Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 379.
-
Αναζήτηση Smartwatch μέχρι 100 ευρώ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕλπίζω, αν παίξει βέβαια σε αυτή την τιμή, να αξίζει σε hardware... Δεν το λές και φτηνό! Μεχρι τότε περιμένω για Review αυτό ,θέλω να πιστεύω μεσα στη βδομάδα να το παραλάβω για Review
-
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΔεν ξέρω αν έχει ξανα αναφερθεί αλλα εγώ πρώτη φορά το βλέπω!!! Original Xiaomi Bluetooth Smart Watch
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@K.Papaefthymiou Ε είναι μια επόμενη έκδοση απο την κλασσική xiaomi IP security camera που ουσιαστικά έχει 360degrees περιστροφή(panorama λέγετε) Μπορεί και σημερα αν προλάβω να ανεβασω βιντεο unboxing-review... Stay Tuned : SAMboxing - YouTube
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΩχ ωχ ωχχ!!!! Εχουμε unboxing!!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18032/
-
Αααα υπέροχα!!! Καλώς ορίσατε και για Deep Review προιόντων εγώ είμαι εδώ εεε??!!
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17412/ Η Xiaomi ανέβασε τον πήχη στην ΄πολυμορφικότητα' της εταιρίας και κυκλοφόρησε οχι μόνο ένα απλό κατσαβίδι, αλλά ένα ηλεκτρικό κατσαβίδι με εναλλάξιμες κεφαλές. Το Ηλεκτρικό κατσαβίδι της Xiaomi είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου και με δυνατή ροπή μοτέρ ικανό να βιδώσει σε κάτω απο 3ΝΜ. Το κατσαβίδι έρχεται στο δική του θήκη μεταφοράς καθώς και με μια επιλογή από 6 bits. Η τιμή του θα κυμαίνετε σε μόλις 199 γιουάν στην Κίνα,περίπου 27 ευρώ…
-
Elephone S3 Deep Review
Sam - - Hands on - Review
ΜήνυμαΑκόμη ένα κινητό ήρθε στα χέρια μου αυτή τη φορά απο την Εταιρία Elephone ,το μοντέλο S3. Ένα 5.2ιντσο smartphone με Bezel-less με 2.5D Arc FHD οθόνη. IMG_3112.gif IMG_3085_1.jpg Περιεχόμενα Συσκευασίας : IMG_3088.jpg IMG_3087.jpg IMG_3089.jpg IMG_3092.jpg Συνοπτικά μερικά Θετικά και Αρνητικά του : Θετικά: -Πανέμορφο Design και πραγματικά φοβερή ποιότητα κατασκευής -Πολύ καλή απόδοση -Φανταστική ποιότητα χρωμάτων οθόνης -Γρήγορος και ακριβές αισθητήρας fingerprint -Πολύ καλή ποιότητα ήχου στις κ…
-
Παράθεση από maddoctor: “Μόνο που βλέπω ότι το Vodool Bluetooth Speaker έχει μεγαλύτερη μπαταρία, βασικό νομίζω για τέτοια ηχεία. Τώρα για NFC, εμένα πχ στο Note Pro μου είναι άχρηστο, οπότε προσωπικά δεν μου λέει κάτι. Βέβαια για κατόχους Mi3 ή Mi5, μπορεί να είναι βασικό (δεν ξέρω ποιο καίει περισσότερη μπαταρία το NFC ή το bluetooth!?) ” Η μπαταρία σε αυτά τα επίπεδα είναι πάνω κάτω,πάντως όσες φορές το χρειάστηκα ποτέ δεν με άφησε απο μπαταρία... Επίσης δεν βλέπω το vodool να λέει αν έχει FM…
-
Παράθεση από maddoctor: “Μιχάλη αυτό πως σου φαίνεται!? Έχει μόνο 20$ και είναι σε flash sales!? Flash Sale! Vodool Bluetooth Speaker: A 20$ Waterproof, Shockproof, Dustproof Wireless Speaker. ” Μοιάζει λίγο με αυτό εδώ που έχω περίπου 1μήνα και έχω φοβερές εντυπώσεις το δικό μου έχει βέβαια επιπλέον απότι βλέπω NFC και Micro SD υποδοχή...
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕδώ και ένα πρόχειρο Unboxing : youtube.com/watch?v=OXAmK3D8zWg
-
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΈβγαλαν σε προσφορά της Ulefone απο Gearbest ,παίζει να το έχει δοκιμάσει κανείς???
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕίχαμε νέες αφίξεις!!! Ενημερώθηκε αρχικό πόστ! Eτοιμάζω και ενα μικρό βίντεο unboxing... Υ.Γ. για όποιο προιόν θέλετε Deep Review μη διστάσετε να μου πείτε..
-
Rthyn L3 Smartwatch Phone
Μήνυμα@GR_Macedon Ναι ναι έτσι είναι!!! Σπαστικό όντως! @mixaliscy Μωρε λές να κάνω ένα Deep Review τον Deadpool???
-
Rthyn L3 Smartwatch Phone
ΜήνυμαΕυχαρίστηση μου παίδες!!!