Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Εμείς με 7.5.18 για να βάλουμε την νεα 7.5.25 αρωμα θέλει fr? ή απλά φλασαρουμε όπως είναι??
-
Ναι το ξέρω Γιώργο, απλά ήθελα μια υπενθύμιση.. μπορείς να μου στειλεις πμ καποιον οδηγο? Μην κανω καμία πατάτα
-
οπως είναι? Απο πανω? Με flash?
-
μια βοήθεια γιατί στην αναζήτηση δεν βγάζει άκρη..θελω σε ενα kenzo με μουφα κινέζικη ρομ να ξεκλειδώσω bootloader κ να περασω αλλη ρομ .?
-
μολις μπήκε κ σε kate.. όλα καλά μέχρι στιγμής.
-
Κατέβηκε κ η διορθωμένη ρομ στο kate.. μπήκε απο πανω κ αναμένονται αποτελέσματα..το μαμα mail που είναι??
-
μολις την περασα κ εγω σε kate.. όλα καλά μέχρι στιγμής , περισσότερα σε 2 μέρες.
-
σε kate με την 7.5.4, την περναω απο πανω αυτή κανονικά??
-
εμενα οι εφαρμογές της alpha bank ποτέ δεν είχαν πρόβλημα με root.
-
λοιπον.. επανέρχομαι.. 24 ώρες ακριβώς μετα το φλασαρισμα κ βγάλσιμο από την πρίζα, έχουμε 55% υπόλοιπο μπαταρίας με 3 ώρες κ 25 λεπτά sot !!! Πάμε πολύ καλά νομίζω ε? Κ αρκετές ώρες ανοιχτό 4 g. Αυτα απο μένα.
-
την εχω περάσει στο kate απροβληματιστα..σε κάνα δυο μέρες περισσότερα, thanks !!
-
λεω να περιμενω αύριο την καινούργια να την περασω κ βλέπουμε !
-
ναι εννοείται
-
zηταει αναβαθμιση απο το play.. την κανω για να ανοιξει??παλια στο su απαγορευοταν δια ροπαλου =============== Απρ 27th 2017, 6:59pm =============== καπου δεν ειχε κατι που έφτιαχνε ο ηχος κλήσης οσο αφορα την ένταση? Παρολο το dolby atmos δεν χτυπάει οσο πρέπει..
-
περαστηκε επιτυχως!!!!περιμενω να μπουταρει με την ελληνικη μεσα..ευχαριστω george!!! =============== Απρ 27th 2017, 12:45pm =============== to magisk.zip ειναι το supersu??
-
ετσι το κανω αλλα παλι δεν το φορτωνει.....
-
κατεβασα απο κει που ειπες το twrp kate 3 1 1 0 orange αλλα παλι δεν το φορτωνει...
-
ωχ.. μισο.. ναι εχει οεμ ξεκλειδωμα αλλα δεν ειχα βαλει το id κ εκει μεσα. μισο να δοκιμασω... κ ΝΑΙ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕ !!!!πεταω το ζιπ μεσα περναω twrp k φλασαρω τωρα εε??? =============== Απρ 27th 2017, 11:02am =============== ποιο twrp κατεβαζω γιατι αυτο που εβαλα δεν το φορτωνει???