Καλησπέρα παιδιά! Έκανα κατα λάθος factory reset από το twrp και απ'οτι φαίνεται έχασα το root... Υπάρχει τρόπος να ρουταρω πάλι χωρίς να χάσω ο,τι ρυθμισεις έχω κάνει από την αρχή, και ότι έχω κατεβάσει στο κινητό;
Παράθεση από tarnanas: “Που είναι η επιλογή του 3d γιατί δεν την βρίσκω εγώ ” Σε MIUI 9 (8.3.8), με τη χτεσινή arΩma.c01167a56d37cc3fcb2a2f428431ec8b.jpg
Εμένα δούλευε πολύ καλά, χωρίς όμως να το βάλω ποτέ στην καθημερινή εμπειρία χρήσης, λόγω έλλειψης εφαρμογών. Έβαλα χτες την καινούρια dev arΩMA και το αναζητησα, αλλά δε δουλεύει εκεί που δούλευε, ενώ από τις ρυθμίσεις είναι ενεργοποιημένο.
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
Παράθεση από fog: “2-3 φορές το ίδιο αποτύπωμα, κάθε φορά με λίγο διαφορετική γωνία βοηθάει εως λύνει το πρόβλημα. Συνήθως κρατάμε κάθετα το δάχτυλο στο κινητό όταν περνάμε το αποτύπωμα, ενώ όταν το χρησιμοποιούμε έχει γωνία περίπου 45 μοίρες ;)” Όταν περνάω το αποτύπωμα βάζω τον αντίχειρα σε γωνίες από 0° έως 90°. Και είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόκριση γενικότερα.
Παράθεση από geozn8: “Παιδιά το screen protector με το λογότυπο mi σαν αυτό που μου περισσέψε (και δεν ξέρω τι να το κάνω) είναι αν όχι το καλύτερο απ όλα απ τα καλύτερα.. Όταν είχα εγώ mi5s αυτό είχα μόνιμα.. ;)” Αν είναι μαύρο με ενδιαφέρει!