Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαμι 9τ προ κ βαζω την ελληνικη..ξεκλειδωσα μπηκα twrp κ μετα φορματ data??θα μπει μονο του σε twrp μετα?την ρομ την ριχνω μετα το φορματ..
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαοκ μπηκε ευχαριστω..πριν κανω πατατα παταω φορματ data??κ θα ξαναμπω στο recovery?k μετα ριχνω την ρομ???
-
ΜήνυμαΝα το αφήσω με την ονομασία όπως κατέβηκε??
-
Μήνυμαπρεπει να αλλαξω κατι????οποιος μπορει ας βοηθησει..
-
Μήνυμαhelp ξεκλειδωσα κ παω να περασω twrp κ δεν το παιρνει..το ονομασα recovery.img κ εδωσα εντολη αλλα δεν..τι κανω??
-
Γιώργο έβαλα χθες το 2.4.32 ελληνικό mi fit..να βάλω πιο φρέσκο η πάνω σ' αυτό να κατεβάσω resources??
-
Έκανα το λάθος και αναβαθμισα από το mi fit play store κ γύρισε στα κινέζικα.. έσβησα και κατέβασα το Ελληνικό αλλά δεν κάνει αναβάθμιση ξανά ώστε να γυρίσει στα Ελληνικά.. κάποια βοήθεια??
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΕγώ δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.. Είμαι 48 ώρες χωρίς να το χάσει...
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΚ εγώ με την τελευταία xtrv είμαι κ το χάνει χωρίς reboot... Περίπου κάθε μιάμιση με δύο μέρες...
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από George 21: “Παράθεση από geoanto555: “Απ' ότι φαίνεται θα πρέπει να το πας από την αρχή. ” Όταν το ξεκλειδωσα πριν 2 εβδομάδες έκανα φορματ εννοείται.. Κ μετά την ρομ.. Αυτό θέλω να αποφύγω το στήσιμο από την αρχή... ” Έχουμε κάνει τα ίδια βήματα στο ίδιο κινητό και τώρα πλέον είναι βέβαιο όχι χρησιμοποίησες τον ίδιο installer. Εγώ δεν χρησιμοποιώ κάποιο module μόνο root έχω κάνει, μήπως χρησιμοποιείς εσύ και κάποιο από αυτά σου κάνει τη ζημιά; ” Το YouTube v…
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Δεν ξέρω αλλά πιστεύω κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει. Αν δεν σε ενοχλεί μην το πειράζεις καθόλου . Δοκιμασε και uninstall magisk ” Το έχω δοκιμάσει Γιώργο... Κ ξανά μετά πέρασμα
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Απ' ότι φαίνεται θα πρέπει να το πας από την αρχή. ” Όταν το ξεκλειδωσα πριν 2 εβδομάδες έκανα φορματ εννοείται.. Κ μετά την ρομ.. Αυτό θέλω να αποφύγω το στήσιμο από την αρχή...
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΔεν βγάζει κάποιο λάθος