Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 383.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από ronin13: “Και πανω στην Global Developer θα περασω την China Developer? Και το PC Suite γιατι δεν το αναγνωριζει το κινητο? ” Εκεί θέλεις να καταλήξεις; Θα ξεκλειδώσεις με global dev και όλα οκ.. Το Pc suite ακόμη δεν βλέπει android 6 ” Οκ. Ευχαριστω πολυ! Το κατεβαζω και επανερχομαι!
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΚαι πανω στην Global Developer θα περασω την China Developer? Και το PC Suite γιατι δεν το αναγνωριζει το κινητο?
-
ΜήνυμαScreenshot_20161017143039942_com.and.png
-
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια! Μολις πηρα στα χερια μου το καινουριο Mi5 μου και προσπαθω να του περασω την ελληνικη rom, αλλα αντιμετωπιζω καποια προβληματα... Εχω ελεγξει οτι ο bootloader ειναι κλειδωμενος, ολα καλα. Προσπαθω να τον ξεκλειδωσω απο την εφαρμογη MiUnlock, αλλα μου βγαζει σφαλμα "Coulnd't verify device", παρ'ολο που εχω συνδεθει απο το κινητο κανονικα στο Mi account μου. Προσπαθησα εναλλακτικα να του περασω την τελευταια κινεζικη Developer και να κανω μετα τη διαδικασια, αλλα εκει στην εφαρμο…
-
No mirrors found και για το Mi2S...
-
Κινητά και αξεσουάρ δωρεάν ή σε προσφορά μόνο για τα μέλη του φόρουμ!
ronin13 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΔηλώνουν ότι προσπαθούν να διορθώσουν την αξιοπιστία τους και το κακό όνομα που έχουν φτιάξει. Δεν προσπαθούν αρκετά.
-
ΜήνυμαΕπιβεβαιώνω κι εγώ για το ακυρωτικο...
-
ΜήνυμαΜακάρι να είναι έτσι! Γτ θα είναι πολύ καταδρομική κίνηση από το forum!
-
ΜήνυμαΤο τόλμησα κι εγώ! Βρε λες;
-
Καλημέρα παιδιά! Έχω ένα Xiaomi Mi2S και έχω κάποιες συνομιλίες κρυφές στο Viber. Αυτο που έχω παρατηρήσει είναι ότι μετά από κάποιες μέρες, ο,τι πολυμεσα μου έχουν στείλει (φωτογραφίες, βίντεο, ηχητικά μηνύματα) διαγραφονται αυτοματα, και όταν τα αναζητώ από τη γκαλερί κάθε συνομιλίας βγαίνει μήνυμα "Αρχείο δεν βρεθηκε". Αυτά που έχω στείλει εγω είναι όλα εκεί. Έψαξα στο site του Viber, αλλά δε βρήκα άκρη. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω δυο πραγματάκια: 1. Ξέρει κάποιος κάποια ρύθμιση ώστε να μη σβήνοντ…
-
Μετά από σχεδόν μια εβδομάδα έντονης χρήσης (σε Mi2S), έχω να παρατηρησω τα εξής: 1. Και αυτή, όπως και όλες οι προηγούμενες v8, κατά την εγκατάσταση μου άλλαξε την ταπετσαρία, με αποτέλεσμα να την ξαναρυθμιζω εκεί που θέλω. Ήσσονος σημασίας πρόβλημα, αλλά υπαρκτό. 2. Το κινητό σε 3G ανεβάζει ΠΟΛΥ υψηλή θερμοκρασία, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η απόκριση του. Και μιλάω σε απλά tasks, όπως messaging κτλ, όχι παιχνίδια. 3. Έχω την αίσθηση ότι η κατανάλωση της μπαταρίας είναι τσιμπημένη. Δε μπορώ …
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ronin13 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΥπάρχουν κάπου οδηγίες ειδικά για το τηλέφωνο; Ή ψάχνω τους γενικους οδηγους που θα βρω στο forum?
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ronin13 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΑυτός ο οδηγός κάνει και για της ελληνική Dev Rom, πού απολαμβάνουμε κάθε Παρασκευή;
-
Xiaomi Mi5 Καταγραφη Τιμων
ronin13 - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΔεν έχω θέμα να περάσω εγώ τη ROM, για αξιόπιστα οικονομικά κινεζομαγαζα ψάχνω. Ευχαριστώ πάντως!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από wankel13: “Παράθεση από ronin13: “Καλησπερα παιδια! Μετα απο τρια γεματα χρονια με το Mi2S μου ηρθε η ωρα να το δωσω στη μανα και να παω σε κατι καλυτερο και δικαρτο... Ψαχνω λοιπον ενα κινητο στο σουλουπι περιπου που Mi4c (που πηρα στην αδερφη μου και ειναι κατενθουσιασμενη) με καλυτερες επιδοσεις ομως και κοντα στα 200€. Ειχα κοιταξει το LeTV Le1 Pro (X800) αλλα τοσο το μεγεθος, οσο και τα προβληματα που υπαρχουν με τις ROM και την ελειψη υποστηριξης με αποθαρρυνουν... Οποτε αρχισ…
-
Βοηθεια για αγορα mi5
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια! Μετα απο τρια γεματα χρονια με το Mi2S μου ηρθε η ωρα να το δωσω στη μανα και να παω σε κατι καλυτερο και δικαρτο... Ψαχνω λοιπον ενα κινητο στο σουλουπι περιπου που Mi4c (που πηρα στην αδερφη μου και ειναι κατενθουσιασμενη) με καλυτερες επιδοσεις ομως και κοντα στα 200€. Ειχα κοιταξει το LeTV Le1 Pro (X800) αλλα τοσο το μεγεθος, οσο και τα προβληματα που υπαρχουν με τις ROM και την ελειψη υποστηριξης με αποθαρρυνουν... Οποτε αρχισα να κοιταω κατα το Μi5, αλλα εχω καποιοες απορ…
-
Xiaomi Mi5 Καταγραφη Τιμων
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια! Ξερετε αν υπαρχει κανενα αξιοπιστο καταστημα εκτος αυτων του kimovil, του vickmall και του yeso521 που να πουλαει το κινητο? Ευχαριστω!
-
Αγορά Mi5 32 Vs 64
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια! Μετα απο τρια γεματα χρονια με το Mi2S μου ηρθε η ωρα να το δωσω στη μανα και να παω σε κατι καλυτερο και δικαρτο... Ψαχνω λοιπον ενα κινητο στο σουλουπι περιπου που Mi4c (που πηρα στην αδερφη μου και ειναι κατενθουσιασμενη) με καλυτερες επιδοσεις ομως και κοντα στα 200€. Ειχα κοιταξει το LeTV Le1 Pro (X800) αλλα τοσο το μεγεθος, οσο και τα προβληματα που υπαρχουν με τις ROM και την ελειψη υποστηριξης με αποθαρρυνουν... Οποτε αρχισα να κοιταω κατα το Μi5, αλλα εχω καποιοες απορ…