Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΛοιπόν δοκίμασα όλα τα παραπάνω κ μετά από μιάμιση μέρα έχασε πάλι το root... Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό.. Σε κανένα άλλο κινητό δεν μου έχει ξανασυμβεί..
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαOK δοκιμάζω και αυτό κ βλέπουμε, ευχαριστώ
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμα[2019.6.4] Magisk v19.3 - Root & Universal Systemless Interface [Android 4.2+]
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από George 21: “Έχω δοκιμάσει τα παραπάνω κ πέρασμα της ρομ πάλι.. Μόνο το unroot μένει να δω σαν λύση μήπως πιάσει.. ” Μπορείς να μου ανεβάσεις κάπου για να το πάρω το αρχείο με το οποίο κάνεις install να το δω λίγο; ” Που να στο στείλω?? Μου είχε δώσει το λινκ πριν λίγες μέρες από xda o @geoanto555 κ κατέβασα από εκεί το τελευταίο stable.. Πιο πριν είχα περάσει αυτό που έχει μέσα η xtrv..
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΈχω δοκιμάσει τα παραπάνω κ πέρασμα της ρομ πάλι.. Μόνο το unroot μένει να δω σαν λύση μήπως πιάσει..
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΤο έχω δει με το root check... OK θα δοκιμάσω και σου λέω..
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΞαφνικά μέσα σε στην μέρα βλέπω ότι το χάνει
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΝαι κανονικά το περνάει.. Μετά από κάποιες ώρες βγάζει αυτό....
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΑυτό μου βγάζει...
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμα@geoanto555 έβαλα το τελευταίο σταθερό magisk από xda κ πάλι μετά από λίγες ώρες χάνει το root.... Λέει ότι δεν είναι εγκατεστημένο...
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΤο έχουμε κάπου εύκαιρο? Ευχαριστώ
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠοιο να βάλω??
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΝαι Γιώργο.. Κ μετά από κάποιες ώρες χάνει το ρουτ.. Να έβαζα άλλο??
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΚάποια λύση γιατί χάνει το ρουτ???
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΈχω εδώ κ μια εβδομάδα που ξςκλειδωσα και πέρασα την xtrv.. Με magisk κλπ... Μέσα στην ημέρα σχεδόν καθημερινά χάνει το root... Ανοίγω το magisk κ ζητάει εγκατάσταση... Το τσεκάρω κ με root check κ όντως λέει ότι δεν... Με αποτέλεσμα να περνάω το ζιπ κάθε φορά του magisk.. Γιατί δεν το κρατάει????
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΕγώ το πήρα αρχές Αυγούστου 165 από σκρουτζ το 4/64..τώρα αν θες οπωσδήποτε εγγύηση 2 χρόνια πας από αλυσίδα... Εσύ αποφασίζεις
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΚ μένα το κάνει αυτό παρόλο που χρησιμοποιώ ιντερνετικο ραδιόφωνο αν ακουμπήσω κάπου προς τα επάνω την οθόνη..
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαDolby atm OS δεν παίζει?? Το ζιπ που έχει μέσα στην ρομ δεν... Βγάζει error όταν το περνάω..
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΈχει δοκιμάσει κανείς να ενεργοποιήσει το ακουστικό σαν δεύτερο ηχείο???κατάβαση ένα mod αλλά δεν...οποία βοήθεια δεκτή!!!