Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 383.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Ναι, έρχεται διαφορετικό λινκ στο εμαιλ σου, επίσης μετά την πρώτη χειροκίνητη εγκατάσταση της VIP rom, θα σου έρχεται και αυτόματη ενημέρωση στο κινητό για αναβάθμιση :)” Αυτό σημαίνει και factory reset, αν τώρα είμαι με την τελευταία dev arΩma;
-
Καλησπέρα! Πώς λειτουργεί το ΟΤΑ για τα VIP μέλη; Υπάρχουν ειδικοί σύνδεσμοι για την πρώτη εγκατάσταση μετά την πληρωμή της εγγραφής;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από johnny_red: “Εχει πράγματι καμπυλωτές άκρες; Αν είναι έτσι θα 'ναι τέλειο... κανένα απ' όσα έχω δοκιμάσει δεν είχε... θα κάθεται με τη μία και θα προστατεύει 100%Το χτυπάω άμεσα... τι 'ναι 4€ ακόμα, στα τόσα που έχω πετάξει... κι αν κάνει δουλειά, χαλάλι όλα τα προηγούμενα (και οι +2 μήνες αναμονή) ” Στο RN4 έκατσε κουτί! Γάντι! Αλφάδι! Πώς να το πω αλλιώς; Και ΝΑΙ, είχε καμπυλωτές άκρες και εφάρμοζε από άκρη σε άκρη χωρίς να αφήνει ούτε χιλιοστό του χιλιοστ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Geo Z: “μήπως έχετε πρόχειρο το λινκ από το ali γι αυτό με το mi logo? Eίμαι με το airglass και σε λίγο θα γίνω ψυχαναγκαστικός από τα -μεγάλα- κενά που αφήνει ένθεν κακείθεν :p” youtu.be/RBs5HFVHvb0
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Tasosx: “Καλησπερα αν μπορειτε απαντηστε εδω η πειτε μου σε ποιο νημα να το διαβασω, μολις αγορασα το ρουτερ το κανω ασυρματο repeater και η ταχυτητα ειναι πολυ χαμηλη(1.5mbps) σε εσυγκριση με το μοντεμ(11.5mbps) απο οπου παιρνει ασυρματα το σημα, για να βοηθησω τα δοκιμασα πολυ κοντα και το αποτελεσμα ειναι το ιδιο, παραλληλα δοκιμασα και ενα ρουτερ tenda το οποιο ειχε ταχυτητα σχεδον ιδια με το μοντεμ, ΥΠΑΡΧΕΙ κατι που δεν κανω σωστα; Η εκδοση ειναι η Version 2.10.35 (αγορασμενο α…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geozn8: “Καλησπερα σε ολους. Μπορει να μου πει καποιος η ο φιλος ο βασίλης ο @linuxilakis αν στο mi5s στην έκδοση με τα 4gb Ram - 128gb ειναι λογικό με εντελως αδεια την συσκευη η ελευθερη μνημη του κινητου να ειναιο μονο 2.2 gb Ram ?? Ποιανει τοσο πολυ το συστημα - ρομ η 2παιζει κατι αλλο ?? :huh:” Κι εγώ σε τέτοια επίπεδα μνήμης παίζω.
-
Καλησπέρα παιδιά! Θα έχουμε update αυτή την εβδομάδα;
-
Καλησπέρα! Πέρασα την aroma σήμερα σε Mi5s, μέχρι στιγμής φαίνονται όλα καλά, εκτός από δύο θεματακια: 1. Η google camera κρασαρει, αλλά είδα ότι έχει δρομολογηθεί η επιδιόρθωση, οπότε κάνω υπομονή. 2. Άλλαξαν οι ρυθμίσεις των πλήκτρων, και όταν πήγα να τα φτιάξω όπως ήταν, δε μου δίνεται η δυνατότητα (πχ πρόσφατες εφαρμογές). Κατά τ' αλλα συγχαρητήρια και πάλι για την τρομερή δουλειά που κάνετε, και ευχαριστούμε!
-
Σε Mi5s η εγκατάσταση κόλλησε στο 93%. Αφού το άφησα για καμιά ώρα και δεν προχώρησε, έκανα reboot πατώντας παρατεταμένα το power button, και φαίνεται να έχει εγκατασταθεί κανονικά η rom. Με μια πρώτη πρώτη εντύπωση, η τελευταία rom έχει πιο "βαριά" αίσθηση (λιγότερη διαθέσιμη ram, πιο "τεμπελικα" animations, πιο αργή εκκίνηση εφαρμογών). Θα επανέλθω όταν θα έχω λιγο πληρεστερη εικόνα.
-
RE:
Μήνυμα@George Kaggelaris ναι βρε, τα ξέρω αυτά. Μη χρειάζεται να πάρω και καμιά μπανανιτσα λέω! :p :p :p
-
facebook.com/enjoy.science/vid…oqag1ufs2BLjo3AIBSUL8TE7k
-
Καλησπέρα παίδες! Μετά απο μερικές σε Mi5s έχω να παρατηρήσω τα εξής: 1. Ίσως λίγο χειρότερη διαχείριση μπαταρίας από την προηγούμενη. 2. Το Google Calendar κρασαρει συνεχώς, και έχει μεγεθυνθει το εικονίδιο του... e1320c0c4252af19ff9a691c9d0f19e7.jpg