Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 379.
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜωρεεε τι έχουμε εδώ!! Παρουσίαση ον δε γουέι! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20448/
-
Αναζήτηση Smartwatch μέχρι 100 ευρώ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από alukir: “καλημερα παιδια .μολις πριν 2 μερες μου ηρθε το IQI I2 απο gearbest .ηρθε 16 μερες μετα την παραγγελια. ωραιο τηλεφωνο ρολοι γρηγορο εμφανισιμο αλλα στο κομματι της μπαταριας πασχει πολυ.δεν ξερω σε σχεσει με αλλα smartwatch γιατι δεν ειχα ποτε πριν κατι αλλο.αλλα για την χρηση που το κανω εγω δεν μου βγαζει ουτε 5 ωρες.ειμαι ελευθερος επαγγελματιας και εχω περιπου μεσο ορο εισερχομενες εξερχομενες κλησεις περιπου 60 κλησεις.συν τα email που ερχονται.απο 8 το πρωι μεχρι 2 σ…
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@gastone_3k καλημέρα! Χμμμ για σπασίματα δεν το είχα ξανα ακούσει, για παρεμβολές μόνο λόγο σταθμών ήξερα, για αρχή δοκίμασε αυτό που είπε και ο @K.Papaefthymiou ,επίσης αν δεν κάνεις έτσι δουλειά τσέκαρέ το με άλλη συσκευή, μήπως φταίει το Bluetooth της συσκευής σου.
-
Sam - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@nomoreorless οχι είναι σημαντική η επισήμανση σου για εναλλάσιμα λουράκια , απλά σε ενα smartwatch δεν νομίζω με το ρυθμό που κινείται η τεχνολογία να το κρατήσεις για Πααρα πολύ καιρό...
-
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από nomoreorless: “Thanks Sam για τη γρήγορη ανταπόκριση. (Σου εστειλα και μήνυμα ως eemix για την αγγελία για το IQI I2). Το Moto360 εχει δυνατότητα απάντησης κλήσεων στο ρολόι? Ειναι και λιγο εκτός budget ακόμη και για μτχ βέβαια, αλλά αν αξίζει, να αρχισω να μαζεύω...) ” Χαχαα ωραίος!Κοιταξε να δείς η πρώτη έκδοση του moto360 είναι και φθηνή σχετικά ,έχει διάφορες αγγελίες, αλλα λειτουργεί περισσότερο ώς notification ,δλδ απαντάς ή τερματίζεις την κληση,αν επιλέξεις να απαντήσεις τότ…
-
Sam - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@nomoreorless Καλημέρα και απο εμάς! Μια καλή και αξιόπιστη λύση για μένα μιας και το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά είναι το Moto360 , περιμένω τώρα το Xiaomi Smartwatch να δώ τί απο όλα αυτά μπορεί να καλύψει!!!Απο τα λίγα που έχω ακούσει για το xiaomi πάντως είναι οτι η οθόνη του δεν είναι πολύ φωτεινή...Είδωμεν
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΝαι ναι λειτουργούσε κανονικά και το πρώτο απλα χωρίς να έχει μικρόφωνο, αν είχες το κινητό σου ''πεταμένο'' μέσα σε καμία θήκη του αυτοκινήτου δεν ακουγόσουν καθόλου στον άλλον.τώρα με αυτό ακούγετε μια χαρά καθώς έχει το μικρόφωνο πάνω στον αναπτήρα του αυτοκινήτου.
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@Sakoumidis χαχαχα, κάνε κρυφά τις αγορές σου!!! Λοιπόν η δεύτερη έκδοση έχει περισσότερες επιλογές μέσω app του κινητού μας,η πρώτη έκδοση απλά μπορούσες να το συνδέσεις σε Ενα μονάχα σταθμό(νομίζω 94.6) και άν υπήρχε σταθμός απο πίσω στην περιοχή σου ίσως να έκανε κάποιες παρεμβολές.Στο νέο ,το 2S μπορείς να επιλέξεις όποιο σταθμό εσύ θές,επιπλέον σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείς τη ''ζωή'' της μπαταρίας του αυτοκινήτου σου(όπου κάνει και ένα χαρακτηριστικό μπίπ όταν εντοπίσει πτώση τη…
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΝεα προσθήκη στη συλλογή Roidmi 2S Unboxing-Installation youtube.com/watch?v=9q8ksIilwAg
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚουκλί είναι!!!! Καλορίζικο Οκτάβ!
-
Sam - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@RASTAVIPER βάλε χιλιάδες να είσαι μέσα , απο υποστήριξη δεν το συζητάμε για moto360(οτι μπορείς να φανταστείς)!!! Απλα το ένα είναι απο μόνο του κινητό το άλλο όχι...Ακομα το ψάχω με τα watchfaces κάτσε να δουμε...
-
Sam - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@kalosdios σκληρός είσαι!!!