Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 383.

• Εντυπώσεις για το MI2-S

ronin13 - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Πήρα το κινητό πριν απο 13 μήνες, και παρατηρώ αξιοσημείωτη πτώση των αντοχών της μπαταρίας.. Έχει κανένας άλλος αντίστοιχη εμπειρία;

Μήνυμα

Σκεφτομαι να παρω κατι τετοιο (Ultra thin Aluminum protective metal bumper case cover with 2PCS screen protector for XIAOMI MI2S M2S Ultra thin Aluminum protective metal bumper case cover for XIAOMI MI2S M2S [00780006]- US$19.99 - DAYJOY) Το εχει δοκιμασει κανενας? Εχετε αποψη?

• MIUI V6

ronin13 - - Official MIUI Rom

Μήνυμα

Να σας ρωτήσω ρε παιδιά, η v6 στο Mi2S σε ποια έκδοση Android θα βασίζεται τελικά;

• Ρε παιδια τι ξεφτιλικια ειναι αυτα? Ελπιζω να ειναι απλα φημες και να μην αληθευουν... Εξαλλου, αν δεν απατωμαι, το Mi2S εξακολουθει να ειναι το best selling κινητο τους...

• Κοιταξα για το Sony Xperia M Dual (c2005), αλλα δε βρηκα κατι.. Ετσι ειναι ή να παω να κοιταχτω? Θα το εκτιμουσα αν γινοταν καποιο port, θελω να βαλω MIUI στο κινητο της αδερφης μου, γτ το μαμα Sony δε μας τα λεει και πολυ καλα με την SD... Και γενικα δεν εχω καταφερει να βρω καποια custom rom στο internet...

Μήνυμα

Οκ, ευχαριστω! Το εκανα ετσι και ησυχασε το κεφαλι μου! Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Δε χρειαζονται ξανα περασμα τα G-apps? Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Υπαρχει προβλημα με το OTA update για τις καινουριες ROM? Ειμαι στην 4.2.28 και μου βγαζει σαν καινουρια διαθεσιμη μονο την 4.3.7. Και παλι, προσπαθω ολη μερα να την κατεβασω και εκτος του οτι παει εκνευριστικα αργα, καπου στο 30% σταματαει και κανει επανεκκινηση της ληψης!

Μήνυμα

Μαλλον παω για δευτερη παραγγελια λοιπον... Τουλαχιστον δεν ηταν ακριβο... Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Ρε παιδια να ρωτησω κατι.. Πηρα προσφατα ενα καλωδιο USB για το φορτιστη, να μην περιοριζομαι στο 1m του καλωδιου της μαμας.. Το θεμα ειναι οτι το καλωδιο ενω λειτουργει με αλλες συσκευες που εχουμε στο σπιτι, με το Mi2S μου κανει συνεχεια συνδεση-αποσυνδεση, ενω εχει κουμπωσει κανονικοτατα. Επρεπε να προσεξω και κατι αλλο; Γιατι εχω σπασει το κεφαλι μου τι μπορει να φταιει... Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Παιδια να ρωτησω κατι ασχετο, που με εχει προβληματισει ιδιαιτερα... Τον τελευταιο μηνα τα OTA updates κανουν εξωφρενικα πολυ να κατεβουν και να εγκατασταθουν... Μιλαμε για επιπεδα 10-15 ωρων... Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει? Το εχει αλλος αυτο το προβλημα?

Μήνυμα

Παράθεση από Danielk: “Παράθεση από ronin13: “Πως θα τα καταφερω να εχω 160 χαρακτηρες στα SMS οταν γραφω ελληνικα, και οχι 70? Παντα το ιδιο προβλημα... :(” ελαφρως παλιο το μηνυμα αλλα θα απαντησω γιατι πιστευω θα ενδιαφερει αρκετους.... στο xda υπαρχει ολοκληρο θεμα απο τον theos0o με τροποποιημενο το αρχειο συστηματος MMS.apk ωστε να στελνει κανονικα με 160 χαρακτηρες! δειτε εδω: forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1591989 και εδω το λινκ για την εκδοση 5 της MIUI: forum.xda-developers…

