Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 383.
-
Με την 5.9.28 αυτα που παρατήρησα είναι: 1) Έχω την αίσθηση ότι είναι λίγο μεγαλύτερη η κατανάλωση της μπαταρίας,αλλά με μερικές ώρες χρήση δε μπορώ να έχω σαφή εικόνα. 2) Λίγο μεγαλύτερη γραμματοσειρά. Δεν είναι ενοχλητικό άλλο μόνο του, αλλά κάποια ονόματα εφαρμογών φαίνονται μισά. 3) Κάτι κινεζοεφαρμογες που δε μπορώ να απεγκαταστησω... Γενικά σε απόκριση είναι μια χαρά, δεν έχω παράπονο. Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οκ. Οταν δεησει το internet να πιασει ταχυτητες της προκοπης θα σας μεταφερω εντυπωσεις!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ποιός καλός ΒΕΤΑ TESTER θα δοκιμάσει την νέα ROM για το Mi-2/S ? => [BETA 5.9.28] Mi-2/S για δοκιμή” Την κατεβαζω τωρα! Τι αλλαγες υπαρχουν?
-
Μόλις έβαλα την GTV-5.9.2 στο Mi2S. Ομαλά κύλησαν τα πράγματα. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι από τοτε που έβαλα τη MIUI 7 σε κάθε update με wipe cache διαγράφονται τα widgets και η ταπετσαρία γυρνάει στο default.. Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει; :-\
-
Την πέρασα χτες σε Mi2S και όλα πήγαν ρολόι. Για λεπτομέρειες χρήσης ram και μπαταρίας, αν δω κάτι περίεργο σήμερα, που θα είναι η πρώτη πλήρης μέρα χρήσης, θα επανέλθω. Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Gkontos10: “Παράθεση από ronin13: “Αυτό με τη χωρητικότητα της εσωτερικής μνήμης κι εμένα μου τη δίνει λιγάκι.. Στην επόμενη έκδοση Android με βλέπω να κάνω reformatting, να ησυχάσει το κεφάλι μου.. Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Φίλε μου δεν είναι επικίνδυνο το reformatting..??” Όχι αν γίνει σωστά. Υπάρχει εκτενης οδηγός μέσα στο forum (είμαι από κινητό και δε μπορώ να δώσω link).
-
Αυτό με τη χωρητικότητα της εσωτερικής μνήμης κι εμένα μου τη δίνει λιγάκι.. Στην επόμενη έκδοση Android με βλέπω να κάνω reformatting, να ησυχάσει το κεφάλι μου.. Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Gkontos10: “Έχει δοκιμάσει κανείς την νέα ρομ σε ΜΙ2?? Υπάρχει κάποιο πρόβλημα?” Σε Mi2S μέχρι στιγμής δεν έχω προβλήματα. Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Kalmichalis: “Την φλασαρε κάνεις σε mi2? είναι όλα καλά?” Το αφησα να κατεβαινει overnight απο τον browser στο κινητο και σημερα το πρωι που προσπαθησα να την περασω μου εβγαλε σφαλμα με το που ξεκινουσε η διαδικασια. Το ξανακατεβαζω τωρα στον υπολογιστη και θα σας ενημερωσω για τις εξελιξεις. Update: Δε γινεται η εγκατασταση του πακετου. Βγαζει παλι το ιδιο προβλημα. Update 2: Όταν πάω να το εγκαταστήσω απο recovery μου βγάζει μήνυμα για corrupted file.
-
CM Transfer
ΜήνυμαΚατέβασα πρόσφατα το CM Transfer και το πρότεινα και σε δυο φίλους (Mi3W με 4.3 και Hongmi με 4.2.2). Μεταξύ τους στέλνουν και λαμβάνουν αρχεία κανονικά, με το δικό μου (Mi2S με 5.0.2) λαμβανω αρχεια και απο τους δυο, αλλά όταν προσπαθώ να τους στείλω δε γίνεται η συζευξη. Είχα δοκιμάσει και παλιότερα και άλλες αντίστοιχες εφαρμογές (συμπεριλαμβανομενης της native MIUI "Μεταφοράς") αλλά ποτέ δεν είχα καταφέρει να στείλω κάποιο αρχείο. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Δε μπόρεσα να βρω…
-
Antutu score από τα xiaomi
ronin13 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMi2S @ 5.6.11 8c8139b7cb8bd722611a2e98fe66c03c.jpg
-
Οχι, up to date ειμαι, αλλα αυτη η προειδοποιηση ολο με τρομαζει!
-
Σε Mi2S με Lollipop πρεπει να κανουμε παλι επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις?
-
Μήνυμα@spirosmeg τι κάνεις και πιάνεις τέτοια σκορ; Mi2S @ 5.5.29 σε συνεχή βελτίωση 263e193502a1a87fa2bb16f06dc44209.jpg
-
ΜήνυμαMi2S @ 5.5.22 Περάσαμε πάλι τα 32000! a682f9aab3b1d0d8a5f2fc52cc28596c.jpg
-
@Kalmichalis την έβαλα χτες, μέχρι στιγμής κανένα προβλημα.
-
ΜήνυμαΕλα και ανεβαινουμε! Mi2S @ 5.5.15 Dev e1e7357d1c2ce29203035cc6c16b6136.jpg
-
ΜήνυμαΜi2s με την 5.5.8 Dev (Lollipop) 3aa2727f48ba8a59f8882969ca03efe0.jpg
-
Καλησπέρα! Όλα καλά και ωραία με την 5.5.8, αλλά βλέπω ότι εμμένει ενα προβληματάκι που μου εμφανιστηκε με το lollipop... Ενώ μπορώ να ρυθμίσω την ένταση του ήχου κλήσης, δε μπορώ να κάνω το ίδιο ούτε με την ένταση των ειδοποιησεων, ούτε των εφε του συστηματος.. Έχει κανείς καμιά ιδέα;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Είναι έτοιμες για λήψη οι νέες GTV-5.5.1 ROMs για τις ακόλουθες συσκευές....- Mi-2/S => xiaomi-miui-hellas-5.0.2_aries_GTV-5.5.1.zip (V6 Developer - Lollipop) ----( ΟΔΗΓΙΕΣ )----„<span style="text-decoration: underline"><i><b>ΠΡΟΣΟΧΗ (Mi-2/S)!!!</b></i></span> Θα πρέπει να κάνετε από το Recovery Factory Defaults/Reset πριν την περάσετε. Θα κάνει περίπου 10 λεπτά να εγκατασταθεί, και να έχετε πλήρως φορτισμένη την συσκευή σας.“--------Παράθεση: “ Αν έχουμε περα…