Παράθεση από George Kaggelaris: “Λογικά αυτές είναι: Redmi Note 4 Qualcomm Latest Global Developer Version Fastboot File Download Redmi Note 4 Qualcomm Latest Global Stable Version Fastboot File Download ” σορρυ, ελληνική εννοουσα εδω στην κοινότητα..γιατι βλεπω αρκετά note 4
οκ σε ευχαριστώ. Το εβαλα αγγελία κ θα παρω το άλλο μετά... =============== Μαρ 24th 2017, 10:34am =============== @George Kaggelaris κ ποια ρομ κατεβάζουμε για αυτό??εννοω πως λέγεται για να βρούμε την κατάλληλη.
Εγω ο μόνος λόγος που σκέφτομαι να το δώσω είναι επειδή πηγα πρόσφατα στην wind....κ ρο γνωστό θέμα με τις μπάντες..για κανεναν αλλο,ειναι γενικο θεμα τις εταιρείας οποιο κ αν πάρεις πχ mi 5,,mi max.. Κρίμα
χαχαχαχα καλό =============== Μαρ 23rd 2017, 9:45am =============== Παράθεση από john volk: “Παράθεση από George 21: “ετρεξα ενα antutu κ με ελληνική stable κ με ελληνική dev κ έβγαλε ακριβώς το ίδιο σκορ,84800. Καλα είναι?? ” Και εμένα τόσο βγάζει, ειναι σχετικά καλό score.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” δευτερο τεστ 24 ωρες μετά την εγκατάσταση...89000
ψιλοασχετο.. Αλλά θέλω να το ρωτήσω, παίζει ρόλο στην ποιότητα κ ένταση του σήματος κινητής ποια ρομ φοράς??η οχι καθόλου??δηλ αν φοράει official ή κάποια ελληνική dev/stable??
καλημερα να ρωτήσω κάτι..κατοχος του note 4 , αλλά με ψήνει πολύ αυτό.. Υπάρχει κάποια έκδοση πχ Ευρωπαϊκή που υποστηρίζει την B20? Αν αγοραστεί απο Ελληνικό καταστημα ας πούμε θα πιάνει την 800 αρα??
ειναι υποκειμενικό αυτό..εγω δοκιμαζω τα πάντα, μετά από αρκετές Dev είπα να βάλω και την ελληνική stable..η διαδικασία είναι απο Dev-stable και το ανάποδο, με factory reset -flash.
λοιπον συνοπτικά σε δύο μέρες με την ελληνική stable...33% μπαταρία υπόλοιπο με 4,48 οθόνη κ 19ωρες κ50 λεπτά απο την ώρα που φόρτισε.πολυ καλά θα έλεγα