Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 383.
-
Σε Mi2S οπου εχει γινει merge partitions με αυτη (Guide to Repartitioning of Mi 2/2S Through Fastboot Flashing - Xiaomi Mi 2/2S/2A - Xiaomi MIUI Official Forum) τη διαδικασια η rom περαστηκε κανονικα μεσω Recovery. Μεχρι στιγμης ολα καλα. Keep up the good work!
-
Για το Mi2S, οσοι εχουμε ενοποιησει τα partitions, θα εχουμε προβλημε αν την περασουμε απο τη Recoverh ή μονο με τo flash tool υπαρχει ο κινδυνος για brick?
-
Όλα καλά με τη rom, δείχνει να τρέχει καλά. Μόνο που βλέπω να καταναλώνεται πιο γρήγορα... Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ολα καλα και απο εμενα. Εκ πρωτης οψεως φαινεται πολυ στρωτη η rom αυτη! Θα τη σκαλισω και στηνοντας το τηλεφωνο (μετα απο clean install) και επισημανω τυχον bugs! Μπραβο στην ομαδα και παλι!
-
Μεγαλε admin λεω να ενοποιησω τα partitions της συσκευης και να περασω τη rom μετα. Να το κανω ή σε κανα διβδομαδο θα βγει rom με marshmallow για το Mi2S και θα ξανακανω wipe? Να φανταστω οτι αυτος (Guide to Repartitioning of Mi 2/2S Through Fastboot Flashing - Xiaomi Mi 2/2S/2A - Xiaomi MIUI Official Forum) ειναι ο οδηγος που ακολουθω?
-
Καλημερα και ευχαριστουμε για το ξενυχτι! Την κατεβαζω τωρα. Να σας ρωτησω ομως, θελω να συνδυασω τη rom με την ενοποιηση των partitions του Mi2S, γιατι εχω παλι θεμα με το χωρο των εφαρμογων. Υπαρχει καποιος οδηγος στο forum μας, γτ εψαξα και δε βρηκα κατι... Επισης ειδα σε ενα changelog της Xiaomi πριν μερικες εβδομαδες οτι αυτο μπορει να γινει και χωρις απωλεια δεδομενων. Ξερε κανεις τιποτα? Ευχαριστω!
-
Κιτριvη σκια στην οθονη....
ronin13 - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΜου συμβαίνει κι εμένα το ίδιο σε Xiaomi Mi2S, όπως και στον κολλητό μου σε Lenovo Vibe Z2. Ίδια κιτρινιλα (πάνω αριστερά στην οθόνη) ίδιο σχήμα (ένα ημικυκλιο με φυσιολογικό κέντρο). Χωρίς να έχουν κακοποιηθεί στο ελάχιστο τα κινητα. Δεν ξέρω τί παίζει, έμαθα να ζω όμως με αυτό και δε με ενοχλεί τόσο πια.
-
Οπότε κάνουμε rollback στης προηγούμενες εβδομάδας ή περιμένουμε για νέα Rom?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antonis95gr: “Για όσους σταματάνε να συνδέονται εφαρμογές στο Internet με το σβήσιμο τις οθόνης ίσος σας βοηθήσει αυτή η ρύθμιση... Ρυθμίσεις>Πρόσθετες ρυθμίσεις>Μπαταριά>Διαχ. χρίσης μπαταρίας εφαρμογών” Ευχαριστούμε για το tip, και σε μένα διορθώθηκε! Το θέμα με το 2G επιμένει όμως...
-
Παιδια παρατηρησα οτι με την τελευταια rom το Mi2S σε 2G δε συνδεεται στο ιντερνετ. Το εχει κανενας αλλος το θεμα αυτο? Επισης, messaging apps, οπως το WhatsApp, σταματησαν να συνδεονται αυτοματα και χρειαζεται να τις ανοιξω χειροκινητα για να ερθουν τα μηνυματα. εννοειται οτι στις Ρυθμισεις τις εχω επιλεξει να επιτρεπεται η αυτοματη εναρξη τους.
-
Πριν λίγο την έβαλα, όλα φαίνονται να κυλάνε ομαλά προς το παρόν..
