Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 383.
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά! Αυτή την εβδομάδα θα είναι beta η έκδοση, έτσι; Έχω καταλάβει λάθος;
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΤην εχει βαλει καποιος σε Mi2S να μας πει εντυπωσεις? Να το τολμησω ή θα ερθει συντομα η beta εκδοση που θα ειναι και πιο σταθερη?
-
Ιδανικος αντικαταστατης του Mi2S μου! Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Καλησπέρα! Την έχω από χτες το βράδυ σε Mi2S με ενοποιημενα partitions. Όλα φαίνονται καλά. Έχω όμως την αίσθηση ότι τρώει λίγο παραπάνω μπαταρια από της προηγουμενης εβδομάδας, και η αυξημενη ένταση του Atmos έχει χαθεί...
-
Καλορίζικο στο νικητή! Καλα φλασαρισματα!
-
Πέρασα τη rom το Σάββατο το πρωί, στο Mi2S μου (με ενοποιημενα partitions) χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. Μέχρι στιγμής όλα φαίνεται να κυλούν απροβληματιστα. Ευχαριστούμε παιδιά για άλλη μια καλή rom!
-
Πέρασα τη rom το Σάββατο το πρωί, στο Mi2S μου (με ενοποιημενα partitions) χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. Μέχρι στιγμής όλα φαίνεται να κυλούν απροβληματιστα. Ευχαριστούμε παιδιά για άλλη μια καλή rom!
-
Αντε και καλη μας επιτυχια! Ειναι καιρος για αναβαθμιση νομιζω... XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Την εγκατεστησα χτες το απογευμα. Μεχρι στιγμης φαινεται εξαιρετικη! Δεν εχω λογια παιδια.. Συγχαρητηρια!
-
Σημερα που πηγα να εγκαταστησω την καινουρια ROM συνειδητοποιησα οτι το Recovery στο Mi2S αλλαξε... Υπαρχει καποιο link με οδηγιες παρακαλω, γιατι αιφνιδιαστηκα?
-
Καλη μας επιτυχια! ΠΟλυ ωραιο δωρακι!
-
Αυτό που έχω παρατηρήσει στην τελευταία rom είναι ότι η διαχείριση της μπαταρίας χωλαινει... Αρκετά... Ελπίζω να διορθωθεί αυτό στο επόμενο update.
-
Την έχω εδώ και κανένα τρίωρο σε Mi2S και μέχρι στιγμής όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά. Αν βρω κάτι να μην πάει καλά θα επανέλθω! Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Συγνωμη αν εχει απαντηθει νωριτερα, αλλα αυτο το ΣΚ θα εχουμε rom? Ή πεφτουμε πανω στην πρωτοχρονια τους?
-
Καλη τυχη σε ολους μας!
-
Σε Mi2S με ενοποιημενα partitions μέχρι στιγμής όλα καλά. Περιμένω να δω πως θα πάει από άποψη μπαταρίας.. Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε Mi2S με ενοποιημενα partitions όλα πήγαν μια χαρά. Ευχαριστούμε πολύ! Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε Mi2S ολα καλα. Και μεχρι στγμης φαινεται να κανει και καλη διαχειριση μπαταριας.
-
Το εριξα κι εγω, με το ιδιο ονομα (ronin13)! (#400) Μας την εκαναν παλι με το "Mecedonia", ε?