Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ευτυχώς που περίμενα δηλαδή...θα είχαμε Μπρικ??? =============== Ιουλ 28th 2017, 8:48pm =============== Παράθεση από George Kaggelaris: “Όπως αναφέρει και η ίδια η Xiaomi εδώ => Xiaomi MIUI Official Forum όταν θέλουμε να εγκαταστήσουμε στο κινητό μας Developer ROM που βασίζεται σε Android 7.0, ενώ έχουμε Stable ROM που βασίζεται σε Android 6.0, θα πρέπει να φλασάρουμε fastboot ROM με MiFlash. If you upgrade from MIUI Stable ROM based on Android M to MIUI Developer ROM based on Android N, please …
-
Παράθεση από 8@nos: “Αν το κινητό σου είναι mido κοίτα τον οδηγό ==> Κάντε flash με το Mi Pc Suite Chinese ακόμα και με κλειδωμένο bootloader. Εγώ πάντως θα ξεκλείδωνα αμέσως (σκέψου εμένα μου ήρθε απάντηση σε ένα λεπτό ακολουθώντας αυτό τον οδηγό) και μετά είναι πιο εύκολο να βάλεις οποιαδήποτε rom official ή custom, stable ή developer. ” μου εβγαλε σε 30 μερες να ξεκλειδωσω!!!!!ειχα ξεκλειδωσει κ αλλο πριν 20 μερες κ δεν μ αφηνει.αλλα θελω τουλαχιστον την dev κ να αναβαθμιζεται μεχρι να περασω…
-
Roms και οδηγοί
Μήνυμαναι official stable...miui global 8.2 8.2.10.0 αλλα θελω την dev..
-
Roms και οδηγοί
ΜήνυμαΓια να θυμηθώ..την dev την κατεβάζω κ την περνάμε μέσω του ?updater?έχω stable τώρα..
-
Roms και οδηγοί
Μήνυμαdev μπορώ να βάλω??
-
Roms και οδηγοί
ΜήνυμαΝαι πριν 20 μέρες περίπου ένα mi max.
-
Roms και οδηγοί
ΜήνυμαΜόλις παρέλαβα ένα redmi note 4 global version.με την 800 άρα κοινώς.φοραει stable 8.2.10.0 πήγα να ξεκλειδώσω bl κάτι 99% μου λέει σε 30 μέρες.κλαιωω. =============== Ιουλ 28th 2017, 2:20pm =============== Τουλάχιστον official dev μπορώ να βάλω??
-
Εγώ μολις την πέρασα σε mi max την απλη χωρις arwma ολα καλα δείχνουν.
-
Εγω είχα θέμα κ με το σήμα της σιμ.ηταν χειρότερο.. γύρισα στην 7.7.6 μόλις...
-
Παράθεση από Jordan Nidis: “Σε mi max πάντως δεν υπάρχει λειτουργία split screen. ” Ούτε στο δικό μου....mi max
-
Καλημέρα.περνοντας την 7.7.13 zip χωρις αρωμα δηλαδή είδα ότι στο τέλος της εγκατάστασης άργησε λίγα λεπτά κ έβγαλε με κόκκινο.. E: unknown command.... μετά έγινε η εγκατάσταση κανονικά.τι ήταν αυτό τώρα??