Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 214.
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από ikaros80: “δεν μπορει να κανει sign in στον miui λογαριασμο ” Δοκίμασε με 3G. ” ναι δοκιμασα, γυρναω στην παλια εκδοση και κανει συνδεση κανονικα
-
δεν μπορει να κανει sign in στον miui λογαριασμο
-
Παράθεση από billxrys: “Δεν πιστεύω να έχεις εξοικονόμησης ενέργειας στο κιν σου.... Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Όχι, αλλά το παιδευω τόση ώρα και ανακαλυψα ότι κάνει αποσύνδεση όταν το νούμερο είναι ελληνικά γραμμένο, αν το γράψω στα αγγλικά δουλεύει σωστά
-
Παράθεση από Souits: “Unpair, αποσύνδεση, καθαρισμό, απεγκατάσταση και μετά βάλε την άλλη... σ.σ. Βασικά κάνε πρώτα ένα unpair και ξανά pair μπας και στρώση με την κινέζικη εφαρμογή δλδ.... ” το ίδιο συμβαίνει και με την εφαρμογή απο το πλέι, αποσυνδεσεις συνέχεια, χωρίς να κάνει φιρμγουεαρ απντειτ, τον ήπια;
-
απο πανω η με ολη την διαδικασια; την παρένθεση Δεν την διάβασα
-
Παράθεση από Souits: “Εγώ την πρώτη έβαλα.... ” θα δοκιμάσω και την πρώτη =============== Δεκ 1st 2016, 10:18pm =============== λοιπόν το έκανα με την πρώτη κινεζική, έβγαλε αναγνώριση, άλλα εχω συνεχείς αποσυνδεσεις
-
το Παράθεση από billxrys: “Τί να πω ποιά από τα δύο κινέζικα εβαλες.... Δοκίμασε και τα δύο... Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” δεύτερο αν θυμάμαι καλα
-
Παράθεση από billxrys: “Καλησπέρα. Εγώ πως το έκανα να δουλέψει. Πρώτα κάνουμε unpair μετά σβήνουμε την εφαρμογή. Βάζουμε την γλώσσα στα κινέζικα όταν κάνουμε εγκατάσταση και login θα κάνει το ρολόι ενημέρωση αν δούμε την ημερομηνία στο ρολόι στα κινέζικα τότε όλα είναι οκ και μπορούμε να γυρίσουμε την γλώσσα πάλι στα ελληνικά... Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk e3e0349e7ed5ffb57d693589bda583f5.jpg ” αυτο ακριβώς έκανα και αυτή την μορφή είχε το ρολόι αλλά απο αναγνώριση τίποτα…
-
Παράθεση από Souits: “Δοκιμάστε να τα κάνετε όλα από την αρχή και εκεί που λέει κινέζικα κάντε το με κινέζικα και όχι με αγγλικά. ” με.κινέζικα το έκανα εγω
-
Παράθεση από Souits: “Ε τι να πω...Μακάρι να ήμουν εκεί να το έκανα εγώ.... Υ.Γ. pair να φανταστώ έγινε κανονικά έτσι με την ειδοποίηση στο band και πατήσατε κανονικά για να γίνει το pair... ” ναι κανονικά, με φουλ Δικαιώματα ακόμα στα σμσ
-
Παράθεση από Souits: “Δικαιώματα και αυτόματη έναρξη κομπλέ;;; ” φουλ
-
Παράθεση από Souits: “Κανα ρεσταρτ κάνατε την συσκευή;; ” Πολλά
-
Παράθεση από Souits: “@ikaros80 Πες μου τι firmware φοράει το mi band 2 σου... 1.0.1.21, 1.0.1.14 ή κάποιο άλλο;;; Το app σου βγάζει όντος 2.2.7.4;;; Και 1.0.82;;; ” 1.0.1.14
-
το ακολούθησα ευλαβικά αλλά τίποτα δεν δουλευει
-
Καλημέρα σε εμένα δεν δούλεψε...
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαMi Max pro 3/64 Σε πέρασα χαχαχ
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαMi Max pro 3/64