Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 781-800 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΛοιπόν βαζω τα στοιχεία κ με ξαναπαει να κατεβασω το mi unlock.το κατεβαζω κ ξανα τα ίδια
-
ΜήνυμαΠρόσφατα Μανώλη γιατί πριν λίγες μέρες σενιαρα κ το δικό μου
-
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Δες τον οδηγό στην 1 σελίδα6344-factory-unlock-png ” επειδη τον ειδα κ ειδα οτι αυτο το λινκ που λεει να αιτηθουμε σε παει να κατεβασεις το mi unlock. το εχω ηδη αυτο.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Θα έρθει άμεσα, αλλά θα περιμένεις 72 ώρες αναγκαστικά ” οκ ευχαριστω..τα στοιχεια του μολις τα εχω τα βαζω στο mi unlock ε??την αιτηση δηλαδη.
-
Μήνυμακαλημερα στην ομαδα. επειδη σκοπευω να ξεκλειδωσω το rn4 mido ενος φιλου..περιμενω τα στοιχεια του λογαριασμου του..αν κανω την αιτηση σημερα ποτε ερχεται το μηνυμα με την απαντηση??εντος ημερας? κ μετα μπορουμε να συνεχισουμε στο ξεκλειδωμα???? μολις μου τα στειλει τα βαζω στο mi unlock σωστα ε????
-
k εγω νομιζω οτι ειναι ενα κλικ πιο γρηγορη
-
Παράθεση από SketosGR: “Ρε παιδια εχει γίνει κάποια λάθος επιλογή/ρύθμιση στην ROM από τους προγραμματιστές? Έκανα factory reset για να περάσω καθαρή την ROM και κολλάω στο αρχικό setup της συσκευής γιατι δεν εχει αγγλικά, μόνο ελληνικά εχει χωρίς επιλογη δεύτερης γλώσσας το πληκτρολόγιο για να βάλω τους κωδικούς μου ειτε του Mi account είτε του WiFi, ακόμη και αν επιλέγω σαν γλώσσα για το λειτουργικό τα αγγλικά!! Για το προσπεράσω το πρόβλημα έκανα restore nandroid την ακριβώς προηγούμενη ΧΤR, …
-
εγω νομιζω οτι ειναι ενταξει σε rn4.βεβαια αν βγει καποιο fix θα το ριξω δεν βαριεσαι ....update ηρθε διορθωση..
-
Παράθεση από Leolipop: “Μια ερωτηση απο εμενα.Ενω εχω ενεργοποιησει ολες τις επιλογες για τις ειδοποιησεις , η συσκευη επιμενει να μην μου τις πεταει στην οθονη κλειδωματος , ουτε στην αρχικη.Αυτο γινεται μονιμα με το messenger.Βγαινει εικονιδιακι μονο στην statusbar... Ξερει κανεις κατι σχετικα ; ” φτιάξε αυτά..
-
Εμένα πάντως δεν μου ήρθε το mail με την ρομ.
-
Παράθεση από narutog7: “Περασα 7.8.10 σε Mido αλλα απο οτι φαίνεται λογω πρωτης rom,λογικο να εχει και τα bugs του. Π.χ. στην μπαρα ειδοποιησεων δεν δουλευει το σιωπηλο/θορυβωδες. Οσες φορες και να το πατησεις θα ειναι παντα σιωπηλο. Κατα τ'αλλα θα δειξει με τον καιρό. ” Σε εμένα δουλεύει μια χαρά αυτό πάντως.δεν εχω βρει κάτι αρνητικό μέχρι στιγμής.
-
Βάλαμε κ την καινούργια.ωραια φαίνεται. Περισσότερα σε λίγο.
-
Την κατεβαζω κ εγώ κ σε λιγο φλασαρισμα.λογικα δεν θέλει fr..?ειμαι με 7.7.20 δική μας beta.