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από trickle: “Όταν πατάμε σε μια φωτογραφία επεξεργασία τα γράμματα φαίνονται μόνο όταν έχουμε το μέγεθος κείμενου από τις ρυθμίσεις σε ΧS (xsmall) από S και μετά τα γράμματα κόβονται” Έχω να συμπληρώσω ότι θέλει λίγο ρύθμιση και το κουμπί "Αποθήκευση". Σε Mi2S. 3a1851d5de79ec64b2e53eca0ba3df66.jpg
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maulnes: “Καλημέρα! Από 5.9.10 σε mi2s θέλω να πάω σε 5.10.8, δηλαδή στην τελευταία. Κατεβάζω και επιλέγω αναβάθμιση μέσα από το updater κανονικά? Ή από recovery, μετονομασία σε update.zip και αναβάθμιση? Επίσης, γιατί δεν βλέπει το updater αυτόματα νέες εκδόσεις όπως παλιά που τις κατεβαζε αυτόματα?” Ο updater δε δουλεύει εδώ και αρκετές rom. Η πιο "καθαρη" μέθοδος είναι μέσω recovery, αφού κάνεις πρώτα wipe cache.
-
Ευχαριστούμε πολύ! Δοκιμάζω άμεσα και μεταφέρω εντυπώσεις! EDIT: Πφφφφφφ.... Πάλι τα ίδια... Μόνο εγώ το έχω το πρόβλημα; Εν τω μεταξύ στον Updater μου βγάζει μήνυμα ότι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση αλλά βγάζει σφάλμα όταν πάω να την κατεβάσω.. Και ούτε από το site μπορώ.. EDIT 2: Επιτελους τα καταφερα! Δεν μπορεσα βεβαια να καταλαβω τι φταιει, αλλα η rom περαστηκε.Θετικο το γεγονος οτι μπορουμε να απεγκαταστησουμε το bloatware. Μεχρι στιγμης ολα φαινονται να κυλανε ομαλα.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Περίεργο και δεν έχουμε Log να δούμε το πρόβλημά σου. Υπάρχει κανείς άλλος να το επαληθεύσει ?” Μπορώ να βοηθήσω με κάποιο τρόπο; Δεν εγκαθίσταται ούτε απο recovery, ούτε μέσω της εφαρμογής Αναβάθμιση. Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ronin13: “χω προσπαθησει 3 φορες να περασω τη rom στο Mi2S αλλα μου βγαζει "file is corrupted". Υπαρχει προβλημα στο αρχειο μηπως?” Όχι, το zip είναι εντάξει. Το έλεγξα πριν από λίγο. Δοκίμασε να την ξανακατεβάσεις μήπως κάτι πήγε στραβά στο Download. Δεν ξέρω αν μπορεί να επιβεβαιώσει και κάπιος άλλος αν έχει το ίδιο πρόβλημα.” Κατέβασα πάλι το zip, τίποτα, ίδιο σφάλμα... Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εχω προσπαθησει 3 φορες να περασω τη rom στο Mi2S αλλα μου βγαζει "file is corrupted". Υπαρχει προβλημα στο αρχειο μηπως?
-
Παντως απο την 5.9.28 στο Mi2S δεν ειμαι ιδαιτερα ευχαριστημενος... 1) Ενω στους αριθμους φαινεται να εχει καλη διαχειριση ram, νιωθω οτι παντα κατι τρεχει απο πισω και καθυστερει το κινητο. 2) Εβλεπα ταινια τις προαλλες σε 720p και η εικονα εσπαγε και κολλαγε. Ακομα και οταν το εβαλα σε Performance mode. 3) Αρκετο bloatware που πιανει τσαμπα χωρο γτ δε μπορουμε να το απεγκαταστησουμε. Και σε συνδυασμο με το προβλημα το αποθηκευτικου χωρου που ανεφερα παραπανω, δε μπορω να εγκαταστησω ενημερωσει…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από ronin13: “Και στις προηγούμενες εκδόσεις είχα αυτό το θέμα, αλλά όχι με τόσο μεγάλο ελεύθερο χώρο!” Παράθεση από sothatz: “το ίδιο θέμα έχω & γω με την 5.9.10 αλλά & με την προηγούμενη ρομ. Έκανα ερώτηση αλλά δεν απάντησε κανείς” Κοιτάξτε μήπως έχετε πολλά "τοπικά αντίγραφα" ή backup από το recovery??” Τοπικα αντιγραφα απο backup δεν εχω. Αλλα και παλι, μου βγαζει οτι υπαρχουν 350 mb ελευθερα, ανεξαρτητα απο την υπαρξη backup ή οχι.
-
Ερώτηση: Προσπαθώ να κάνω ενημερώσεις από το play store αλλά μου βγάζει σφάλμα ότι δεν υπάρχει επαρκής χώρος στη συσκευή. Με 350mb ελεύθερα στην εσωτερική μνήμη και 20gb στην "SD"! Τί συμβαίνει; Έτρεξα ένα καθαρισμό με τη μαμισια εφαρμογή αλλά τίποτα.. Και στις προηγούμενες εκδόσεις είχα αυτό το θέμα, αλλά όχι με τόσο μεγάλο ελεύθερο χώρο! Είμαι με την 5.9.28 σε Mi2S. Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk