Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 383.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kxt: “Παιδιά έχω δυσάρεστα νέα όσο αφορά τα τελωνεία. Μίλησα με υπάλληλο τους και μου είπε ότι έπεσε σήμα από Αθήνα για όλα τα συστημένα να περνάνε έλεγχο. Ήδη δύο δικά μου περίμενα εδώ και 2 εβδομάδες είναι στην αναμονή για να περάσει τελωνείο.” Μεσω καποιας ευρωπαικης χωρας δεν τα στελνουν; Για ποιο λογο να γινεται τελωνιακος ελεγχος σε διακινηση αγαθων εντος ΕΕ?
-
Οδηγός επαναφοράς Κινητού Mi2/Mi2s "Brick" - Όταν το κινητό δε μπορεί να μπει σε recovery mode (αχρείαστος να 'ναι!!)
ronin13 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤο προβλημα μου ηταν οτι ειχε γινει wipe το Internal Storage και το κινητο ανοιγε μεχρι το Recovery. Βρηκα ομως επιλογη απο εκει και εκανα mount τη συσκευη, perasa mesa th ROM και την εγκατεστησα μεσα απο εκει! Ευχαριστω παντως!
-
Οδηγός επαναφοράς Κινητού Mi2/Mi2s "Brick" - Όταν το κινητό δε μπορεί να μπει σε recovery mode (αχρείαστος να 'ναι!!)
ronin13 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜου κολλαει και βγαζει αυτο το μηνυμα... Καμια ιδεα?
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΤελικά μάλλον το QoS έφταιγε. Είχε ρυθμιστει αυτόματα και αυθαίρετα στα 2 Mbps. Του έβαλα την πραγματική ταχύτητα στο σπίτι και ενώ βελτιώθηκε, πάλι δεν έπιανε τις σωστές. Ε, του έβαλα χειροκίνητα 1Gbps και φαίνεται να δουλεύει μια χαρά! :p :p :p
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Για αρχη αλλαξε κανάλι στο ρουτερ ” Το καναλι ειναι αυτο που εχει διαλεξει ο router μονος του, μεσω της εφαρμογης του για βελτιστοποιηση του δικτυου. Εξαλλου παρατηρειται το ιδιο φαινομενο και στα 5G. Παράθεση από maddoctor: “Ότι και εάν συνδέσεις πάνω του? Ασύρματα και εσύρματα? Το QoS το είδες? ” Ναι, ο,τι και αν συνδεσω πανω του, ειτε ενσυρματα, ειτε ασυρματα, σε οποιαδηποτε συχνοτητα. Εχω ταχυτητα σταθερα 15-16 Mbps απο το modem και απο το router δεν ανεβαινει πανω απο…
-
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια! Παρατηρω πολυ χαμηλες ταχυτητες και συνεχεις αποσυνδεσεις οταν ειμαι συνδεδεμενος στο router, αλλα οταν ειμαι συνδεδεμενος στο modem της του παροχου ειναι ολα καλα. Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? Εχω φαει τις ρυθμισεις, μηπως εχω ενεργοποιησει κανενα "κοφτη" αλλα δεν εχω βρει κατι...
-
Παράθεση από demakhs: “εγώ το κανα και τώρα, αλλά δεν έχω τη συσκευή ακόμα.... btw το banggood αποδείχθηκε πιο amateurs και από τους πιο amateurs....επιεικώς ελεεινοί....μεγαλύτερο χδεν έχω ρίξει σε μαγαζί!! ” Μολις μιλησα με Banggood, και ειπαν οτι η ημερομηνια που θα σταλει η παραγγελια μας ειναι αυτη που φαινεται στις λεπτομερειες της παραγγελιας, και οχι αυτη που λεει η σελιδα του προιοντος. Για εμενα ας πουμε ειναι 19/11/2016.
-
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια! Αποψε συνεδεσα το Xiaomi Router 3 που ειχα παρει πριν απο καμποσο καιρο και ολα τρεχουν υποδειγματικα! Εχω κουμπωσει πανω και εναν εξωτερικο σκληρο και το εκανα και NAS server! Εχω μια απορια μονο, αν μπορει καποιος να βοηθησει. Υπαρχει η δυνατοτητα να κατεβασω εναν client για torrents, και ολη η κινηση να γινεται απο εκει, χωρις να μενει ανοιχτος μονιμως καποιος υπολογιστης στο σπιτι? Ευχαριστω!
-
Καλημέρα παίδες! Παρατηρήσεις για τις δυο τελευταίες εκδόσεις, μιας και λίγο πολύ τα ίδια προβλήματα εντοπίζω (σε Mi2S) 1. Μετά την εγκατάσταση αλλάζει η ταπετσαρία και βάζει την default, ενώ όταν πάω να την αλλάξω έχει ως επιλεγμένα τη δική μου. 2. Στο WhatsApp Messenger δε μπορώ να αλλάξω το χρωμα που θα έχει το led της ειδοποίησης. Το είχα πράσινο, το έχω δοκιμάσει 2-3 αλλα χρώματα, αλλά επιμένει να ανάβει μωβ. Δεν το συναντώ με κάποια άλλη εφαρμογή αυτό. 3. Παρατηρώ 2-3 φορές τη μέρα να κάνε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “χα χα χα χα χα ελεεινέ! οι γυναίκες δεν κλάνουν!!!” youtu.be/GxxsP7VWVN8
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “@ronin13 μου δεν δέχεται το παιδί που θα το πάρει Αν και θα πάρει το ίδιο με το δικό σου 350 ευρώ. Δεν πειράζει Να`σαι καλά” Κανένα πρόβλημα! Καλώς να το πάρει και να του είναι καλοδουλευτο!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “@ronin13 Που βρίσκεσαι? Ποια πόλη?” Στην Αθηνα.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Λες? Και πως θα το κάνουμε αυτό? Εννοώ να γυρίσει πάνω μου? Να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος Νας μου δεν έχω εμπιστοσύνη στο Ali και το Alegre δεν το γνωρίζω Το επόμενο γνωστό είναι το geek αλλά δεν έχει μαύρο που το θέλει” Θα μου στείλεις με pm όνομα και διεύθυνση, να το στείλω σε σένα. Εσύ τα λεφτά θα μου τα στείλεις μέσω τράπεζας ή Revolut, όπως θες. Αλλιώς μπαίνεις στο kimovil και παίζεις με τα κουπόνια που σου δίνει το banggood.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΤα έκανα όλα μέσω του PC και το κινητό είναι έτοιμο! Ευχαριστώ πάντως!