Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Mix 2s όλα μια χαρά
-
Κατεβάζω σε λίγο για mix2s κ επανέρχομαι!!
-
Παράθεση από gchatoutsidis: “Παράθεση από George 21: “Την περνάω από twrp κάνοντας fr πρώτα ε?? Κ μετά φλασαρω την οποιαδήποτε ρομ..? ” Εγώ κάνω όλα τα wipe εκτός format data, reboot recovery και μετά rom και gapps. Και αφού κάνει boot μετά περνάω magisk. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Άμα κάνεις όλα τα wipe k reboot recovery δεν θα χαθεί κ η νέα ρομ που έχεις μέσα να φλασαρεις??
-
Παράθεση από gchatoutsidis: “Παράθεση από George 21: “Εχω παρατηρήσει ότι τελευταία η εφαρμογή της άλφα bank δεν δέχεται ξαφνικά την επιλογή για δακτυλικο αποτύπωμα. Εννοείται οτι την εχω κάνει hide στο magisk όπως χρόνια τώρα. Βγήκε η επιλογή κ μόλις την επιλέξω κ έρθει ο κωδικός ασφαλείας για να πατήσω συνέχεια γιοκ... Μένει εκεί.. Έχει αλλος θέμα??? ” Κάνε hide και το magisk το ίδιο και θα το δεχτεί. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το έχω κάνει αλλά πάλι δεν... Αλλη λ…
-
Εχω παρατηρήσει ότι τελευταία η εφαρμογή της άλφα bank δεν δέχεται ξαφνικά την επιλογή για δακτυλικο αποτύπωμα. Εννοείται οτι την εχω κάνει hide στο magisk όπως χρόνια τώρα. Βγήκε η επιλογή κ μόλις την επιλέξω κ έρθει ο κωδικός ασφαλείας για να πατήσω συνέχεια γιοκ... Μένει εκεί.. Έχει αλλος θέμα???
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
George 21 - - Recoveries
ΜήνυμαΚατεβάζω κ αυτό να δω τι λέει!!
-
George 21 - - Recoveries
ΜήνυμαΠου που τον βρίσκω το φάκελο twrp? Να μπω απο solid explorer??το βράδυ δούλευε κανονικά, μετα απο 5-6 ώρες που πέρασαν κ πήγα να δοκιμάσω το άλλο που ανέβασες πάγωσε.. Μετα απο πολλές επανεκκινησεις μπήκα πατώντας pb k v up κ πέρασα το παλιό...
-
Σε polaris όλα καλά για οτιδήποτε άλλο θα επανέλθω!!
-
George 21 - - Recoveries
ΜήνυμαΤο δοκίμασα το θέμα είναι κ το παλιό μου κάνει κόλπα πλέον μετά το μπλε!! Ενω πριν δούλευε άψογα!!
-
George 21 - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλημέρα @geoanto555 τώρα μπήκα το πρωί να βαλω κ το άλλο που ανέβασες κ το χθεσινό μπλε δεν ακούει καθόλου!! Κανένα κουμπί.. Τι κάνουμε?? Πως θα βαλω άλλο που δεν πατιέται??? Κανένα πλήκτρο ούτε τα κάτω κάτω βελάκια
-
George 21 - - Recoveries
ΜήνυμαΚατέβασα Γιώργο τα σπάει, πολύ καλό φίλε ευχαριστώ!!
-
George 21 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Επειδή το έχω παραμελήσει λιγο το polaris τις επόμενες ημέρες θα κάνω ένα νέο με διάφορες αλλαγές + μπλε χρώμα.. ” Αναμένω λοιπόν Γιώργο!!
-
George 21 - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555 ωραίο Γιώργο.. Κανα τέτοιο μπλε για polaris παίζει????
-
Παράθεση από bas13bou: “Θα έχουμε νέες ρομ σήμερα; ” Λογικά ναι το βράδυ όμως