Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 383.
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
ronin13 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤην 8.0.4 εβαλα, ως τελευταια... Πφφφφφ.... Ακομα δεν εχει ερθει εγκριση για ξεκλειδωμα, να βαλω την ελληνικη, και πρεπει να το δωσω το κινητο σημερα...
-
ronin13 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από ronin13: “Ναι. Δεν προλαβαινω να το αφησω. ” Μπορείς να δοκιμάσεις και με την Global Stable, αν δεν σου κάνει μεγάλο κόπο ? ” Εκανα μολις τη διαδικασια με Global Stable και πηγαν ολα ακριβως οπως τα λεει ο οδηγος, χωρις κανενα προβλημα. =============== Ιαν 18th 2017, 10:44am =============== Δεν εχει ελληνικο μενου?
-
Παράθεση από demakhs: “@ronin13 μονο ένα τσαμπί.... Καλοριζικο!! Οδηγό από unofficial σε official, ξεκλειδωμα bootloader, twrp κ μετά Ελληνική!! Δοκίμασε καλύτερα με το κινέζικο πολυβολο-mi pcsuite, 3η περίπτωση στον οδηγό του @lallasgr ” Ευχαριστω! Ο οδηγος που λες ειναι αυτος? Γιατι το Mi-PcSuite αρνειται να το δει το κινητο. Ελληνικός οδηγός Unbrick Xiaomi Mi5s (Capricorn) με κλειδωμένο bootloader Edit: Μαλλον αυτο πρεπει να λες Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα…
-
RE:
ronin13 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από FeVerSeCtioN: “Παράθεση από ronin13: “Σκοπος ειναι να βαλω την ελληνικη stable, γιατι θα καταληξει στα χερια φιλου που δεν ασχολειται καθολου. Ειμαι σε φαση αναμονης για αδεια ξεκλειδωματος. Εσεις το βλεπετε καλο το αποτελεσμα, ετσι δεν ειναι; ” ειδικά αν δεν ασχολείται θα σου πρότεινα την Official Global Stable που έχει και ελληνικά και ΟΤΑ.. Αλλά ναι εφόσον περάστηκε είσαι κομπλε” Γιατι τοτε να μην προτιμουμε ολοι τις Global εκδοσεις; :p
-
ronin13 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΣκοπος ειναι να βαλω την ελληνικη stable, γιατι θα καταληξει στα χερια φιλου που δεν ασχολειται καθολου. Ειμαι σε φαση αναμονης για αδεια ξεκλειδωματος. Εσεις το βλεπετε καλο το αποτελεσμα, ετσι δεν ειναι;
-
ronin13 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Global Dev πέρασες τελικά ή China dev ? ” China Dev. Δεν προλαβε να κατεβει καν η Global Dev.
-
ronin13 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από ronin13: “Εκανα τη διαδικασια χωρις να παταω τιποτα και δουλεψε κανονκα.... ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ.... ” Το τηλέφωνο άνοιξε στο MIUI ? Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο, είναι σημαντική η πληροφορία αν δούλεψε το τηλέφωνο με φλασάρισμα της stable αντί της 7.1.12 chinese dev. Μπορεί να έχει θέμα η εν λόγω ROM με το spflash (είδα και κάποιους άλλους στο επίσημο forum με το ίδιο error). ” Ανοιξε κανονικα σε MIUI...
-
ronin13 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από ronin13: “Ναι. Δεν προλαβαινω να το αφησω. ” Μπορείς να δοκιμάσεις και με την Global Stable, αν δεν σου κάνει μεγάλο κόπο ? ” Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από ronin13: “Ναι. Δεν προλαβαινω να το αφησω. ” Μπορείς να δοκιμάσεις και με την Global Stable, αν δεν σου κάνει μεγάλο κόπο ? ” Εκανα τη διαδικασια χωρις να παταω τιποτα και δουλεψε κανονκα....Με China Developer... ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ....
-
ronin13 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΝαι. Δεν προλαβαινω να το αφησω.
