Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 379.

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από nikpoth: “ Μόλις πρόσθεσα στη συλλογή μου το wifi power strip.Δυστυχώς ο κινέζος έβαλε αντάπτορα ότι να ναι ” Μπαίνει αν δεν κάνω λάθος και δουλεύει κανονικά ,απλά το πάνω πάνω πινάκι απο τα 3 περισσεύει!

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από pit13: “@Sam Εκτος απο xiaomi, έχεις άλλη μάρκα απο συσκευές; Αν βγάλει και καφετιέρα η xiaomi να με ενημερώσετε. Αλλά να φτιάχνει μόνη της τον καφέ το πρωί ” Χαχαχα, δες τον τίτλο του θέματος! Για αναβάθμιση απο βραστήρα του λίντλ είναι άψογος (σύγκριση που έκανα εε?), βασικά οτιδήποτε εκτός απο λίντλ μια χαρά θα ήταν! Δεν πίνουν και πολλούς καφέδες εκεί στο China, αλλιώς θα είχαν φτιάξει!!!Πιο πολύ στο τσάι το ρίχνουν ,για αυτό και ο βραστήρας!

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

@iAmLiakos χαχαχα λές να του κάτσω μέσα μια πετσέτα με αυγά ??? το λυπάμαι να σου πώ την αλήθεια... @osalonikios 20 Χρόνια??? Τι μάρκα? Μπορεί να χρειάζεται παρέα ο ''παλιοβραστήρας'' σου ,περίμενε θα σου πώ αν αξίζει ο Xiaomi !!!

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

@Xstos Είναι όντως,ααα να δούμε!!! Για αυτό είμαι εδώ για να σας πώ αν αξίζει , για αυτά που λέει οτι προσφέρει νομίζω θα μου είναι χρήσιμος πάντως!

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ακόμη ενα Xiaomi Home Gadget στη συλλογή!!! Unboxing&Review έρχεται!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21524/

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Nikos_77: “Το αμάξι είναι ένα Seat Ibiza του 2000 λίγο παλιό Και εγώ πίστευα ότι είναι θέμα του αμαξιού απλά ρώτησα για σιγουριά!! Πρέπει από βδομάδα να βρω χρόνο ένα πρωί να το πάω.Κάτι άλλο που παρατήρησα σήμερα είναι ενώ οδηγούσα για κάνα μισάωρο περίπου σταμάτησα σε ένα φίλο να πάρω κάτι και το έβγαλα από τον αναπτήρα να του το δείξω και παρατήρησα ότι είχε ζεσταθεί αρκετά μπορώ να πω.Ευχαριστώ @Sam για την βοήθεια!! ” Μπα δεν υπερθερμαίνεται κιόλας αλλα λίγο λίγο το νιώθεις ναι…

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Nikos_77: “Καλησπέρα σε όλους τους XIAOMImaniacs!!!Εκτός από τα 2 κινητά που έχω αγοράσει μέχρι τώρα από την Xiaomi πρόσφατα μου ήρθαν μερικά ακόμα. Η λίστα με τα αριστουργήματα της Xiaomi είναι ένα Xiaomi Wifi router 3,ένα Xiaomi gateway multifuctional, ένας αισθητήρας θερμοκρασίας-υγρασίας και ένα Xiaomi Roidmi 2s. Σίγουρα θα αποκτήσω και άλλα στο μέλλον γιατί άμα μπεις στο τρυπάκι τα θες ΟΛΑ!!!!! Έχω μια ερώτηση για τους κατόχους του Roidmi 2s,όταν σβήνεις το αμάξι και χάσει και …

• Αναζήτηση android tv box

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Άλλοι με εμπειρία και τι να προσέχουμε κατα την αγορά Android Tv Box???

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ααα δεν το είχα δεί καν!!! Ωραία διέγραψτε το θέμα ή ενώστε τα!

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Άνοιξα θέμα μόνο για Android TV boxes, μιας και ενδιαφέρει αρκετούς και εμένα μέσα!

• Αναζήτηση Android TV BOX !!!

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Μιας και είδα ενδιαφέρει αρκετά άτομα να μάθουν για Tv boxes!!! Γράψτε όσοι έχουν εμπειρία με ανάλογα συστήματα! Εγώ έχω apple tv 3rd Gen. αλλα θα με ενδιέφερε και ένα XiaoMi 3 TV Box !!! Το έχει δουλέψει κανείς?

• Παράθεση από Xstos: “Ωραίος!!! Η λάμπα αλλάζει? ” Μπά ledοταινία πρέπει να έχει μέσα, καλά αν έρθει η ώρα της θα πέσει disassemble !!!

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

@Sakoumidis Για τους ενδιαφερόμενους της Xiaomi Philips Eyecare Smart Lamp 2... Pίξτε μια ματιά Εδώ, έκανα ένα Deep Review!

• H Xiaomi σε συνεργασία με την Philips δημιούργησε την Eyecare Smart Lamp 2! IMG_3578.jpg Παραλαμβάνοντας το προιόν εντύπωση μου έκανε το μέγεθος της συσκευασίας, η αλήθεια είναι οτι δεν περίμενα να είναι τόσο μεγάλο το κουτί. IMG_3584.jpg Ανοίγωντας το κουτί βλέπουμε ένα καλά προστατευμένο προιόν σε νάιλον και χαρτόκουτες! IMG_3583.jpg Περιεχόμενα συσκευασίας: Η συσκευασία μας περιέχει τη λάμπα , το τροφοδοτικό μας και τέλος το φυλλάδιο με τις οδηγίες χρήσης, επίσης θα χρειαστείτε εναν αντάπτορα…

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Να σαι κάλα @Sakoumidis , δεν την έχω τη δεύτερη, ο γιατρός την έχει κάνει Review ! Έχω την Bedside της xiaomi , αλλα είναι άλλη η φιλοσοφία της! Να σου πω την αλήθεια παράγγειλα άλλη μια Xiaomi Eyecare ,να έχω τη μία στο γραφείο και την άλλη στο υπνοδωμάτιο!

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από pit13: “@Sam περιμένω κι εγώ το review σου για το vr. Μπορείς να παίξεις και παιχνίδια ή μόνο να δείς βίντεο; Αυτή την απορία έχω ” Μπορείς να παίξεις και παιχνίδια και βίντεο και όλα, χωρίς τη χρήση remote! Χειρίζεται κανονικά όπως είπε παραπάνω ο @mixaliscy !

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Πλάκωσαν όλα τα xiaomi μαζεμένα!!! Xiaomi VR glasses forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20525/

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “@Sam βλέπω και σ' εσένα η συσκευασία ήταν τεράστια.....! Το ότι ανάβει η κάτω λάμπα, στη βάση...που βολεύει? ” Ναι ήταν τεράστιο το κουτί!!!Είναι για λειτουργία νυκτός,μολις πατάς να ανάψει για να μην ''στραβωθείς'' απο τη μεγάλη λάμπα πάνω, αν είναι ανενεργή για κάμποση ώρα. Απενεργοποιείται απο το κινητό αν θέλεις!

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Εδώ ενα πρόχειρο Unboxing που έκανα στην Xiaomi Mijia Philips Eyecare Smart Lamp 2 : youtube.com/watch?v=_FcFYX26sNw

• Παράθεση από RASTAVIPER: “Τα λέγαμε για το Ι2 ότι είχε τα θέματά του. Κρίμα γιατί δεν είναι και φτηνό. ” Νομίζω για το Ticwatch 2 αναφέρει ο @hapatingo ...