Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 383.

• Εντυπώσεις για το MI2-S

ronin13 - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Ακυρο, το βρηκα! :):):):):):):) 2013-06-28 02:29:00 GUANGZHOU Despatch from Sorting Center

Μήνυμα

Την πορεια της παραγγελιας την παρακολουθουσατε απο το site που το αγορασατε το κινητο ή απο το site της EMS? Το ibuygou μου βγαζει ενα απλο "on the way", και η EMS βγαζει "The is no data for this shipping number"...

• Γενικα ακουω καλα λογια για το μαγαζι αυτο. Μενει να αποδειχτει! Οσο για το τελωνειο, νομιζω με την EMS δε θα υπαρχει προβλημα... Μακαρι να πανε ολα καλα!

Μήνυμα

To παρηγγειλα, περιμενουμε τωρα! *fingers crossed*

Μήνυμα

Και με το Registered Airmail ξερουμε τι παιζει? Το εχει δοκιμασει κανεις?

Μήνυμα

Τι να επιλεξω ως τροπο αποστολης? EMS, Registered Airmail ή σκετο Airmail? Ποιες ειναι οι ουσιαστικες διαφορες?

Μήνυμα

Παράθεση από Snake: “Εγώ τελικά θσ περιμένω να βγεί και το Mi-3 και μετά θα αποφασίσω αν θα πάρω το ΜΙ3 ή το Μ2Σ.” Ανακοινωθηκε πότε θα βγει?

Μήνυμα

Παιδια δυο ερωτησεις: 1. Τα back covers ειναι τα ιδια για Mi2 και Mi2S, ετσι? 2. Αξιζει να παρω μεταλλικο, ή κραταει καλα το πλαστικο πο μονο του?

Μήνυμα

Ειμαι ετοιμος να το παραγγειλω. Βρισκω το 32GB 355€ στο ibuygou.com και 326€ στο hotmid.com . Ποιο απο τα δυο να προτιμησω? Ειναι εξισου αξιοπιστα?

Μήνυμα

Παράθεση από cableguy: “Παράθεση: “Παράθεση από cableguy: “Παράθεση από ninjatunes;4736370: “Παρακάτω ανακοινώνω τα αποτελέσματα του ελέγχου που έγιναν σε 5 κινητά Xiaomi m2s Κλήση σε:1004 mW/m2 κοκκινο Κλήση από:1076 mW/m2 κοκκινο Sony Xperia E15i Κλήση σε:1592 mW/m2 κοκκινο Sony Xperia mini Κλήση σε:1076 mW/m2 κοκκινο HTC One S Κλήση σε: πορτοκαλι Iphone 4s Κλήση σε:1264mW/m2 κοκκινο Το μεγαλυτερο είναι και χειρότερο” Tapatalk 2” Πραγμα που σημαινει να φανταστω οτι το επιχειρημα "μην παρεις κι…

Μήνυμα

Παράθεση από cableguy: “Παράθεση από ninjatunes;4736370: “Παρακάτω ανακοινώνω τα αποτελέσματα του ελέγχου που έγιναν σε 5 κινητά Xiaomi m2s Κλήση σε:1004 mW/m2 κοκκινο Κλήση από:1076 mW/m2 κοκκινο Sony Xperia E15i Κλήση σε:1592 mW/m2 κοκκινο Sony Xperia mini Κλήση σε:1076 mW/m2 κοκκινο HTC One S Κλήση σε: πορτοκαλι Iphone 4s Κλήση σε:1264mW/m2 κοκκινο Το μεγαλυτερο είναι και χειρότερο” Tapatalk 2” Πραγμα που σημαινει να φανταστω οτι το επιχειρημα "μην παρεις κινεζικο κινητο, θα ψηθει ο εγκεφαλος…

Μήνυμα

Εγω παντως τις τελευταιες δυο βδομαδες που παρακολουθω το thread στα 346,55€ το εχω δει... Τι να πω cableguy, μαλλον εισαι απο τους τυχερους!

Μήνυμα

Δηλαδη απευθυνομαι στο μαγαζι που το αγορασα, ετσι? Δεν πιστευω να κανουν τιποτα ταρζανιες τυπου Ainol, που σφυριζει κλεφτικα οταν κατι παει στραβα...?

Μήνυμα

Ρε παιδια, να ρωτησω κατι που με απασχολει? Σκεφτομαι σοβαρα να το παρω το κινητο. Αλλα αν (ω μη γεννητω) συμβει καποια στραβη και βγει ελλαττωματικό, ή παρουσιασει καποιο προβλημα στην πορεια, πως την αντιμετωπιζω την κατασταση?

Μήνυμα

Δεν εχει καποιο αλλο ανθεκτικο γυαλι μπροστα? Γιατι στα σχολια στο gsmarena καποιος μιλαει για DragonTail στο Mi2 (αρα και στο Mi2S?)....

Μήνυμα

Περιμενουμε πληρη ενημερωση, δε θα μας τη γλιτωσεις με δυο κουβεντες! Μια απορια, τι γυαλι εχει η οθονη? Γιατι δε μπορω να βρω τιποτα στο google....

Μήνυμα

Αντε να σου ερθει, να μας πεις εντυπωσεις! Στο τσακ ειμαι να το παραγγειλω κι εγω!

• Xiaomi mi2

ronin13 - - Mi-2 (Aries)

Μήνυμα

youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MLcWTXRhW10 Xiaomi Mi-2 σε εκτενες ελληνικο hands-on. Enjoy!

• Πληροφορίες για το Xiaomi MI-3

ronin13 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Οσον αφορα τις ημερομηνιες κυκλοφοριας των κινητων της Xiaomi παρατηρω ενα μοτιβο Απριλιος-Αυγουστος... Αλλα δε νομιζω να ειναι ιδιαιτερα αξιοπιστο αυτο, δεδομενης της σχετικα συντομης παρουσιας της εταιριας στο χωρο...

Μήνυμα

Με τετοιο value for money δεν ειναι δυνατο να μη γινει best seller οπου και αν παει. Αλλα μαλλον τιθεται θεμα copyright στο σχεδιασμο, γι' αυτο και δεν τολμανε επισημα να βγουν εκτος Κινας!