Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από George 21: “ί.. Δεν μου δίνει επιλογή να μπω ” twrp/file manager θα το κανεις ” @geoanto555 Γιώργο δεν έχω αυτό τον φάκελο στο σύστημα
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από George 21: “δοκίμασα τα πάντα μολις ανοίξει βγάζει σφάλμα ” Εσβησες τον φάκελο /data/system/package_cache μηπως και στρώσει; ” Δεν μ αφήνει να κάνω τίποτα κολλάει εκεί.. Δεν μου δίνει επιλογή να μπω να σβήσω απο root manager.. Ξανα πισω στην 2.21
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από George 21: “Σε polaris έχει κανείς άλλος θέμα?? ” Δεν κάνεις μια διαγραφή της Cache & Dalvik Cache από το TWRP Recovery και πάλι Flash της ROM ;Δεν έχει αναφερθεί παρόμοιο πρόβλημα από κάποιον άλλον. ” I @MIUI_ART δοκίμασα τα πάντα μολις ανοίξει βγάζει σφάλμα
-
Σε polaris έχει κανείς άλλος θέμα??
-
Κατέβασα πάλι την ρομ διορθωμένη κ παλι μόλις ανοίξει κρασαρει ο launcher κ δεν προχωράει. Ξανά πίσω στην 9.2.21
-
Τα ίδια σε polaris ανοίγει ζήτησε pin κ μαύρη οθόνη μετά. Δεν ακουγε σε τίποτα.. Επιστρέφω σε 9.2.21
-
Αυτό πανω πάνω τι είναι??? Επίσης ο φάκελος στο συστεμ δεν υπάρχει για να τον σβήσω..επειδή κρασαρουν τα μηνύματα..
-
Εγώ γύρισα στην προηγούμενη
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από George 21: “Πριν λίγο την πέρασα σε polaris κ μου βγάζει αυτό πανω πάνω στις ρυθμίσεις... Γιατί?? Επίσης κρασαρει η εφαρμογή μηνύματα. ” Μήνυμα 15 στο νήμα της 9.2.21. Χρειάζεται να σβήσεις ένα συγκεκριμένο φάκελο στο /data. ” Που είναι και δεν τον βλέπω??
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από George 21: “Πριν λίγο την πέρασα σε polaris κ μου βγάζει αυτό πανω πάνω στις ρυθμίσεις... Γιατί?? Επίσης κρασαρει η εφαρμογή μηνύματα. ” Μήνυμα 15 στο νήμα της 9.2.21. Χρειάζεται να σβήσεις ένα συγκεκριμένο φάκελο στο /data. ” Ναι αλλά γιατί μου λέει αυτή η ρύθμιση έχει περιοριστεί????
-
Πριν λίγο την πέρασα σε polaris κ μου βγάζει αυτό πανω πάνω στις ρυθμίσεις... Γιατί?? Επίσης κρασαρει η εφαρμογή μηνύματα.
-
Ναι με το ζιπακι έστρωσε, με τον άλλο τρόπο δεν έπιασε @geoanto555
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από geoanto555: “Αυτό το έχεις κάνει ” Μπα, αυτό θέλει. ” Τώρα έστρωσε ευχαριστώ!!
-
Τώρα το πρόσεξα δεν δουλεύει η αριθμομηχανή.. Κρασαρει...
-
Οκ αυτό παίζει το πέρασε κανονικά. Ευχαριστώ @geoanto555