Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Απο twrp την φλασαρα κ στο τέλος wipe cache and dalvik..
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από George 21: “Να δοκιμάσω να πάω 2 πιο πίσω?? Στην 7.12.14??? ” Αν αξίζει να δοκιμάσεις κάτι, αυτό είναι F.R.Παράθεση από jimbrav: “ ” ” Απλά φοβάμαι ότι αν του κάνω f.reset, κ δεν φτιάξει το θέμα του WiFi ,όλες οι εφαρμογές κ αυτά που έχω θα κάνουν ένα μήνα να κατέβουν...
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από George 21: “Να δοκιμάσω να πάω 2 πιο πίσω?? Στην 7.12.14??? ” Αν αξίζει να δοκιμάσεις κάτι, αυτό είναι F.R.Παράθεση από jimbrav: “ ” ” Οκ περιμένω μέχρι αύριο μήπως με την καινούργια στρώσει.. αλλιώς fr...
-
Παράθεση από gkalen: “ @George 21 Δε ξέρω πως έχεις περάσει τη Ρομ και αν έχεις επαναφέρει ρυθμίσεις κ.λ.π. .. ίσως να οφείλεται και σ'αυτό .. Αλλιώς πας για Ρομ που ήσουν οκ .. ” @gkalen την πέρασα την Παρασκευή ota με wipe cache and dalvik.arwma έχω.χτες που γύρισα στην 7.12.21 παραμένει το θέμα. Οπότε μετά από λίγο έβαλα πάλι την 7.12.28. =============== Ιαν 4th 2018, 7:09am =============== Να δοκιμάσω να πάω 2 πιο πίσω?? Στην 7.12.14???
-
Όποια βοήθεια από τους διαχειριστές δεκτή παιδιά.ειναι δράμα η κατάσταση!!!
-
Παράθεση από xagios: “Και εγώ διαπιστώνω πρόβλημα στο wi fi.. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω ? ” με την ταχύτητα κ εσύ??
-
@gkalen μόνο αυτή η συσκευή έχει θέμα με το δίκτυο μου.ολες οι άλλες πετάνε. Ότι να δοκιμάσω να ανοίξω, YouTube,FB, play store, download, χάλια λέμε.εκανα πίσω μια ρομ αλλά τίποτα.ξανα έβαλα πάλι την τελευταία έκανα wipe cache and dalvik. Τίποτα πάλι
-
Κάποια άλλη λύση?? να κάνω factory reset???
-
Ναι εννοείται κ reset εκανΔοκίμασες να κάνεις ένα Reboot στο Router σου ? Παράθεση από MIUI_ART: “ ” Ναι εννοείται κ reset έκανα.ολες οι άλλες συσκευές τρέχουν κανονικά.το μι Μαξ τίποτα.μονο αυτό!!
-
Μια βοήθεια παιδιά...από την Παρασκευή που πέρασα αυτήν την ρομ στο mi max 2 , έχει πέσει δραματικά η ταχύτητα σύνδεσης του στο ιντερνετ..μέσω του WiFi. Τα χω βάλει με την Vodafone τόσες μέρες ότι σέρνεται το ιντερνετ κ τελικά μόνο το κινητό μου δείχνει να έχει θέμα.απο άλλη συσκευή κ λάπτοπ μια χαρά η ταχύτητα.γυρισα μια έκδοση πίσω αλλά τα ίδια..τι να κάνω!??? =============== Ιαν 3rd 2018, 9:12pm =============== Υπάρχει κάπου να κάνω εκκαθάριση στο WiFi????
-
Ωρες ώρες δεν λειτουργεί σωστά δηλαδή κουνάς το χέρι κ δεν δείχνει ώρα η οθόνη.. παίζει να κάνω κάτι άλλο?? Είναι ενεργοποιημένο εννοείται το αντίστοιχο στις ρυθμίσεις του. Παίζει κάνα restart??
-
Ενω είχε στρώσει κάποιες μέρες με την προηγούμενη ρομ το θέμα που είχα με την κάρτα μνήμης, μόλις πέρασα αυτήν, την Παρασκευή ,ξεκίνησε πάλι να βγάζει το μήνυμα" ανοίξτε την κάρτα στον διαχειριστή"...
-
Παράθεση από kosmasdel: “Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από George 21: “Το ελληνικό mi fit κάποιος αν μπορεί?? ” Δεν υπάρχει "Ελληνικό" Mi Fit και για να το πω καλύτερα, δεν υπάρχει "Ελληνικό" firmware... απλά το πρόγραμμα είναι πειραγμένο για να δείχνει στην Ελληνική γλώσσα την επιλογή για την αναγνώριση κλήσης και χρησιμοποιεί το Κινέζικο firmware που αντί για ???? στους Ελληνικούς χαρακτήρες, βγάζει σωστά τα Ελληνικά γράμματα φτάνει να μην είναι τονισμένα. Είναι θέμα χρόνου να το φτιάξουν σ…
-
Ok σε ευχαριστώ!! Όποτε το άλλο που αγόρασα δεν χρειάζεται??το mi band tools??
-
Το ελληνικό mi fit κάποιος αν μπορεί??
-
Πως μπορώ να σταματήσω να έρχονται ειδοποιήσεις από αυτό εδώ????
-
Πηρα σήμερα το mi band 2. Κατέβασα mi fit. Σεταρα αλλά δεν βγαίνει στις ρυθμίσεις αυτό που επιλέγεις για να δείχνει όνομα στις κλήσεις.αγορασα κ το mi band tools. Τι άλλο να κάνω??κατεβάζω κάποια δικιά μας εφαρμογή?? =============== Δεκ 30th 2017, 8:44am =============== Μπορεί κάποιος να δώσει λινκ να κατεβάσω την ελληνική εφαρμογή με ελληνικούς χαρακτήρες???
-
Μόλις το διάβασα κ αλλού το συγκεκριμένο άρθρο, είναι για τα καινούργια redmi 5, 5 plus,mi mix,mi mix 2. Προς το παρόν...με το update της Παρασκευής.
-
Παράθεση από makis1024: “Για oxygen όχι , αλλά από αύριο εάν θες σου φτιάχνει ένα στο φτερό ο Γιώργος @geoanto555 να το δοκιμάσεις. ” αν δεν είναι κόπος, δεν θα έλεγα όχι.. ευχαριστώ πάντως!!