Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
George 21 - - Recoveries
ΜήνυμαΜήπως πρέπει να την ξανά περάσεις όπως είναι συνδεδεμένο??
-
Συζήτηση για το Mi 10 Pro
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Αυτά είναι τα μυστικά του επαγγέλματος...να είναι καλά ο φίλος Κινέζος... ” ok όπως θες.. καλορίζικο Man.
-
Παράθεση από amavroudis: “Δευτέρα σε Παρασκευή Μεγαλοβδομάδα... Παράθεση από George 21: “Επέστρεψα με ένα mi note 10.. παίζει κ για το συγκεκριμένο gcam? κάποια πρόταση?? ” Παράθεση από sakis112: “θελω να δωσω το δικο μου. σε τι λεφτα δινεται; ” Πότε πρόλαβες;Τι έγινε; Ξενερωσες; ” χαχαχα τι πότε πρόλαβα??άλλαξα 4 συσκευές σε ενάμιση μήνα.. τώρα μέχρι νεωτέρας με το mi note 10..
-
Συζήτηση για το Mi 10 Pro
ΜήνυμαΠοσο πήγε το μαλλί..??
-
Οκ όλα καλά φύγανε με την 2η Γιώργο ευχαριστώ..
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Λεπτομέρειες θέλω Γιώργη Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” σου λεω σε 2..
-
Οκ Γιώργο το βρήκα απλά σε κάποιες δεν Μ αφήνει να τις βγάλω..
-
Πρέπει να μπω σε fastboot mode??η απλά να κλείσω το κινητό???
-
Λοιπόν λέω να το δοκιμάσω κ εγω το πρόγραμμα στο mi note 10 για αρχή κ μετά σε note 8 Pro.. κατεβάζω από την 1η σελίδα η έχει αλλάξει κάτι??
-
Ναι το είδα..πως το βλέπεις George?? γενικά μιλάω.. τραβάει καλά? Ήταν αρκετά πιο σκοτεινά εκεί σε πραγματικές συνθήκες το οποίο δεν αποτυπώνεται..
-
Καλα το έκανα??
-
Παράθεση από geoanto555: “Ευκαιρια να το μάθεις. ” George Amptel | Flickr?
-
Παράθεση από geoanto555: “ανεβαστε βρε κανα συγκριτικο (σε flickr) να δουμε και μεις τπτ// ” εγώ δεν το ξέρω αυτό το ρημαδι το flickr... @chrisnik Μηδαμινές διαφορές θα έλεγα κ εγώ..