Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 379.
-
Αναζήτηση Smartwatch μέχρι 100 ευρώ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕδώ ένα μίνι Review με τo Rthyn L3 για όποιον ενδιαφέρετε...
-
Rthyn L3 Smartwatch Phone
Sam - - Hands on - Review
ΜήνυμαTo Rthyn L3 είναι ένα Smartwatch με στρογγυλή οθόνη οχι όμως εξολοκλήρου καθώς κόβει στο κάτω μέρος παρόλα αυτά με φανταστική εξωτερική κατασκευή και με αρκετές δυνατότητες. IMG_2768.jpg Γενικά Χαρακτηριστικά Συσκευής : Με IP67 στεγανότητα ,που σημαίνει ολοκληρωμένη προστασία απο σκόνες και με αντίσταση σε νερό εώς 1μέτρο!!! Επίσης το Rthyn L3 φοράει ένα επεξεργαστή που συναντάμε σε πάρα πολλά smartwatch πλέον της Mediatek τον MTK2502 και φέρει 64MB RAM και 128MB ROM. Με οθόνη IPS 1.22 ίντσες αν…
-
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜια αρκετά ενδιαφέρουσα πρόταση νομίζω το FINOW Q1 και android 5.1 και 1 GB RAM τετραπύρινο και 400mAh μπαταρία... Αν και θα το προτιμούσα σε στρογγυλό ...
-
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕπειδή έχω αλλάξει και εγω κάμποσα,συμφωνό απόλυτα! η απλά να έχει google play εφαρμογή μέσα το ίδιο το ρολόι(να τρέχει andoid με λίγα λόγια)... Υ.Γ. μου ήρθε σήμερα μόλις αυτό ,θα ετοιμάσω μεσα στη βδομάδα review...δεν είναι και τίποτα ιδαίτερο αλλα θα το φτιάξω να το τσεκάρετε
-
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαTο NO.1 D6 άν και έχει τετράγωνη οθόνη φαίνεται δυνατό!!! 77 ευρώ... Android 5.1 MTK6580 Quad Core 1.3GHz 1GB RAM
-
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από RASTAVIPER: “Παίζει να βρω από φίλο από Αγγλία το moto 360. Νομίζω πρώτης γενιάς. Αν μου το δώσει στα 60-70€ αξίζει; Ή θεωρείται πολύ ξεπερασμένο; ” Το έχω εδώ και περίπου 3 μήνες είναι πάρα πολύ καλό,στα λεφτά που λές αξίζει και με το παραπάνω ειδικά άν το συγχρονίσεις με android(εγω το έχω με iphone και χάνω κάποιες απο τις δυνατότητες) καθώς μπορείς να του περάσεις απο watchfaces οτι μπορείς να φανταστείς...Ποιοτικά είναι αρκετά καλό και για φόρτιση κάθε βράδυ πριν πέσω για ύπνο …
-
Μπράβο ξανά στα παιδιά για όλη την προσπάθεια!!! Υπερδύναμη Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone 100.gif
-
PVS-14 Infrared Night Vision
ΜήνυμαPVS-14 Infrared Night Vision (Gearbest) Ένα νέο gadget έφτασε στα χέρια μου ,όντας παίχτης airsoft εδώ και 5 χρόνια είπα να το πάω ένα βήμα παραπέρα... IMG_2143.jpg Πήρα λοιπόν ένα night vision μονόκυαλο καθώς το χόμπι μας παίζεται και τη νύχτα, με ονομασία PVS-14 προδιαγραφών milspec, Για όσους δεν γνωρίζουν τα night vision κυάλια είναι ηλεκτρονική συσκευή που χρησιμοποιείτε για να παρατηρούν αντικείμενα το βράδυ.Για να επιτευχθεί αυτό το night vision χρησιμοποιεί IR infared light (υπέρυθρο φώ…
-
Αναζήτηση 3D Virtual Glasses
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠεριμένω και γω ενα, σε καμια 20αριά μέρες θα κανω και γω ενα μίνι review σε αυτό εδώ : RITECH RIEM3 Plus 3D VR Glasses-13.29 and Free Shipping| GearBest.com
-
Xiaomi Dashcam Unboxing,Review,Unbricking and Comparison with Xiaomi Yi
ΜήνυμαΩραιότατα τα βίντεο σου!!! Μπράβο σε όλα!!
-
Παρουσίαση της Lovemei Dirt/Snow/Shockproof Powerful Metal Gorilla Glass θήκης για Xiaomi Mi Note Pro
ΜήνυμαΚαι αλεξίσφαιρη θα έλεγα!!! Φοβερή θηκούλα και ωραιότατη παρουσίαση !
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@maddoctor Ντόκ το άλλο δεν είχαν πεί τα παιδιά οτι είναι καλύτερο ή κάνω λάθος???
-
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “ ” Πάνω απο 1000άρικο παραγγελίες,ποτέ κανενα θέμα,αλλά ποτέ δεν βιαζόμουν σε οτιδίποτε για να δω χρόνους αποστολής, πάνω κάτω στο μήνα τα είχα πάντα... Εγώ πάντως θα την άφηνα την παραγγελία ετσι για πλάκα να δω τελικά ποσες μέρες θα κάνει.