λιγες μερες ακομα για το ξεκλειδωμα....ουτε φανταροι τετοιο μετρημα.. =============== Αυγ 3rd 2017, 9:39am =============== Τουλάχιστον μπορώ να ρίξω μέσα το Dolby atmos όπως είναι μαμά ή δεν θα παίξει???
Παράθεση από George Kaggelaris: “Γιατί θες εξάρα dev; ” γιατί η official stable που φοράει βασίζεται σε 6 άρα.κ αυτή που κατεβασα χθες βράδυ ήταν ,android 7
Παράθεση από takisfrag: “Χαχαχα καλό καλοκαίρι λοιπόν !!! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” τι καλο καλοκαιρι??εε ασε τις βουτιες κ δωστε μια 6αρα ζιπ. χαχαχαχ αντε καλημερα ευχαριστω κ σορρυ για την ταλαιπωρια
Παράθεση από takisfrag: “Δοκίμασες να ξεκλειδωσεις και σου έγραψε 72 ώρες ? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” xaxaxaxa μακαρι να ηταν 72 ωρες.30 μερες λεει !!επειδη πριν 3 εβδομαδες ακριβως ξεκλειδωσα ενα μι μαξ.ναι αλλα δεν θα επρεπε να λεει σε 10 μερες αφου εχουν περασει ηδη 20????/
απο χθες το λεω!!!ειμαι με official stable k θελω να βαλω dev!!!κ μου ειπε ο george οτι επειδη απο 6 σε android 7 δεν γινεται μεσω updater μονο με mi flash.k fastboot rom
ευχαριστω πολυ παιδια αλλα θα το αφησω ως εχει..δεν μπορω να; βγαλω ακρη...προκειμενουνα γινει καμια στραβη το αφηνω κ περιμενω οταν μ αφησει να ξεκλειδωσω bl να το κανω με τον αλλο τροπο με twrp.....thanks all
Παράθεση από George Kaggelaris: “Σαν android τι; Ανέβασε σε παρακαλώ μια φωτο από τη διαχείριση συσκευών και μια φωτο από το miflash να δω. ” το είδε σαν redmi note4
καλημερες..ετοιμαζομαι για φλας με mi flash..πρωτη φορα μιας κ παντα περναγα απο twrp..κατεβαζω την fastboot rom την ριχνω μεσα στο προγραμμα κ φλασαρω???η ξεχναω κατι??μην μεινω χωρις τηλ το σκ !!!!!!σε fastboot mode??επισης θελει freset????