καλημερα,πηγα να κατεβασω με δεδομένα μία μεγάλη εφαρμογή απο Google play κ δεν μ αφήνει.ξερει κανείς που υπάρχει η ρύθμιση αυτή για τα όρια να την φτιαξω???
καλημερα σωστά κατεβαζεις τώρα απο που? Αν έχει κάποιος το λινκ ας το δωσει. Μετα μπες recovery κ φλασαρε την, τέλος επέλεξε wipe cache and dalvik κ είσαι έτοιμος.
@samson21δοκιμασε να βάλεις κ στο κινητό κ στον υπολογιστή εκεί που ζητάει το mi account το id σου κ όχι αριθμό τηλ η mail κ δοκιμασε όπως εισαι παλι με την stable.επισης πηγαινε επιλ.για προγραμματιστές κ επέλεξε ξεκλειδωμα οεμ.
Παράθεση από Gpat: “Παράθεση από George 21: “εγω μόλις γύρισα στην προηγούμενη... Θα δω πως θα πάει. ” μπας και φταινε τα tweaks για την μπαταρία που λιγοστεύει γρήγορα?@George 21 πες Πώς πάει με 7.3.2 ” ειμαι πολύ ευχαριστημένος. Στο 50% με sot 3.20 κ 19.41 λεπτά απο την ωρα που το εβγαλα απο την φορτιση. =============== Μαρ 17th 2017, 5:58pm =============== εχω ηδη έτοιμη κ τήν 7.3.16 αλλά δεν την βαζω μέχρι να δω σχόλια....παντως με τξν 7.3.2 ειμαι κομπλέ
οχι δεν μπορείς να πας νομίζω έτσι απλά.θελει κ factory reset. Σε λίγο θα βγει η δική μας αντίστοιχη 7.3.16 βάζεις αυτήν.υπομονη λιγες ώρες... Βγήκε !!!!
Παράθεση από Gpat: “καλησπέρα, τώρα που μιλάτε για μπαταρίες, μόλις έβαλα την xtrv beta1, 7.3.9, beta1, η οθόνη από 5 ώρες κατέβηκε στις 4 και δεν με φτάνει στην ημέρα. Πριν από δίμηνο, με την 6.11.χχ δεν είχα θέμα στο 5ωρο+ SOT. Οι συνήθειες μου δεν άλλαξαν.... Έχουμε θεματάκι? Ή γερνάει μαζί μου... ” κ εγω αυτό βλέπω..το χω τρεις μέρες το κινητό,εβαλα την 7.3.9 κ βλέπω κατεβαίνει σχετικά γρήγορα η μπαταρία.μηπως δοκιμάσω την 7.3.2..... =============== Μαρ 16th 2017, 12:05pm =============== η υ…
αν καταλαβα καλά δεν δέχεται τον κωδικό σου να ξεκλειδώσει? Ειχα πάθει κάτι παρόμοιο σε kenzo...κ τελικά μεσω λογαριασμό Google απο υπολογιστή του εκανα format...
οχι παταω συνδετήρα κ δεν βγάζει τίποτα για να ανεβασω...εσβησα κ το ad block κ τα πάντα...δεν βγάζει καμία επιλογή πάλι =============== Μαρ 15th 2017, 7:11pm =============== απο υπολογιστη μονο..... η χρηση της μπαταριας ειναι οκ????γιατι εμενα μου φαινεται καπως???