Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 381-383 από 383.

• Πληροφορίες για το Xiaomi MI-3

ronin13 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Μετα απο καμποσο ψαξιμο για το Mi-2S, ανακαλυψα οτι εχει ανακοινωθει και το Μi-3, με χαρακτηριστικα που ζαλιζουν! Υπαρχει κατι νεοτερο για την ημερομηνια κυκλοφοριας του και την τιμη του?

• Εντυπώσεις για το MI2-S

ronin13 - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Παράθεση από cableguy: “Παράθεση από ronin13: “Παιδια καλως σας βρηκα, καθως ειναι το πρωτο μου post εδω... Πως εχει η κατασταση: Τα τελευταια 5,5 χρονια ειμαι ο υπερηφανος ιδιοκτητης ενος iPhone 2G, αλλα τα χρονια περασαν, το κινητο αρχισε να μη με καλυπτει, το Μηλο με απογοητευε καθε χρονο και περισσοτερο, και ετσι αποφασισα να στραφω αλλου...! Και καπου εδω μπαινει το ΜI-2S, που το πρωτογνωρισα μεσα απο τεχνολογικα sites, αλλα δεν ειχα κατσει προηγουμενως να το ψαξω παραπανω. Μεχρι σημερα. κα…

• Εντυπώσεις για το MI2-S

ronin13 - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Παιδια καλως σας βρηκα, καθως ειναι το πρωτο μου post εδω... Πως εχει η κατασταση: Τα τελευταια 5,5 χρονια ειμαι ο υπερηφανος ιδιοκτητης ενος iPhone 2G, αλλα τα χρονια περασαν, το κινητο αρχισε να μη με καλυπτει, το Μηλο με απογοητευε καθε χρονο και περισσοτερο, και ετσι αποφασισα να στραφω αλλου...! Και καπου εδω μπαινει το ΜI-2S, που το πρωτογνωρισα μεσα απο τεχνολογικα sites, αλλα δεν ειχα κατσει προηγουμενως να το ψαξω παραπανω. Μεχρι σημερα. και ανακαλυψα οτι ειναι μια φοβερη συσκευη (στα χ…