Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Συγνώμη για το κατεβατό
-
Δεν μ αφήσει να το ανεβάσω
-
Τι άλλο να ανεβάσω?
-
Αυτό Γιώργο?? @geoanto555
-
@geoanto555 αυτό μου βγάζει..
-
Ναι εχω magisk κ twrp ενα 3.2.3 red του @geoanto555 για το polaris...
-
Παράθεση από gialaftis: “Μπραβο!!!! ” Τι μπράβο?? Δεν το κάνει εγκατάσταση
-
Λοιπόν.. Αυτό μου έβγαλε..
-
Σε 9 είμαι, την τελευταία xtrv 9.2.21 έχω..
-
Το αρχείο dolby παίζει σε εσάς?? Προσπαθώ να το περάσω σε mix2s κ βγάζει error. Η είναι ελαττωματικό??
-
Σε mix2s όλα δείχνουν καλά ευχαριστούμε.
-
Παράθεση από Gigantas: “Παράθεση από amavroudis: “Αν είσαι σε περιοχή με χαμηλό ή καθόλου σήμα κινητής, αλλά έχεις wifi μπορείς να μιλάς στο κινητό σου. Απλά... ” ααα δλδ το wowifi κανει την ιδια δουλεια που κανει και το volte απλα το ενα ειναι για wifi Και το αλλο για data ? ” Ναι.. Wificall θα σε βοηθήσει αν δεν έχεις καλό ή καθόλου σήμα αλλά είσαι συνδεδεμένος σε WiFi. To volte επίσης δουλεύει άψογα σε 4g δίκτυο κ ας μην έχεις ανοιχτά τα δεδομένα απλά να έχεις κάλυψη 4g.
-
Δεν νομίζω να μην σου κάνει ίσα ίσα... Τώρα ας σου πει κάποιος άλλος για το αντίστροφο αν γίνεται το ίδιο απλά, αλλά αν κάνεις μια αναζήτηση στο φόρουμ θα βρεις λύση κ για αυτό..
-
Παράθεση από kontarinis: “Καλησπερα , σε Poco απο last stable παω σε αυτη αφοβα? Αξιζει? ” Ναι μέσω του updater..
-
Σε mix 2s έχω την 9.2.14 να βάλω την 15?έχει κάποιος δοκιμάσει και είναι οκ??