Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 383.
-
Μάλλον θα πάω σε καθαρή εγκατάσταση με format data, κάποια στιγμή που θα έχω το χρόνο να ξαναστησω το κινητό από την αρχή, μήπως και τα αντιμετωπίσω όλα τα προβλήματα μια και καλή. Anyone can be a cynic, dare to be an optimist.
-
Σε Mi9, μαζί με όλα τα άλλα, έχω συνέχεια (4-5 φορές τη μέρα) μηνύματα για διάφορες διεργασίες που έχουν σταματήσει να λειτουργούν.... Δε μου έχει κάτσει καλά το MIUI 11 μέχρι στιγμής.... Anyone can be a cynic, dare to be an optimist.
-
Καλησπέρα. Σε Mi9 τρέχω την τελευταία XTRV dev μετά σου καθαρή εγκατάσταση. Πήγα να κάνω ενημέρωση σήμερα και αφού κατέβασε το zip αρχείο (πριν την επανεκκίνηση σε recovery) μου έβαλε μήνυμα ότι είναι κωδικοποιημένο το file system και θα χρειαστεί να βάλω κωδικό για να το ξεκλειδώσω. Ε, κωδικό δε μου ζητάει ποτέ, και οι φάκελοι έχουν κωδικοποιημένα ονόματα, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να βρω το νέο zip αρχείο. Τί κάνουμε τώρα; Edit: Έκανα έλεγχο και μου βγάζει ότι δεν έχω κάνει root τη συσκευή μου…
-
Με global MIUI 10 δεν το είχα αυτό το θέμα. Ούτε στο Mi5s που χρησιμοποιούσα μεχρι πρότινος με την τελευταία XTRV dev MIUI 10.
-
Σε πρωτη στο Mi9 αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα: 1. Το Adaway αρνείται να ενεργοποιηθεί, ακόμα και αν ορίσω το φάκελο που ζητάει για τις πηγές. 2. Η εφαρμογή Amazfit και MiFit απαιτούν να είναι ενεργοποιημένο το GPS για να συνδεθούν με τις λοιπές Mi συσκευές (Stratos και MiScale 2). Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτο λεω, να μην κανω δυο φορες την ιδια δουλεια...
-
Αρα, απο τη στιγμη που θελω να του κανω root, βαζω την τωρινη και dev και μπαινω κανονικα στις εβδομαδιαιες ενημερωσεις, χωρις να ανησυχω αν θα χρειαστει να κανω factory reset το Νοεμβριο, σωστα?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από ronin13: “ή να περιμενω να βγει η MIUI 11 με Android 10... Έχουμε εικόνα του χρονοδιαγράμματος? ” για το mi9 δίνουν miui11 στα μέσα Νοεμβρίου.” Ξέρουμε όμως πάνω σε ποιο Android θα πατάει;
-
Καλημερα! Χτες παρελαβα το Mi9 Global Version και αναρωτιεμαι αν αξιζει να μπω στη διαδικασια να εγκαταστησω την παρουσα developer, ή να περιμενω να βγει η MIUI 11 με Android 10... Έχουμε εικόνα του χρονοδιαγράμματος?
-
Καλημέρα σε όλους! Έχω το κινητο εδω και 2.5 χρόνια με την ελληνική developer και παρατηρω ότι έχει αρχισει λιγο περίεργη συμπεριφορά. Έχει αρχίσει να κολλάει, να ανεβάζει θερμοκρασία και να μην κρατάει η μπαταρία. Εκτός απο την αλλαγή μπαταρίας που σκοπεύω να κάνω τις επόμενες μέρες, έχετε να προτείνετε κάτι αλλο;
-
Παράθεση από geoanto555: “Ενα boot.img να μου δώσετε ” Λοιπον, προσπαθω να αεβασω το αρχειο απο την τελευταια rom και μου λεει οτι ειναι πολυ μεγαλο. Προσπαθω να το ανοιξω, αλλα μου λεει οτι ειναι κατεστραμμενο. Προσπαθω να κανω mount το κινητο σε recovery μεσω twrp, ωστε να εγκαταστησω τη rom μετα απο πληρες wipe, και δεν επιλεγει καν το OTG.
-
Παράθεση από geoanto555: “Στην υπογραφή μου σίγουρα κάτι θα βρεις / ” Χαχαχαχα! Ημουν απο Tapatalk και δε φαινοταν η υπογραφη σου! Ξεκιναω την επιχειρηση! (οταν ξανανεβει η rom στον server...) Update: Μετά από ενημέρωση του twrp πάλι δε βλέπει τον αποθηκευτικό χώρο... Μάλλον πάω για καθαρη εγκατάσταση της rom...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μπορεις να το βγάλεις από την ρομ που κατέβασες και να το ανεβάσεις κάπου. Έχεις αρκετά παλιό twrp και λογικό να μην βλέπει τον αποθηκευτικό σου χώρο.” Πριν δύο εβδομάδες που έβαλα τη νέα γενιά rom δε μου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα... Ξεκιναμε από ενημέρωση του twrp λοιπόν. Υπάρχει κάποιο link ευκαιρο, να ξεκινήσω το σκαλισμα;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από ronin13: “Καμία ιδέα; ” Ποιο twrp έχεις? Αν σου είναι εύκολο δώσε το boot.img από την ρομ που έχεις κατεβασει να το παλέψουμε.” Twrp 3.1.0-1 Το boot.img που θα το βρω;
-
Καλημέρα! Έχω την 8.11.1 και χτες κατέβασα την καινούρια arΩma, για να την εγκαταστησω.. Το πρόβλημα είναι ότι το TWRP δε βλέπει τον εσωτερικό αποθηκευτικο χώρο (ανοίγει το φάκελο sdcard αλλά τον δείχνει άδειο) ούτε βλέπει το αρχείο στο root φάκελο, που τον έβαλα εκεί δοκιμαστικά. Δοκιμάζοντας να κατεβάσω την ενημέρωση από τον updater μου λέει ότι η συσκευή μου είναι ενημερωμένη. Καμία ιδέα; Ευχαριστώ!