Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΔοκιμασα έκανα αίτηση κ ναι σε 27 ώρες....
-
ΜήνυμαΧαχαχα. Χάσαμε την μπάλα
-
ΜήνυμαΤίποτα το ίδιο...
-
ΜήνυμαΠαράθεση από George 21: “Παράθεση από derveni: “Κάνε μια επανεκκίνηση και ξανά δοκίμασε ” Το έκανα οκ τον πήρε, αλλά το διακοπτακι στο oem γυρνάει συνεχώς στο off ” Κάτι άλλο??
-
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Κάνε μια επανεκκίνηση και ξανά δοκίμασε ” Το έκανα οκ τον πήρε, αλλά το διακοπτακι στο oem γυρνάει συνεχώς στο off
-
ΜήνυμαΛοιπόν πήρα το mi max2 με official stable. Πέρασα την official dev. για να ξεκλειδώσω σιγά σιγά.εχω κάνει όλες τις ενέργειες στο τηλέφωνο κ το oem unlock το γυρνάω στο on πάω να προσθέσω το λογαριασμό μου στο έλεγχος κλειδώματος κ λέει συνδεθείτε στο δίκτυο κ ξαναγυρίζει στο off.....
-
Γενική συζήτηση για το Mi A1
Μήνυμα- Τελικά γίνεται ή όχι?? πολλά ακούγονται.αφου είναι η ίδια συσκευή γιατί να μην παίρνει miui? Πιστεύω πως γίνεται. youtu.be/K53HqMHbems
-
ΜήνυμαΕχω ξεκλειδώσει κ είναι ήδη ρουτ.οποτε προχωράω στο φλασαρισμα επιλέγοντας αν θέλω να ξανά κλειδώσει η όχι σωστά??? =============== Νοε 25th 2017, 10:20am =============== Να επιχειρήσω????
-
ΜήνυμαΚαλημέρα Απο ότι κατάλαβα την αντιγράφω στον c κ ανοίγω το mi flash κ επιλέγω με ποιον από τους 3 τρόπους θέλω να την περάσω.κανω λάθος?? έτσι δεν είναι?
-
ΜήνυμαΑυτην την βάζω στο mi flash κ φλασαρισμα?όπως είναι με κατάληξη tgz??
-
ΜήνυμαΆλλος τρόπος να γίνει μαμά το κινητό κ να περνάει τα ota update?? είναι ρουτ κ δεν περνάει το τελευταίο update.
-
ΜήνυμαSolved: Xiaomi Mi A1 Stuck At Mi Logo, UnRoot, Unbrick Mi A1 Device | AndroWide.com ?m=1 εδώ αυτή δεν είναι αφού περνάει από mi flash??
-
Μήνυμαok λύθηκε το θέμα.. ευχαριστώ! είχα ενεργοποιήσει τους διακόπτες εννοείται..τώρα μένει να το ρουταρω μόνο =============== Νοε 21st 2017, 7:23pm =============== Το έκανα root όλα καλά. Να ρωτήσω από δω και πέρα τέρμα τα οτα update επειδή ρουταρα??αν υπάρχει αναβάθμιση πως του την κάνω?? =============== Νοε 24th 2017, 7:20pm =============== fastboot rom υπάρχει???
-
ΜήνυμαΣτο m1a1 ξεκλειδωσα κ έκανα ρουτ για να περάσω την gcam πειράζοντας το build prop. Αν τώρα σβήσω αυτό που έγραψα στο build prop κ κάνω unroot από το su θα πάρει το νέο update?κοινώς θέλω να ξερουταρω να αναβαθμίσω κ βλέπουμε μετά. =============== Νοε 22nd 2017, 8:42pm =============== Κάθε βοήθεια δεκτή
-
ΜήνυμαΤο δοκίμασα ευχαριστώ!! έγινε το ρουτ.. αλλά δεν έχω twrp..
-
ΜήνυμαΣχετικά με το m1a1 ξεκλειδωσα εύκολα...για ρουτ υπάρχει κάπου το recovery?
-
ΜήνυμαΛοιπόν μετά από μία εβδομάδα στα χέρια μου θέλω να ξεκλειδώσω κ να ρουταρω..το συνδεσα σε fastboot mode έδωσα εντολή από cmd αλλά δεν...αναγνωρίζεται η εντολή...