Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 383.
-
Ούτε εγώ έχω, δεν ξέρω να σου πω..
-
Κι εμένα με προβληματιζε αυτό, αλλά το άλλαξα από τις ρυθμίσεις. Είναι εύκολο: Ρυθμίσεις -> Πρόσθετες Ρυθμίσεις -> Πλήκτρα.
-
Καλη μας επιτυχια και καλη αρχη στους διαγωνισμους!
-
Γενικά είμαι ευχαριστημένος. Έχει βέβαια κάποιες "παιδικές ασθένειες"(που πειράζουν κάτι "ψειρες" σαν κι εμένα :p ),αλλά γενικά είναι αρκετά καλό.
-
Εβαλα τις προαλλες τη Special Edition Miui V6 ROM (kit Kat) GTV_4.11.14 στο Mi2S μου και παρατηρησα καποια πραγματακια: 1. Το ονομα του φακελου ειναι με ασπρα γραμματα σε γκρι φοντο, με αποτελεσμα να ειναι δυσαναγνωστα. e8f9eb15cca6dbc8e785fb6c7eb0259a.jpg 2. Στον dialer, εκτος του προαναφερθεντος θεματος με το χρωμα της γραμματοσειρας, παρατηρησα και οτι οταν επιλεγω αναζητηση επαφης το πεδιο αναζητησης ανεβαινει καμποσα pixels, σχεδον εξω απο την οθονη. 2423ce95564a794033be147514b4b55f.jpg c9b…
-
Που αναφέρουμε bugs που έχουμε εντοπίσει;
-
Όλα καλά μέχρι στιγμής.. Λίγο το titanium μου έκανε κάτι νερά, αλλά ευτυχώς δεν έχασα κάτι σημαντικό! Ερώτηση: η αλλαγή σε flash_all.bat γίνεται για να μη μείνουν υπολείμματα της παλιάς εκδοσης και έχουμε σκαλώματα;
-
Οκ... Τα κατεβαζω τωρα και το κανω.. Fingers crossed....
-
Ειναι απαραιτητη ολη αυτη η διαδικασια? Δε μπορει πχ να γινει μεσω του updater και "επιλογη αρχειου εγκαταστασης"?
-
Παράθεση από wankel13: “Παράθεση από ronin13: “Μιλάς για τη "very unstable" έκδοση που έβγαλε η Xiaomi ή υπάρχει κάποια άλλη που δεν έχω εντοπίσει;” μιλαω για αυτη και προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα.το μονο που δεν λειτουργει ειναι ο εντοπισμος μεσω wifi για την εφαρμογη καιρου απ'οσο εχω δει. ” Από μπαταρία, φωτογραφική κτλ πώς πάει; Updates παίρνει; Μου έβαλες φυτιλιες.. :p
-
http://en.miui.com/thread-61384-1-1.html Αυτο το εχετε δει?
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ronin13 - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΚι εμένα στο 8μηνο ήταν κομπλέ.. Και δεν έχω βρει κάτι να τρέχει από πίσω..