ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
Καλησπερα και χρονια πολλα, ερωτηση, υπαρχει τροπος να μειωσω την ευαισθησια του τατς? ειναι παρα πολυ ευαισθητο και πολλες φορες γινετε ενοχλητικο. =============== Δεκ 26th 2016, 7:24pm =============== Παράθεση από ikaros80: “Καλησπερα και χρονια πολλα, ερωτηση, υπαρχει τροπος να μειωσω την ευαισθησια του τατς? ειναι παρα πολυ ευαισθητο και πολλες φορες γινετε ενοχλητικο. ” Καλησπερα και χρονια πολλα, μετα απο αρκετο ψαξιμο για να διωρθωσωτο προβλημα με το σκρολ της οθονης κατελειξα να φυγω απο…
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από ikaros80: “ξερει κανεις κατι γιαυτο το λαθος? ” Υπάρχει τόπικ για αυτό το έρρορ στο .com Διάβασε εδώ φίλε μου ” Ολα πηγαν καλα, αλαξα εκδοση του Miflash και περασε κανονικα την ρομ, ευχαριστω πολυ
Παράθεση από ikaros80: “Κι εγώ είμαι με την 2.2.9 και firmware σε 1.0.1.28, οταν εχω ελληνικα δεν εμφανιζει καν την επιλογη για αναγνωριση κλησης, οταν γυρναω στα αγγλικα την εμφανιζει την επιλογη, αλλα οταν χτυπαει το τηλεφωνο αποσυνδεεται το mi band. ” Λοιπόν μετά από αλλαγή ρομ από ελληνική ντεβ (με μπρικαρισμα) έβαλα την γκλομπαλ στειμπλ (mi max pro) τελικά δουλεύει η αναγνώριση κλήσης απλά στα ελληνικά ονόματα δεν αναγνωρίζει το τελικά ς
Καλημερα προσπαθω να περασω με miflash την global stable,μπας και δουλεψει η αναγνωριση κλησης στο mifit αλλα βγαζει error "ο διαθεσιμος αποθηκευτικος χωρος δεν επαρχει για να ελκτελεστει αυτη η εντολη.(0χ80070008:Max buffer sector is 256) ξερει κανεις κατι γιαυτο το λαθος?
Κι εγώ είμαι με την 2.2.9 και firmware σε 1.0.1.28, οταν εχω ελληνικα δεν εμφανιζει καν την επιλογη για αναγνωριση κλησης, οταν γυρναω στα αγγλικα την εμφανιζει την επιλογη, αλλα οταν χτυπαει το τηλεφωνο αποσυνδεεται το mi band.
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από ikaros80: “με 7 τι κερδιζω? ” Ένα κινητό μπρικαρισμένο. XTRV the Greek miui definition ” μετα απο ντιπ φριζ και κοψιματα καλωδιων κανω τα παντα μετα της δυο την νυχτα!!!
ξερει κανεις να μου πει πως μπορω να κατεβασω αυτο το θεμα ακομα και με πληρωμη? το ειχα κατεβαζει δωρεαν στο redmi note 2 pro και θα ηθελα να το βαλω και στο Mi Max αλλα δεν μπορω να το βρω στα θεματα -小米主题商店
Παράθεση από nickkon: “Βάλε την 2.2.1 απο την πρώτη σελίδα ή την κινέζικη beta που δινει ο 'γιατρος' στο ποστ 512. ” δεν δουλευει με τιποτα, τα παιξε απο τις πολλες αναβαθμι9σεις