ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
Παράθεση από karasarinis: “Ξανά κατέβασμα την ρομ. Εγώ για να σιγουρευτω θα πέρναγα προηγούμενη έκδοση από τη τελευταία. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” που μπορω να βρω λινκ απο την προηγουμενη γιατι δεν την εχω?
Παράθεση από karasarinis: “Δηλαδή πιο καλά από ότι με τις εφαρμογες που έχεις πρόβλημα; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” οτι κανω το αποτυπωνει σωστα, οποτε το ξαναπερασμα μονοδρομος?
Παράθεση από karasarinis: “Πήγαινε Ρυθμισεις-Προσθετες ρυθμίσεις-Γλωσσα και εισαγωγη-Ταχυτητα δείκτη. Βάλτο τέρμα και κανε επανεκκίνηση.. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” τα ιδια
για του λογου το αληθες, μου το κανει με το εμαιλ και με το φειςμπουκ, ενω δεν μου το κανει ας πουμε με τον chrome dl.dropboxusercontent.com/u/10…3/VID_20161119_142027.mp4
παλικάρια να ξαναρωτησω Δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος απο το τατς στην οθόνη, πολλές φορές πιάνει με την δεύτερη τρίτη προσπάθεια π.χ. Σε εφαρμογές που τραβάω με το δάχτυλό για ανανέωση (facebook, email) , κάποιες φορές όταν σκρολαρω δεξια αριστερά κάνει και πάνω κάτω παράλληλα Είναι περίεργο, αυτο το πρόβλημα δεν το είχα με το ρεντμι νοτε 3 προ.
Παράθεση από geoanto555: “Τελείωσες κ όλας; Μπράβο..... ” Παράθεση από takisfrag: “@ikaros80 μπράβο φίλε αεροπορία το πήγες ... ωραίος !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι ευτυχως χαρη σε εσας, να κανω μια ακομα ερωτηση στο redmi note 3 pro ειχα ενα θεμα που μου αρεσε αλλα δεν μπορω να το βρω στο Mi Max υπαρχει τροπος εξαγωγης θεματος?
Ολα πηγαν καλα , Γιωργο σε ευχαριστω πολυ, ηταν πολυτιμη η βοηθεια σου, επισης ενα ευχαριστω και στον Τακη. Η δουλεια που κανετε ειναι υπεροχη σας ευχαριστω και παλι
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από ikaros80: “τωρα παιρναω την dev, αλλα μαζευω τα αρχεια και ειδα οτι δεν δουλευει το λινκ ” TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές. ” Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από ikaros80: “στο cmd παιρνω device unathorized... ” Δώσε : adb kill-server μετά adb start-server μετά adb devices Kαι δες εάν σου πετάξει μύνημα στο κινητό Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” λοιπον ολα καλα το ειδε, περασα twrp αλλα ζηταει κωδικο, mount decrypt data , e…
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από ikaros80: “τωρα παιρναω την dev, αλλα μαζευω τα αρχεια και ειδα οτι δεν δουλευει το λινκ ” TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές. ” ευχαριστω πολυ θα σα ενημερωσω για τα αποτελεσματα ..!!!