να του κανω μία επαναφορά ρυθμίσεων μπας κ το στησω από την αρχή κ ξεκολλήσει το θέμα του bootloader?? =============== Μαρ 5th 2017, 7:46pm =============== κ ναι ξεκλειδωσα επιτέλους!!! Τώρα περναω twrp??
αυτην =============== Μαρ 5th 2017, 2:02pm =============== Παράθεση από dtsilog: “@George 21 κάτι άσχετο, βλέπω ότι έχεις vodafone, σου βγάζει 4g επειδή έχεις ανοιχτό το wifi ή έχεις προτεινόμενο δίκτυο 4g και σου βγάζει ένδειξη και με κλειστό το wifi; (ρωτάω επειδή στο δικό μου με επιλεγμένο δίκτυο 2g, μολις ενεργοποιώ το wifi μου δείχνει 4g...) Τσέκαρε αν έχεις ενεργό και το find device. ” οχι το εχω μονιμα στο 4g δεν έχει να κανει με το wifi.νομιζω οτι εχω ενεργο το find device.πως το κοιταω?…
παω να περασω την dev κ βγάζει αυτο... =============== Μαρ 5th 2017, 11:30am =============== αμα κανω αποσύνδεση λογαριασμού στο τηλ. Θα προχωρήσει η θέλει οπωσδήποτε λογαριασμό μεσα???
δοκιμασα κ με την παλιά κάρτα σιμ τίποτα... Λέει οτι δεν ταιριάζουν ο λογαριασμός με τα στοιχεία του τηλεφώνου...ενα mi account εχω κ με τσ ίδια στοιχεία μπαίνω κ απο λάπτοπ κ κινητό =============== Μαρ 4th 2017, 6:49pm =============== η global dev περνάει οπως είναι απο τον updater?χωρις να ξεκλειδώσω κ χωρις recovery?? Global stable έχω τώρα.μηπως με την dev ξεκλειδωσει επιτέλους..
miui global stable 8.1.1.0 βγάζει ότι ο λογαριασμός φαίνεται να είναι διαφορετικός από της συσκευής =============== Μαρ 4th 2017, 10:56am =============== να φταίει ότι είχα άλλη σιμ με άλλο αριθμό πριν λίγο καιρό κ όχι αυτόν που έχω τώρα?? =============== Μαρ 4th 2017, 12:22pm =============== τι άλλο να δοκιμάσω??
εχει περάσει κάνα τρίμηνο,δοκιμάζω βάζω λογαριασμό κ με το που πατάω unlock με ξαναπεταει στο πως κάνουμε κ από πού κατεβάζω το πρόγραμμα.αυτον τον κύκλο κάνει συνέχεια.
μολις έδωσα το redmi note 3 pro κ απέκτησα ένα redmi 3s από εδώ αγορασμενο.φοραει την miui global 8.1.1.0 σταθερή.να βάλω την ελληνική, κάποια βοήθεια..?