Παράθεση από fog: “Από εδώ TWRP 3.1.X.X για συσκευές XIAOMI κατεβάζεις αυτό που είναι για τη συσκευή σου. ΟΧΙ, δεν είναι το ίδιο και για τις 2 συκευές. ” ok thanks
Παράθεση από George Kaggelaris: “Ε τότε γιατί να αλλάξεις rom. Ξεκλείδωσε όταν παρέλθουν οι 29 ώρες και είσαι άρχων! ” ξέρεις τώρα μωρέ...το άχτι που το χω 10 μέρες με stable k bl κλειδωμένο κ δεν μπορούσα να κάνω τίποτα..να περάσει η ώρα που λένε μέχρι αύριο απόγευμα
Παράθεση από George Kaggelaris: “Από 72 δεν ξεκίνησες; ” απο 30 ημέρες..κ μόλις πέρασαν κ πήγα με χαρά μου πέταξε κ72 ώρες ακόμα.αυριο απόγευμα τελειώνει η καραντίνα
k εμενα μολις ηρθε αυτο το update...το περναω σε λιγο κ βλεπουμε τι αλλαξε.. αφου λεει οτι ειναι nougat 7.0 αρα μετα μπορω καπακι να περασω την 7αρα dev που εχω ηδη ετοιμη απο τον updater????
Παράθεση από demakhs: “Μπα , τυχαίνουν κ απ αυτά... Να το προσέχεις απλά , όταν το χεις κλειστό τη νύχτα κ ανάψει μόνο του κ κάνει καμιά βόλτα απ το ψυγείο!! ” χαχαχαχα ανοιχτό το έχω, αυτό ανησυχεί με τις δικές μου βραδινές καταδρομικές μην το φάω κ αυτό σε ψωμί του τοστ
@makis1024 είναι φίλου το πήρε χτες κ δεν νομίζω να έχει κάνει mi account.. δεν ασχολείται καθόλου με αυτά.. έχει official stable κ έλεγα να του έριχνα κ αυτού μια Ελληνική....
κ εμενα ειναι φουλ το cloud να το απενεργοποιησω??μετα νομιζω ομως οτι δεν εμφανιζει καποιες φωτο κ ας ειναι στην sd..καπου μπλεκονται αυτα τα δυο κ ταυτιζονται....