Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 379.
-
Αναζήτηση Smartwatch μέχρι 100 ευρώ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Σωστός ο @Sam. Του πήρε τα μέτρα κανονικά. Πολύ καλή παρουσίαση και ωραίο το ρολογάκι κάτω από το ψυχολογικό όριο των 100€. Μία ένσταση για το λουράκι, αλλά πιστεύω ότι όταν έρθει η ώρα της αλλαγής ο πολυμήχανος Έλληνας θα βρει τον τρόπο. ” Χαχαχα , καλά ναι σίγουρα αν το κρατήσω τόσο ωστέ να βαρεθώ το λουράκι του σίγουρα θα βρώ λύση... Παράθεση από bzanios: “Πολύ καλή η παρουσίαση. Μπράβο. Όσο για τα Faces βλέπω ότι έχει πάρα πολλά σε σχέση μα άλλα μοντέλα. @Sam το βίν…
-
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕφτασέεε!!! Εδώ το video-unboxing-review-benchmark-temp-gaming όλα σε ένα!!! Χαρά στην υπομονή σε όποιον κάτσει να δεί και τα 22 λεπτά youtu.be/rNW-yA5R9Ug
-
Το νέο ΝΟΤΕ 2 της Xiaomi εκτός από την κυρτή οθόνη, θα υποστηρίξει και το 3D Touch ?
Sam - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΠωωωω παλι σε έξοδα θα μπούμε!!!
-
Sam - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@GR_Macedon Χαχαχα θα είμαι πολύ αυστηρός! Επίσης : Προπαραγγελία το XIaomi AMAZFIT απο Gearbest με κουπόνι στα 121 ευρώ(Λίγο πάνω απο το Μπάτζετ μας αλλά χαλάλι αφου είναι Xiaomi) ... Κουπόνι MIWATCHIT
-
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕίχαμε αφίξεις!!! IQI I2 Ετοιμάζω και βιντεο review - unboxing... Πρώτες εντυπώσεις φοβερές!!!
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Mylopotamos: “καλησπέρα στην xiaomiπαρέα ενδιαφέρομαι για το Xiaomi Smart Home Multifunctional Gateway Alarm System Xiaomi Smart Home Multifunctional Gateway Alarm System-29.83 Online Shopping| GearBest.com τι γνώμη έχετε::: είναι λειτουργικό ??? ” Καλημέρα βρε Μυλοπόταμε(Απο πού εισαι?)!!!Είναι άψογο αφου εχεις και τον αισθητήρα θερμοκρασίας / υγρασίας σου είναι απαραίτητο για να λειτουργήσει...Εδώ και ένα μίνι review που είχα κάνει στο Gateway youtube.com/watch?v=OXAmK3D8zWg
-
Sam - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@Perarg είμαι υπερευχαριστημένος με τις λειτουργίες του(και σε iphone και σε android) ,το μόνο που δεν το ευχαριστήθηκα τωρα το καλοκαίρι είναι η θάλασσα-πισίνα που όποτε έπρεπε να πάω θάλασσα απλά το άφηνα σπίτι, κατα τα άλλα είναι άριστο πολύ όμορφη οθόνη-χρώματα,μπαταρία καλή(κάθε τέλος της μέρας πριν πέσω για ύπνο απλά το έβαζα στη βάση του για φόρτιση και απο watchFaces .... ΑΠΕΙΡΑ!!! πραγματικά θα βαρεθείτε να βλέπετε watchfaces ,έχει πολύ μεγάλη υποστηριξη(μόνο σε android όμως ,γιατι σε i…
-
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠολύ σωστός ο Παναγιώτης,σκεφτόμουν και γώ για ένα pebble κάποια στιγμή για αλλαγή μετά απο moto360 που έχω αρκετό καιρό!!!Αυτονομία,αδιάβροχα και τέλος αρκετά μεγάλη υποστήριξη,νομίζω αυτά είναι τα σημαντικότερα που αξίζει η μετάβαση σε ένα άλλου είδους smartwatch!
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@giorgio.papaioan να σαι κάλα που μοιράστηκες την εμπειρία σου, η αλήθεια είναι οτι το είχα δεί οταν ειχε πρωτοβγεί αλλα δεν το ξαναπέτυχα κάπου !
-
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΔεν ξέρω αν ενδιαφέρει κάποιους αν και νομίζω ειναι παλιό μοντέλο ,δεν παυει να είναι προσφορά, το Oukitel A28 στα 17μιση περίπου ευρώ! 100 ήταν διαθέσιμα τωρα έμειναν 27...
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@K.Papaefthymiou χχμμμ!! Για ποδήλατο όντως φαίνεται πολύ καλό και αδιάβροχο υποθέτω!!! Εγω πάλι έβλεπα για ένα απο τα δύο αυτά : 1 ή 2
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΩραιο Ντοκ!!! Τα κοινά μελανια παίρνει ;;;
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από K.Papaefthymiou: “Ρε τρελέ 5 λεπτά πριν τσέκαρα το channel σου και δεν το είχες ανεβάσει ακόμα ” Χαχα στο Uploading με πέτυχες!!! Ασε, 1 μέρα πολεμώ να το ανεβάσω(ΟΤΕ εγγύηση)
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕεεεεφτασεεε το Review της Xiaomi IP Home Security Cam Panorama(TILT version) youtu.be/p7fvbesnZjA