Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 379.
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΣας σκοτώνω με τα αγγλικά μου αλλά είμαι διεθνής φίρμα !!! Ότι καταλάβετε... youtube.com/watch?v=TC_Ihg5kwXM
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΟικονομική καταστροφή λέγεται αυτό!!! Έρχεται ριβιουβδομαδα!! Xiaomi mipad 3 , xiaomi walkie talkie, xiaomi wowstick screwdriver, pen + inks ,Xiaomi Soocas toothbrush ,Xiaomi latest ip cam και ένα Teclast Tbook T10S έτσι για ξεκάρφωμα για να μην με πείτε xiaomifanboy !!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/36528/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/36527/
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠωωω τα κινέζικα πονοκέφαλος!!!
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Παράθεση από Sam: “Νεο απόκτημα : Xiaomi Bluetooth Sport Earphones ” τί λένε από ποιότητα ήχου; Γιατί δεν βλέπω και πολύ καλά review σχετικά.. ” Παίζουν αρκετά δυνατά χωρίς να σου ''γαργαλάει'' τα τύμπανα απο τα μπάσα, και ψηλές και χαμηλές αρκετά καλές! 'Αριστα απο μένα, αν και δεν έχω να το συγκρίνω προς το παρών με αλλα bluetooth ακουστικά!
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΝεο απόκτημα : Xiaomi Bluetooth Sport Earphones Τραβηγμένο με την Xiaomi Yi M1 Mirrorless Φυσικά!!! youtube.com/watch?v=1uCa6dQre6Q
-
Παράθεση από Bell: “Παράθεση: “ Καλησπέρα. Έχει κανείς γνώση για την εν λόγω κάμερα; Αξίζει έναντι της yi ;” ” Καλησπέρα, η εφαρμογή είναι ακόμη στα κινέζικα,δυστυχώς, έχει τίλτ εώς 360μοίρες σου στέλνει κανονικά και ειδοποιήσεις όπως την απλή, 1080p ανάλυση κανονικά... Αν θέλεις την τηλεκατευθυνση χτύπα την, αλλιώς αν τη θέλεις για απλή χρήση παρε την κλασσική...
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤο γύρισα στα Αγγλικά ,μιάς και με έχουν πρίξει να μου γράφουν στα σχόλια -''English Please''-''why is your title in English if you dont speak English'' κλπ κλπ... Ειναι τα αγγλικά μου βέβαια χειρότερα απο του Φατσέα, αλλα πιστεύω θα βγάζουν νόημα!!! youtube.com/watch?v=EekNCtSzNps
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Xstos: “Παράθεση από Sam: “Ωχ ωχ ωχ τι έχουμε εδώ, επιτέλους μια αναβάθμιση για το κανάλι μου!!! ” Μέχρι να σκρολάρω τη φωτογραφία προς τα κάτω ολόκληρη νόμιζα ότι παρέλαβες Glock..... ” Αχαχαχαχα έκλαψα!!!!! Παράθεση από Alex_MLT: “Βάλε review και στείλε link.. ψήνομαι εδώ και καιρό αλλά διστάζω ακόμα. ” Ναι ναι εννοείται , ετοιμάζω και το review της...Με samples video/pictures
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΩχ ωχ ωχ τι έχουμε εδώ, επιτέλους μια αναβάθμιση για το κανάλι μου!!!forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/32314/
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΧαχαχα , @maddoctor πραγματικά όμως!!! @Sakoumidis για πάρτη σου πάρε το βρέ γιατί τα ανηψάκια σου θα το κάνουν ψίχουλα και θα πονέσει η καρδιά σου!! Είναι τρομερό, κάνει αρκετή φασαρία βέβαια όταν γυρίζουν τα μοτέρ αλλά κλαιν!!! Είναι 30 εκατοστά ύψος , πανέμορφο και όντως εντυπωσιακό! Θα δω μήπως και με καμιά πατέντα του κουμπώσω πάνω και την xiaomi yi 4k!!
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕδώ και ενα δείγμα του Xiaomi Mitu Robot : youtube.com/watch?v=dEsuTzxOaIw
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠήρε ενα 3ωρο αλλα το κατάφερα!!!
-
Quadcopter Drone εώς 100 ευρώ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλημέρα έκανα ενα μίνι review στο : Skytech TK110HW Wifi FPV Foldable RC Quadcopter youtube.com/watch?v=FAd7kglHd4A&t Για ρίξτε ιδέες για κάποιο άλλο που σας ενδιαφέρει για review!!!
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από Makis1990: “Καλησπερα σε ολους! Ενδιαφερομαι να αγορασω το ρολοι αλλα δεν γβωριζω αν ειναι εφικτη η συνδεση του με ΗRM chest strap. Επειδη κανω HIIT προπονησξ ο optical sensor για τους καρδιακους παλμους δεν ειναι τοσο ακριβης, ή καλυτερα χανει αρκετα τους σφυγμους κατα την διαρκεια της συγκεκριμενης προπονης. Υπαρχουν HRM chest straps τα οποια συνδεονται σε android συσκευες μεσω bluetooth. Υπαρχει καποιος που εχει καταφερει να συνδεσει επιτυχως HRM chest strap (οποιαδηποτε εταιριας…
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑλλο ένα εκπληκτικό προιόν απο την Xiaomi, είχα πολλές ledοταινίες αλλα η ποιότητα κατασκευής της xiaomi είναι πραγματικά φανταστική, αν και μικρή σε πλάτος παρόλα αυτά εξαιρετικά φωτεινή! youtube.com/watch?v=2GPbsHMm5As
-
Παράθεση από knight666: “Παιδιά επειδή θέλω να πάρω το ρολόι μπορεί κάποιος να μου πεί πόσο κρατάει η μπαταρία του με απλή χρήση; Το μόνο που θέλω όπως κ στο Mi Band 2 που έχω είναι να δείχνει την ώρα κ την απόσταση που τρέχω. Όλα τα υπόλοιπα θα τα 'χω κλειστά όπως gps, wifi κ ειδοποιήσεις. ” 3 μέρες άνετα...
-
Παράθεση από anergos13: “ποια ειναι η διαμετρος του ρολογιου? Ειναι 46mm οπως βρηκα εδω ? Motorola 360 2nd Gen vs Xiaomi Amazfit Smartwatch - SmartWatch Specifications Motorola 360 2nd Gen vs Xiaomi Amazfit Smartwatch - SmartWatch Specifications ” 46mm σωστά
-
Really good job, i confirm, works like a charm, just few left in chinese in the main clock and some some functions, but you can now understand a LOT more!!!