεσυγχρονιζεται το κινητό καθως είδα οτι το αναγνωρίζει ως 2 διαφορετικά στοιχεία bluetooth ( ως audio reciever και ως απλή bluetooth συσκευή με ενα κωδικό όνομα) δοκίμασε άλλο κινητό να δεις αν στο ξανακάνει! @zt654 χαχαχα το νόημα το κατάλαβες όμως, αυτό έχει σημασία!!!

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Λοιπόν και εγώ παρέλαβα σήμερα έρχεται και unboxing... Τρομερό για όσους έχουν στο αυτοκίνητο τους μονο AUX υποδοχή είναι αστεράκι ούτε καλώδια ούτε τπτ, micro usb για να φορτίζει , θα το τεσταρω και για κλήσεις ομιλίας να δω από που και αν δουλευει το μικρόφωνο... Πάντως απόδοση ήχου εξαιρετική!

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από sakis112: “Καλησπέρα. Παρήγγειλα το m365, από το tomtop, 344,38€ , με ένα κουπόνι, και μου στείλανε tracking number, 1ο ένα της DPD, Kai 2ο UPS, τα οποία δεν δουλεύουν,. Γράφει λάθος, επικοινωνία με τον αποστολέα. Τους έστειλα 2 email, αλλά δεν απαντούν. ” Για το συγκεκριμένο κατάστημα δεν έχω καμία ιδέα, δεν έχω πάρει ποτέ τιποτα απο εκει. Αν πλήρωσες με Paypal και περάσουν οι 35 μέρες χωρίς να εμφανιστεί κάνε Dispute... Δεν χάνεις τα χρήματα σου αν γίνει στραβη Σακη... Εδώ και το …

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Τι σας έχω τι σας έχω!! Λοιπον ενα Quick Τεστ Run με το Xiaomi Mijia Scooter M365 !!! Εντυπωσιασμένος μπορώ να πω! youtu.be/h9xxtKx8law

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Το πατίνι το θέλω για την κόρη μου ” Αχαχαχα, καλά να στο δώσω μια βόλτα να σε δώ μετα αν θα το έδινες της κόρης σου Παράθεση από Geo Z: “Η ζυγαριά είναι η mi scale 2? Από που, αν επιτρέπεται, και με τι μεταφορικά; Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σωστά @Geo Z από Gearbest με EU Express , οπως ο @homer66 απο πάνω!

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Άργησε λίγο αλλά ήρθε και με review! =============== Ιουλ 16th 2017, 9:12pm =============== Ωχ ωχ ωχχ!! Unboxing time!!! Ηρθε η ωρα να αντικαταστησω το iphone , με τι αλλο??? Mi6 all the way!!! Τρομερη ποιοτητα ! =============== Ιουλ 18th 2017, 11:11pm =============== Δεν προλαβαίνω ούτε να κοιμηθώ σήμερα!!

• Αναζήτηση android tv box

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Dimitra Kgianni: “Καλησπερα, ευχαριστώ για τις ιδέες. Βρήκα κάτι απο ευρωπαική αποθήκη , για να αποφύγω το τελωνείο. Αυτό εδώ . Καλό φαίνεται απο τα reviews ” Σαν εταιρία είναι μια χαρά και εγώ έχω αυτό εδώ ,δεν το έχω κάνει ακόμη βέβαια Review αλλά είναι άψογο!

• Παράθεση από miui-online: “Ναι φαινεται οτι ακομα να βγει η global και την περιμενουν. Αρα η μονη διαφορα της global απο την κινεζικη ειναι το ελληνικο μενου στο android; Εισαι ευχαριστημενος απο το tablet; Ειδες κατι που δε σου αρεσε; Διαβασα για καποια bugs της MIUI 8, οτι καποτε μπορει να κλεισει καμια εφαρμογη κτλ... ισχυει; ” Ναι περιμένουμε, αστεράκι ειναι! Οχι τίποτα αν εξαιρέσεις τα μικρoBug's που έχει με το Μanual Ιntall του Play Store στην Κινέζικη ρόμ, και το ελάχιστο backlight Bleedi…

• Παράθεση από miui-online: “1) Η κινέζικη stable παίρνει ΟΤΑ updates; 2) Με τα ελληνικα τι παιζει; Το μενου ειναι αγγλικο και εχεις μονο ελληνικο πληκτρολογιο ή εχεις και ελληνικο μενου; 3) Γιατι εβαλες την κινεζικη και οχι την global official; ” 1) Δεν έχει βγάλει ακόμη γιατί ήταν η τελευταία αυτή που έβαλα, αλλα λογικά παίρνει κανονικά! 2) Ελληνικά στο πληκτρολόγιο, όλα τα υπόλοιπα Αγγλικά! 3)Mi Pad 3 Official China/Global Dev/Stable ROM Collections (Updated 22.05.17) - Mi Pad 3 - Xiaomi MIUI O…

• Εγώ που το πήρα από GB με τη ρόμ του λες κατέληξα να περάσω την κινέζικη stable προς το παρών πάντως!

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “Αν εννοείς για τα τελευταία 9 χρόνια, ναι είναι. ..εκεί μένω. ” Πωωω χαρά στο κουράγιο σου!!!

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “Όποιος μπορεί να συνενοηθεί με μαλτέζους σε αγγλικά, καταλαβαίνει τα πάντα. ” Χαχαχαα πρέπει να ήταν τραυματική εμπειρία εεε ???

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από newsformobiles: “Με τι εφαρμογή την τρέχεις? Ωραία βίντεο κιόλας! ” Είτε με το MiHome την κάνεις προσθήκη από τις συσκευές Bluetooth (Είναι στα κινέζικα), είτε από την εφαρμογή Soocas(θέλει δικό της account και είναι στα Αγγλικά).

• Google Play Installation for Mi Pad 3 MIUI 8 Nougat

Sam - - Mi Pad 3 (Cappu)

Μήνυμα

Thanks for the info, but i had some ''Wlan waiting'' error...

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Εδώ και η παλμική οδοντόβουρτσα της Xiaomi ,Soocas X3 ! Πραγματικά κάνει τρομερή δουλειά, νιώθεις τα δόντια καθαρά, πως κάνουν τα πιάτα οταν βαζεις φέρι που τρίζουν ??εε έτσι.... Ότι καταλάβετε πάλι από αυτά που λέω ! youtu.be/DiBJzzIqYuc