Μήνυμα

Παράθεση από plessinho: “Φίλε μου κατέβασε κάποια επόμενη έκδοση και πέτα την χύμα στο internal storage και κάνε αναβάθμιση από τον updater. Αν θέλεις Ελληνικά κατέβασε multilag έκδοση.Τις εκδόσεις που σου λέω μπορείς να τις βρεις εδώ στο φόρουμ. Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα και αυτό έκανα και μου βγάζει τις επόμενες εκδόσεις κανονικά, αν κατεβάσεις την 3.8.23 πριν την περάσεις κατέβασε καλού κακού κάποιο πρόγραμμα πληκτρολογίου πριν την περάσεις γιατί ανέφεραν πρόβλημα με το πληκτρολόγιο κάπο…

Μήνυμα

Παράθεση από Danielk: “Παράθεση από ronin13: “ 1 (και σημαντικοτερο). Παρατηρω οτι καποια μηνυματα που μου στελνουν δε μου παραδιδονται ποτε, ενω στον αποστολεα παει αναφορα κανονικα. Δεν εχω ενεργοποιησει καμια blacklist, και μου κανει εντυπωση γιατι και απο τον ιδιο αποστολεα καποια μηνυματα παραδιδονται, και καποια οχι... ” αυτο παιζει να ειναι θεμα του λογισμικου και οχι του κινητου γιατι μου το εκανε και μενα καμια φορα στο xperia Arc που ετρεχε MIUI5....” Και πως το φτιαχνουμε αυτο? Περιμε…

Μήνυμα

Παιδια ολα ωραια και καλα με το κινητο, ολα τρεχουν (κυριολεκτικα!:-) ) αψογα, και τα καταφερε να ενθουσιασει και τα αδερφια μου, που ειναι της λογκης "μα καλα, εδωσες τοσα λεφτα για κινεζικο κινητο?"...! Εχω μονο δυο θεματακια: 1 (και σημαντικοτερο). Παρατηρω οτι καποια μηνυματα που μου στελνουν δε μου παραδιδονται ποτε, ενω στον αποστολεα παει αναφορα κανονικα. Δεν εχω ενεργοποιησει καμια blacklist, και μου κανει εντυπωση γιατι και απο τον ιδιο αποστολεα καποια μηνυματα παραδιδονται, και καποι…

Μήνυμα

Χτες βραδυ, μετα απο μερικα ρακι παραπανω, το κινητο εφαγε την πρωτη του τουμπα σε πλακακι, απο το υψος του τραπεζιου... Περα απο καποια (ουσιαστικα αορατα) τσιγκισματα στην κατω δεξια γωνια κανενα αλλο προβλημα δεν εχει προκυψει! Η οθονη ακομα αψογη και αθραυστη. Δεν του εχω βαλει κανενα μεσο προστασιας.

Μήνυμα

Πως θα τα καταφερω να εχω 160 χαρακτηρες στα SMS οταν γραφω ελληνικα, και οχι 70? Παντα το ιδιο προβλημα...

• Εχω Xiaomi Mi2S, ακολουθησα τον οδηγο κανονικα, εκανα πληρες Wipe στο Recovery Mode, αλλα μου βγαζει σφαλμα "signature verification failed". Τι να κανω?

Μήνυμα

Ερωτηση: Τα multilanguage packs ειναι αυτονομες ROM ή πρεπει να τα εγακατστησω συμπληρωματικα στην κανονικη?

Μήνυμα

Μετα απο μια εβδομαδα με χαλασμενο υπολογιστη εχω να δηλωσω οτι εδω και μερικες μερες ειμαι υπερηφανος ιδιοκτητης ενος Mi2S, και ειμαι κατενθουσιαμενος! Ανακαλυπτω τη συσκευη μερα με την ημερα, και μεχρι στιγμης ειμαι κατενθουσιασμενος! Τωρα θα αρχισω να το μπαχαλευω για updates και να βαλω και τα ελληνικα...