Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 383.
-
Antutu score από τα xiaomi
ronin13 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜε την τελευταία 5.1.9... Πολύ καλά νομίζω.. ca04439acea660cfd22aaf848d583c45.jpg
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από ronin13: “Δεν εχω ακομα. ΩΡΛ θελω, αλλα θα δουμε τι θα ειναι διαθεσιμο απο την Υπηρεσια οταν με τοκαλο ερθει η σειρα μας για εξετασεις! :)” Με το καλό τότε να ξεκινήσεις ΩΡΛ. Και εγώ έχω τελειώσει την ειδικότητα της γενικής παθολογίας και δίνω εξετάσεις τον άλλο μήνα.” Καλη δυναμη λοιπον και καλη επιτυχια! Εχεις αποφασισει για καποια εξειδικευση?
-
Δημήτρης 27, καταγωγή από Καλαμάτα, τώρα δουλεύω στην Τρίπολη. Τα τελευταία δύο χρόνια υπηρετώ την μαμά πατρίδα ως γιατρός της Πολεμικης Αεροπορίας. Οταν προλαβαίνω ασχολούμαι με το τένις, τις σειρές και η λογοτεχνία, ενώ φυσικά υπάρχει έντονο το μικρόβιο της εναδχολησης με την τεχνολογία! Μετα από 5 χρόνια που έβγαζα τα μάτια στο έρμο το iPhone 2G αποφάσισα να εμπιστευτώ τη Xiaomi, και δεν το μετάνιωσα στιγμή! 740cb66eca3f97bf0d409a0f612ea55c.jpg
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από apollo_il: “tora33 εγω την καμερα τοσο καιρο την εχω 16:9 κ νομιζα ότι ηταν 13ΜΡ!!!! μονο στο 4:3 δηλ δινει 13?κ στο 16:9 ποσα ΜΡ μας δινει 8??” 4:3 : , 3.120χ4.208 = 13,13 16:9 : , 2.368χ4.208 = 9,96 ” Γιατι το εκαναν ετσι? Μονο σε μενα φαινεται περιεργο?
-
Γι' αυτό είμαστε κι εμείς εδώ, να βοηθάμε στη βελτίωση!
-
Θέλω να επιβεβαιώσω ότι δε φαίνεται το σύνολο της RAM στον παρονομαστή του task manager, αλλά η διαθέσιμη. Attachment (ID: 2884)
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Αγνόησέ το.... Είναι σε περίπτωση που δώσουμε και Kernel Updates κάποτε όταν η Xiaomi μας δώσει Sources.” Οι ΟΤΑ ενημερώσεις από που θα γίνονται πλέον; Γιατι ομολογώ ότι η ύπαρξη της νέας εφαρμογής με έχει μπερδέψει λιγάκι..
-
Ανοίγω τον ΟΤΑ Updater (σε Mi2S με την τελευταία V6 Kit Kat) και παίρνω αυτό το μήνυμα.. Attachment (ID: 2878) Τί πρέπει να κάνω;
-
Ναι μωρή αρρώστια MIUI GR!
-
Το έπαθα κι εγώ προχτες.
-
MIUI Bug Report Centre
ΜήνυμαΣτο path Σχόλια-> Άλλες εφαρμογές συναντάμε αυτό, αντί για το σωστό "Ληφθεισες".
-
2G /3G toggle
ΜήνυμαΈχω βάλει τη v6 στο Mi2S μου, και παρατήρησα ότι δεν υπάρχει στις συντομεύσεις το 2G/3G toggle. Μπορεί να ακούγεται χαζό, αλλά σε όσους δε θέλουμε να χρησιμοποιούμε το 3G συνεχώς νομίζω θα ήταν μεγάλη ευκολία..
-
Πριν λιγο μου εφαγε ενα σκαλωμα. Λειτουργουσαν εφαρμογες στο background (πχ το Spotify συνεχισε να παιζει μουσικη) αλλα το μενου δεν ανταποκρινοταν καθολου. Εκανα reboot και ολα καλα μεχρι στιγμης. Σε Mi2S.
-
+1 και από μένα!