Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 379.
-
Παράθεση από anergos13: “ποσες επιλογες εχει φιλε μου η φωτεινοτητα? Η οθονη λειτουργει χωρις backlight και ανεβοκατεβαινει η φωτεινοτητα των ενδειξεων? (Λογω της ειδικης κατασκευης της οθόνης) Αν μπορεις καποιες επιπλεον πληροφοριες γιατι δεν μπορω να καταλαβω απολυτα απο video στο youtube.. Ευχαριστω ” Δές εδω : πιστεύω να βοήθησα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24969/ Εδώ είναι με κλειστή τη φωτεινότητα της οθόνης για να καταλάβεις περίπου πως φαίνεται στο φώς , είναι έτσι συνεχώς …
-
Παράθεση από anergos13: “η xiaomi λεει 36 ωρες με gps , 5 μερες με notifications , και 11 ως σκετο ρολοι .. Αν κρινω φιλε μου οτι οι 36 ωρες σου φτανουν κοντα στις 72 (gps)....μονο με τα notifications θα περναει τις 5 μερες?? Φωτεινοτητα που την εχεις? στο auto? γιατι παιζει ρολο .... ” Μόνιμα απενεργοποιημένη η φωτεινότητα. Με ελάχιστο φωτισμό φαίνεται άψογα η οθόνη μην πώ και πολυ καλύτερα χωρίς το backlight...
-
@anergos13 πάνω κάτω 3 μέρες με notifications και gps όλα ανοιχτά! Με κλειστό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα σίγουρα 4 μέρες γεμάτες.
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Μόλις μου ήρθε από το igeekphone! Τώρα να δω πως θα το κάνει να μιλάει ελληνικά... youtu.be/4UMTWSqBue8 Το βρήκε και το Mi Smart Homeforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24726/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24727/ ” Φοβερό!!! Μεγειές Ντοκ!!! Ααα να δούμε τι θα σκαρώσεις πάλι!!!
-
Παράθεση από Rukrom: “I presume that nobody know if xiaomi pretend update firmware of the chinese version. We hope that will happen!!! ” No info at the moment, they said that they will also release an english version in US, lets just hope there will release a firmware also!
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@Sakoumidis Ευχαριστώ πολύ!!! Αν και με ψιλονευρίασε λίγο, λόγω του οτι δεν μπορείς να αλλάξεις σε Αγγλικά το μενού ,επομένως μόνο για notifications καταλαβαίνεις προς το παρών, ας ελπίσουμε να βγει κανένα update με Αγγλικά!!! Επίσης εδώ και ένα μικρό βίντεο που έκανα για το AMAZFIT : youtube.com/watch?v=58f6jQFqzE0
-
Παράθεση από macuser79: “Παράθεση από Sam: “ ” ” Nope no problem at all, everything runs smooth and the notifications work as well (iOS 10.1.1) Παράθεση από Rukrom: “mmm... i have a question about that.... if huami will launch "amazfit pace" with english firmware... the actual version of smartwatch (chinese) will update firmware to english???? if not... the chinese version purchased will be a big fail ” Let's just hope it will be possible to make the update like the xiaomi dashcam ( Chinese to E…
-
Yeap @maddoctor, i just recieved the Amazfit and use the iOS app already! They also write on the back of the box that it supports Android 4.4 and above / iOS 7.0 and above. I'm just still trying to figure out how to recieve notifications!
-
@macuser79 have you tried downloading the ''Amazfit'' app from Appstore? i just downloaded it and seems good to me and in English too.
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΓια να δούμε τι θα δούμε!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24131/
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@astan1990 Ποιοτικές και καλές λάμπες είναι και οι δύο, τώρα ανάλογα το γούστο σου και τις ανάγκες σου επιλέγεις!!!
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕνα Μινι Review στο Xiaomi Mi Max 3GB RAM youtu.be/1RmXrqAk5aI
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕιναι θέμα συνήθειας!οποίος φίλος μου το έβλεπε προχθες το κορόιδευε αλλά μόλις το έπιασαν και το δούλεψαν έπαθαν πλάκα!!! Για γραφείο αμάξι είναι πραγματικά ότι καλύτερο!
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Yπάρχει και το πλαν b. Το δένεις πάνω σε ένα mi scouter. ” Ή του βάζω 2 ζευγάρια ρόδες και το κάνω πατίνι εε?
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤο έχει κανένα άλλο παιδί να μου πεί τι παντελόνια φοράει? Δεν χοράειιι σε καμία τσέπη!
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤο νέο απόκτημα: Xiaomi Mi Max !!!! Είναι "μπαούλο" τελικα!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22261/
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαXiaomi Mijia Smart Electric Water Kettle μινι Review ήρθεεε! youtube.com/watch?v=fl0JXTl5Ckc
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@nikpoth Για να σου δώσω να καταλάβεις τι εννοώ, αυτο εχω κάνει εγω στο δικό μου! Έχω την εντύπωση οτι έχεις και εσύ το ίδιο βύσμα. @osalonikios χαχαχα αυτό θέλω να το δώ!!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21640/