Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 214.

• να πω και εγω με την σειρα μου καλη επιτυχια σε ολους!!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• Παράθεση από flowin_through: “Και δεν έπιασε η διαγραφή δεδομένων, γύρισμα σε κινέζικα και ξανά ελληνικά.. Εντωμεταξύ από τότε χάνει και βήματα, ανοίγω την εφαρμογή και δεν μετράει βήματα, αλλά το περίεργο είναι ότι ούτε στην οθόνη του miband αλλάζουν τα βήματα, δηλαδή ότι πρόβλημα και να έχει η εφαρμογή δε θα έπρεπε να λειτουργεί το miband? Μόνο αν πολύ αργότερα ανοίξω την εφαρμογή έχουν αλλάξει τα βήματα και έχω την αμφιβολία αν είναι και αληθινά. Τώρα εγώ δε θα αλλάξω το miui μόνο για αυτό, κ…

• Παράθεση από nikpoth: “Έχεις τα δικια σου. Αλλα έτσι είναι το android με τα app. Και δεν είναι η μονη διπλή που έχω. Δυο explorer,δυο ραδιόφωνα,δυο browser,δυο συλλογές,δυο mail client,δυο σημειώσεις και σου μιλάω χοντρικά τώρα. Έτσι είναι με τα app στο android. ” ολα αυτα νομιζω δεν ειναι απαραιτητα στην lineage

• Παράθεση από nikpoth: “Έτσι ακριβώς.Νομίζω από το προτελευταίο firm άρχισαν αυτά με τα Ελληνικά και την αποσύνδεση. Τα Ελληνικά τα εμφανίζει,με μερικές εξαιρέσεις αλλα η αποσύνδεση πάει κορδέλα. Σε lineage δούλεψε k σε μένα απροβλημάτιστα η εφαρμογή του γιατρού. Στο τέλος αγόρασα το mi band tool και έμεινα με το στόμα ανοιχτό..μέχρι και στο sms,viber διαβάζω τα μηνύματα από το mi band. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εμενα με πολλα παλια φιρμγουερ δεν δουλεψε ποτε σωστα, το…

• Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από Thracia: “@nikpoth δεν εχει κανει αναβαθμιση στη γραμματοσειρά. Αλλαξε έκδοση στην εφαρμογή μέχρι να την κανει. ” Τι εννοείς εδώ; γιατί και εμένα αυτό μου κάνει, όταν η επαφή είναι στα ελληνικά δε δείχνει τίποτα ενώ ταυτόχρονα χάνει και τη σύνδεση. Αν κάνω μετονομασία στα αγγλικά, όλα καλά. ” αυτο ακριβως κανει και σε εμενα, οτι ειναι ελληνικα κανει αποσυνδεση, εχω αλαξει οτι ρομ κυκλοφορει και οτι εκδοση mifit επισης, εχω κανει τους οδηγους του γιατρου…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• Mi Band 2: The New Successor!

ikaros80 - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “@ikaros80 αναφερόμουν στο antitheft, όχι στα ελληνικά. ” ναι το ξερω , απλα εξηγω οτι εβαλα του playstrore, γιατι δεν μου δουλευει η αναγνωριση

ikaros80 - - Mi Band

Μήνυμα

εχω βαλει του playstore, δεν εχει δουλεψει σε εμενα η αναγνωριση με καμια ρομ στα ελληνικα, οταν καλει καποιος και ειναι στα ελληνικα εχω αποσυνδεση κατευθειαν στο mi band, οποτε το εχω με mi band tools, για να εχω αναγνωριση Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από ikaros80: “Παράθεση από thanos8: “Η επιλογή antitheft υπήρχε στην εφαρμογή mi fit; Και τώρα που άλλαξες ROM εξαφανιστηκε; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” ετσι ακριβως, αλλα δεν εχει κανει update το firmware και εχει κρατησει …

• Κρεμλίνο: Καμία συζήτηση Ρωσίας-ΗΠΑ για τον Σνόουντεν

• Παραλαβή νέου Xiaomi Max

ikaros80 - - Mi Max (Hydrogen)

Μήνυμα

Παράθεση από Panos Balougias: “Γεια σας, παιδιά! Παρέλαβα πριν μια βδομάδα απ' το to2c.com ένα καινούργιο Xiaomi Mi Max (4GB RAM/128GB ROM). Η MIUI version που έχει εγκατεστημένη είναι η MIUI Globe 8.0 Stable 8.0.3.0.0 (MBDMIDG). Μέχρι στιγμής μου έχει κολλήσει ήδη 4-5 φορές, κυρίως όταν προσπαθώ να καλέσω κάποιο αριθμό και μετά μου κάνει επανεκκίνηση. Θέλω να τοποθετήσω τη δική σας ROM αλλά, για να λέμε τα πράγματα με τ' όνομά τους , φοβάμαι ότι δε θα τα καταφέρω γιατί την κόβω για αρκετά περίπ…

ikaros80 - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από thanos8: “Παράθεση από ikaros80: “υπαρχει η επιλογη antitheft, αλλα εχω κανει αλαγη ρομ και δεν βλεπω πια αυτην την επιλογη, απλα την εχει κρατησει και οταν απομακρυνομαι απο το κινητο μου δινει ενδειξει οτι εχει διακοπει η επικοινωνια με το κινητο ” Η επιλογή antitheft υπήρχε στην εφαρμογή mi fit; Και τώρα που άλλαξες ROM εξαφανιστηκε; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” ετσι ακριβως, αλλα δεν εχει κανει update το firmware και εχει κρατησει την επιλογη, καθε φορα που παω μακ…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

ikaros80 - - Mi Band

Μήνυμα

υπαρχει η επιλογη antitheft, αλλα εχω κανει αλαγη ρομ και δεν βλεπω πια αυτην την επιλογη, απλα την εχει κρατησει και οταν απομακρυνομαι απο το κινητο μου δινει ενδειξει οτι εχει διακοπει η επικοινωνια με το κινητο

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579