-
ronin13 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜα δεν κιτρινιζει καθολου. Γεμιζει αμεσως με κοκκινο και βγαζει το σφαλμα που εδειξα παραπανω.
-
ronin13 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από FeVerSeCtioN: “Παράθεση από ronin13: “Εκει που παω να ξεκινησω τη διαδικασια μου βγαζει το παρακατω σφαλμα... Καμια ιδεα? ” Χωρίς να ξέρω, από κάτι Ρώσους μόνο που είδα να είχαν το ίδιο πρόβλημα κάτι ανάφεραν για το USB Debugging να είναι ενεργό.. Όπως επίσης και την πιθανότητα να μην πατάς για αρκετή ώρα το "-" κατά την σύνδεση (θέλει να το πατάς κρατημένο για 9-12 δευτερόλεπτα μέχρι να εμφανιστεί η κίτρινη μπάρα..) μπορείς να το τσεκάρεις; ” Απ'οτι θυμαμαι το ειχα ενεργοποιησει το…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΚαι με αλλο browser δοκιμασα, και ο λογαριασμος που παω να χρησιμοποιησω δεν εχει παει αδεια, γιατι η κοπελα της οποιας ειναι το κινητο απεχει απο το αθλημα. Εκτος πια και αν εχει κανει τιποτα χωρις να το καταλαβει... Τι να πω...
-
ΜήνυμαΠαράθεση από ianpan24: “Παράθεση από ronin13: “Επισης, να προσθεσω οτι το link για να ζητησουμε αδεια να ξεκλειδωσουμε δεν πρεπει να ειναι σωσρι, γιατι η επομενη επιλογη που δινει ειναι να κατεβασουμε το Unlock Tool. Και αυτο απ' οτι ειδα δε δινει δυνατοτητα να ζητησουμε αδεια. Κανω καπου λαθος? ” Ανοιξε το λινκ σε παραθυρο ανωνυμης περιηγησης. Εχεις κανει την διαδικασια στο παρελθον σε αυτο το pc και σε πηγαινει απευθειας στο επομενο βημα. ” Δεν εχω ξανασχοληθει με κινητο σε αυτο τον υπολογιστη…
-
ronin13 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από ianpan24: “Δοκιμασες να αντικαταστησεις το cust.img μηπως φταιει αυτο? Μια φορα που ειχα προβλημα με το sp flashtool ετσι εστρωσε, αλλα δεν θυμαμαι ακριβως τι σφαλμα εβγαζε. Αν θελεις περιμενε να σου απαντησει και καποιος πιο εμπειρος. ” Το εχω αντικαταστησει το cust.img, κανονικα, οπως λεεο ο οδηγος.
-
ΜήνυμαΕπισης, να προσθεσω οτι το link για να ζητησουμε αδεια να ξεκλειδωσουμε δεν πρεπει να ειναι σωστο, γιατι η επομενη επιλογη που δινει ειναι να κατεβασουμε το Unlock Tool. Και αυτο απ' οτι ειδα δε δινει δυνατοτητα να ζητησουμε αδεια. Κανω καπου λαθος?
-
ronin13 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕκει που παω να ξεκινησω τη διαδικασια μου βγαζει το παρακατω σφαλμα... Καμια ιδεα?
-
ΜήνυμαΟ bootloader ειναι κλειδωμενος. Τι κανουμε τωρα?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “αφού έχει global stable πως να κάνει αναβάθμιση σε κινέζικη developer?? την global developer πρέπει να του βάλεις... ” Ουτε αυτη μου τη δεχεται. Το ιδιο σφαλμα βγαζει.
-
ΜήνυμαΠροσπαθω να ξεκλειδωσω ενα Redmi Note 4 (ηρθε με Global Stable), και ενω εχω περασει την Κινεζικη developer μεσα στη μνημη του, οταν την επιλεγω μεσα απο τον Updater μου βγαζει μηνυμα "Couldn't verify update package". Καμια ιδεα? Ευχαριστω.