Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 741-760 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Το Mi A1 ξεκλειδώνει αμέσως. Μπαίνεις σε fastboot και δίνεις την εντολή fastboot oem unlock. ” απο cmd δίνω εντολή??
-
ΜήνυμαΟκ ευχαριστώ Γιώργο.αρα αν δεν έχει άλλη ρομ ποιος ο λόγος να ξεκλειδώσω? Υπάρχει δυνατότητα να περάσω τον δικό μας browser?
-
ΜήνυμαΟπότε το αφήνω ως έχει?αν ξεκλειδώσω παίρνει αναβαθμίσεις?
-
ΜήνυμαΓιώργο ισχύει ότι κ σε όλα τα κινητά της εταιρείας?δηλαδή αίτηση,72 ώρες ξεκλείδωμα κ πέρασμα της ελληνικής ρομ? επειδή αυτό είναι λίγο διαφορετικό μέσα από όσα είχα συνηθίσει για αυτό ρωτάω.η το αφήνω όπως έχει??
-
ΜήνυμαΜετα από ένα μήνα αποχής..σε ios k android επέστρεψα με m1 a1 δριμύτερος!!!τι προτείνεται για το συγκεκριμένο???
-
Εμένα ηρθε οτα κανονικά κ περάστηκε ομαλά χωρίς προβλήματα.. thanks all
-
Αν κ στο πρώτο download κολλησε στο 68% ...την ξανακατεβασα παλι κ περάστηκε με επιτυχία.. thanks again στην ομάδα
-
Παράθεση από George 21: “Αν τελικα περασω το αρχείο ζιπ για να μου έρχεται οτα η xtrv ενω ειχα επιλέξει να έρχεται ηαρωμα θα αλλάξει?? εννοώ απλα περναω κ το αλλο ζιπακι κ αναιρεί την πρώτη επιλογή????? ” κάποια βοήθεια??
-
Αν τελικα περασω το αρχείο ζιπ για να μου έρχεται οτα η xtrv ενω ειχα επιλέξει να έρχεται ηαρωμα θα αλλάξει?? εννοώ απλα περναω κ το αλλο ζιπακι κ αναιρεί την πρώτη επιλογή?????
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από George 21: “Εμενα στην δεύτερη φορά που εκανα απο twrp , μπήκε κανονικά,δεν κόλλησε πουθενά.εξακολουθει να μην υπάρχει το mi control όμως..που χάθηκε?? ” Πήγαινε στην λίστα με τις εγκατεστημένες εφαρμογές και δες ... υπάρχει? ” όχι δεν υπάρχει.. εξαφανίστηκε..
-
Εμενα στην δεύτερη φορά που εκανα απο twrp , μπήκε κανονικά,δεν κόλλησε πουθενά.εξακολουθει να μην υπάρχει το mi control όμως..που χάθηκε??
-
Το έκανα προαιρετικά... πάντως χάθηκε το mi control...να δοκιμασω να ξαναφλασαρω??
-
Παράθεση από NasDriver: “Δες πως θα πάει ” Χάθηκε το remote control.....
-
Κατεβασα οτα..πατησα εγκατάσταση κ κόλλησε στο 60% αρκετη ώρα... περίπου 15 λεπτά..τελικα πατησα το power να κάνει επανεκκίνηση κ την είχε περάσει.. είναι οκ? Η να κανω wipe???
-
Δεν μ αφήνει να κατεβασω με δεδομένα..καποια λύση?? Δεν εχω θεμα με τα μβ..για πιο γρήγορα θέλω κ είμαι κ εκτός σπιτιού..
-
Όταν βγει η σημερινή ρομ θα έρθει οτα? γιατί μέχρι στιγμής μου έρχεται συνεχώς για την δοκιμαστική οτα κ την διαγράφω.. δεν θελω να την κατεβασω,...η κανονική θα φαίνεται η πρέπει με το ζόρι να βαλω την δοκιμαστική κ μετα την άλλη?? θα μπορω να επιλέξω με λίγα λόγια?
-
Απλα συγχαρητήρια
-
καλημερα..δοκιμασα κ σε αυτην την ρομ αλλα κ στην 7.8.24 να βαλω την google camera κατα το φλααρισμα..ενω δουλευει η καμερα στις φωτογραφιες οταν παω να γυρισω σε βιντεο κρασαρει κ λεει δεν ειναι συμβατη η δεν βρεθηκε καμερα. ειναι γενικο προβλημα η μονο εγω το εχω??καποια λυση??