Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Εδω κ κανά δίωρο περασα την 7.8.24. απροβληματιστα μέχρι στιγμής δεν έχω δει κατι το περίεργο.. ευχαριστούμε.
-
εν τω μεταξύ μόλις κατεβασα την δικη μας απο το mail κ ήρθε ειδοποίηση για την άλλη οτα
-
Κ πως γίνεται να έχεις Ελληνική κ να σου έρχεται οτα απο την Xiaomi??πως βλέπει την συσκευή με αλλη custom ROM??
-
Δεν ξέρω αν είναι bugs.ενω είμαι στο fb κ βλέπω μια δημοσίευση απο κάποιο σάιτ παταω επανω για να με παει στην URL της σελίδας να δω ολο το άρθρο κ ενω παει.. πετάει ενα η σελίδα δεν φορτώνεται..οχι σε μια αλλά σχεδόν σε όλες τις σελίδες.. φταίει ο μαμα browser???
-
Το 3D touch που είναι???κατεβασα κ χώρια εφαρμογή που το εμφανίζει ψάχνοντας αλλά δεν ενεργοποιείται...
-
Παράθεση από proimos: “Από 7.8.10 σε σε 7.8.17 (note 4x mido) η διαφορά που παρατήρησα στην απόκριση της συσκευής, ήταν τεράστια! Σαν να άλλαξα κινητό! Επίσης διορθώθηκε το διαχρονικό bug στο ενσωματωμένο ημερολόγιο μήνα (στο συγχρονισμό με google έβαζε τις κουκίδες συμβάντων πότε πάνω πότε κάτω) πλέον τα συμβάντα έχουν σωστή σήμανση. Ευχαριστώ την ομάδα για την καλή δουλειά! ” +1 απο μενα αρκετά πιο γρήγορο
-
Την πέρασα κ εγω σε mido ολα δείχνουν καλά ευχαριστούμε.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΧαχαχαχα αυτος ο Τσανκ ο Ορέστης να δεις τι έχει ακούσει...
-
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Από την ώρα που θα προσπαθήσεις να ξεκλειδώσεις με το Mi unlock tool για πρώτη φορά. ” κατάλαβα....θα έρθει απο το Λαύριο 2 φορές δηλαδή ο φίλος
-
ΜήνυμαΓιώργο για να καταλαβω..72 ώρες απο την ώρα που ήρθε αυτο που παραθέτω?η απο την ωρα που θα συνδεσω την συσκευή με το mi unlock στο λάπτοπ ???
-
Ανεβασε ενα screenshot απο το σχετικά με το τηλέφωνο να δουμε τι ρομ φοράει για αρχή.κ μετα βλέπουμε τα υπόλοιπα.
-
Μήνυμαπηραμε το οκ ?? Αυτό λέει?
-
Μήνυμαναι ορίστε... =============== Αυγ 13th 2017, 9:04pm =============== Λοιπόν?? =============== Αυγ 13th 2017, 9:24pm =============== βαζω τον κωδικό που ήρθε κ πετάει ενα παράθυρο.δεν προχωράει του παταω οκ
-
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Στην φάση αυτή είναι που ζητάει username για το φόρουμ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” κ πως προχωρά παρακάτω??εχω κανει login =============== Αυγ 13th 2017, 8:33pm =============== 1. Πως ζηταω να ξεκλειδώσω???
-
ΜήνυμαΌχι όχι είναι άλλο mi account.το ξέρω ότι δεν σ αφήνει για 30 μέρες το χω βιώσει.αυτο είναι καινούργιο καθαρό πρώτη φορά το βαζω για να παρω άδεια ξεκλειδωματος. =============== Αυγ 13th 2017, 8:22pm =============== ωραία πηρε τα στοιχεία..κ τωρα τι ζητάει?? =============== Αυγ 13th 2017, 8:25pm =============== Τώρα τι λέει???
-
Αν επιλεξω κατά το φλασαρισμα της arwma να μπει η Google camera θα έχει διαφορά? προς το καλύτερο??αν είναι να την ξαναπεράσω.
-
ΜήνυμαΔεν κανω κάτι λάθος ε?? είναι καινουριο mi account κ θελω να του ξεκλειδώσω...μπαινω στο unlock βαζω τα στοιχεία του... Κ περιμςνω να προχωρήσει..?να ρωτησει γιατί..κλπ
-
Μήνυμαok θα το αφησω για λιγο μηπως κ ηρεμησει...θα ξαναεπιχειρησω το απογευμα πιο ψυχραιμα .ευχαριστω για την βοηθεια ολους
-
ΜήνυμαMozilla, το θεμα είναι οτι προχθές ξεκλειδωσα το δικό μου με το mi unlock.τωρα βαζω άλλο λογαριασμό φιλου κ μου κάνει αυτά !!!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Το mi unlock tool ,σε πάει να ξανακατεβάσεις το ίδιο tool; ” ναι!!! Κοιτα τις φωτογραφίες.με παει παλι στην αρχη.δινω τα στοιχεία συνδέεται κ ανοίγει την σελίδα να κατεβάσω το εργαλείο =============== Αυγ 13th 2017, 1:19pm =============== δοκιμασα τα πάντα κ safe mode... τίποτα τα ίδια με πεταει να κατεβασω παλι το mi unlock