Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Έβγαλα αλλά δεν μπορώ να ανεβάσω..πρόβλημα στους σέρβερ λέει..κρίμα κ είναι πολύ καλή πιστεύω...
-
Οκ κατέβασα την miniflex..θα βγω σε λίγο έξω για δοκιμή..κ με την στοκ..
-
Παράθεση από giannisgr41: “Miniflex για αρχή ” Έχουμε λινκ εύκαιρο??επίσης είναι έτοιμη η θέλει confirm??
-
Τελικά ποια να κατεβάσω?? μπερδεύτηκα..
-
Παράθεση από chrisnik: “Γιωργαρα παιζεις παιχνιδια βαρια?? Αν οχι πιστεψε με δεν θα δεις καποια τρελη διαφορα που θα σε ξενισει... Εδω εγω κατεβηκα απο 855 του mi9t pro κ δεν μου εκανε αισθηση. Κ δουλευω κ μονιμα gestures. Για browsing κτλ δεν χρειαζεσαι παραπανω δυναμη θεωρω... ” αυτά του είπα και εγώ επειδή το είχα κ το mi 9t pro .. τώρα η επιλογή είναι δική του καθαρά αλλά δεν υπάρχουν διαφορές στην καθημερινή χρήση..
-
Λοιπόν παρέλαβα χθες τα airdots ακουστικά..τα συνδεσα μια χαρά.. μόλις έχω ανοιχτό WiFi k Bluetooth σέρνεται απελπιστικά στο ίντερνετ.δοκιμασα κ με δεδομένα το ίδιο..θες να δεις ένα βίντεο στο YouTube κ παίζει βαριά μέχρι 360p. 1080 ούτε για αστείο.κλεινω το Bluetooth κ όλα μια χαρά!! υπάρχει λύση??
-
Παράθεση από VAG-ZAG: “@George 21 έχεις δοκιμάσει να το περάσεις από TWRP? Κάντο και αυτό, δεν ξέρω τι άλλο να σου πω... ” να δοκιμάσω μόνο το Dolby η όλα τα αρχεία αυτά από twrp??
-
Παράθεση από VAG-ZAG: “Παράθεση από George 21: “Οκ το έβαλα και αυτό αλλά πουθενά η εφαρμογή..κάτι κάνω λάθος με τα yes,,no..ποια είναι η σωστή σειρά??? ” Yes σε ΟΛΑ & δες!!! ” Τίποτα..ενώ δείχνει στα module το Dolby σαν εφαρμογή πουθενά..
-
Λοιπόν αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.. οποία εφαρμογή mail κ να βάλω,την μαμά, Gmail,bluemail.. δεν μου έρχονται τα mail σε πραγματικό χρόνο.. πρέπει να μπω να κάνω refresh. Φοράω την xtrv 11.0.5 stable. Πριν με την global ROM δεν είχα θέμα..ωεχω δώσει τα δικαιώματα έχω κάνει καθαρισμό δεδομένων σε κάθε εφαρμογή αλλά τίποτα
-
Παράθεση από andreasp: “Παράθεση από George 21: “Ναι εγώ έχω κανονικά με την 11.0.5 xtrv.. ” Μιλας λοιπον για Redmi note 7 Global, που φορας την 11.0.5 και δουλευει το cosmote wifi call κανονικα, ενώ με την 11.0.4 δεν λειτουργούσε.Μιλας για τις κανονικες εκδοσεις, και οχι τις εκδοσεις του forum. Σωστα? Προσπαθώ να είμαι σίγουρος, γιατί δεν θέλω να την ξαναπατήσω. ” sorry λάθος φίλε μου.. όχι εγώ μιλάω για mi 9t pro me xtrv..