Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Οκ το έβαλα και αυτό αλλά πουθενά η εφαρμογή..κάτι κάνω λάθος με τα yes,,no..ποια είναι η σωστή σειρά???
-
Παράθεση από sakis*68: “ΥΠΟΓΡΑΦΗ ” ευχαριστώ φίλε
-
Μπαινω στο λινκ αλλά δεν βρίσκω το συγκεκριμένο..αν μπορείς στείλε κατευθείαν το λινκ 6.1 red.. ευχαριστώ!!
-
Ναι οκ την ξέρω την συγκεκριμένη..έχω την εντύπωση ότι τρώει πολύ μπαταρία...δεν κάνει νομίζω την δουλειά του Dolby...
-
Κρασαρει κ λέει ότι είναι για παλαιότερη έκδοση..ενώ κατέβασα για 10'
-
Αυτά έχω περάσει.. αλλά τίποτα
-
Παράθεση από VAG-ZAG: “@George 21, ποια συσκευή έχεις? ” Mi9t pro
-
Μονο το Dolby δεν μου περνάει.. βγάζει failed..
-
Ok τα κατέβασα..τα περνάω ένα ένα από magisk??
-
Ok thanks θα το ξανακάνω,. πάντως όταν κατέβασα κ φλασαρα τα αρχεία μου ακύρωσε το mod που παίζει το ακουστικό σαν δεύτερο ηχείο..ενώ έδειχνε εγκατεστημένο..εσένα παίζει κ Dolby κ το ακουστικό σαν 2??
-
Όχι δεν εμφανίζεται πουθενά το app..έκανα τα βήματα ένα ένα..
-
Λοιπόν έκανα όλα τα βήματα για το Dolby Atmos .. μετά?μέσα από το viper 4 ουσιαστικά δουλεύει?? μόλις ανοίξω το viper ζητά τους drivers ενώ τους έκανα πριν εγκατάσταση..του δίνω πάλι οκ κάνει reboot κ μετά τίποτα.. κάποια βοήθεια??
-
Να ρωτήσω κάτι..? μέχρι πριν κάποιο καιρό με το adaway έκοβε διαφημίσεις από Zedge κ λοιπές τέτοιες εφαρμογές.. τώρα το έχω ενεργοποιήσει κ βλέπω δεν κόβει... άλλαξε κάτι??