Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 23.

• redmi 4 bootloop [SOLVED]

christos83 - - RedMi 4 (Prada)

Μήνυμα

κλειδωμένο =============== Απρ 25th 2017, 9:02am =============== Σας ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεία σας και κυριως τον George Kaggelaris... Τελικά το κινητο ήταν κλειδωμένο, δε μπόρεσα να το ξεκλειδώσω αλλα το flasharisa. τωρα είναι χίλιες φορές καλύτερο κ η καμέρα του 100% καλυτερερη από ότι πριν... Χρησιμοποίησα το παρακάτω λινκ για να το κάνω. [MIUI DEVICE TEAM] Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A - Redmi 4/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum

Μήνυμα

Τελικά μετά από έλεγχο είναι κλειδωμένο.

Μήνυμα

πως κανω παλι ελεγχο?

Μήνυμα

παιζει ρολο που μου βγαζει verifying xxxx. htan kleidvmeno re paidia.... =============== Απρ 24th 2017, 5:32pm =============== επισης δεν κατεβασα drivers. πηγα κατευθειαν Apply for permissions to unlock Mi devices και εκανα unlock κανωντας login =============== Απρ 24th 2017, 5:38pm =============== mexri to 50% με πηγαινει

Μήνυμα

παιδια μου εβγαλε αυτο

Μήνυμα

Ευχαριστω πολυ. επειδη το εχω αγορασει απο alliexpress μαλλον θα κανω αυτο που λετε εκτος κ αν μπορω να το στειλω καπου ελλαδα σε καποια αντιπροσωπεια πχ infoquest.

Μήνυμα

οχι... Μου ειχαν στειλει μηνυμα οτι πηρα εγκριση για ξεκλειδωμα πριν κανενα μηνα αλλα εγω δεν εκνα τιποτα...

Μήνυμα

καποιος μου προτεινε να κατεβασω Miflashunlocktool στο λαπτοπ και να κανω login μετα να βαλω το κινητο σε fastboot το συνδεω με το λαπτοπ κ ξεκλειδωνω. Αυτο που μου φαινεται πιο ευκολο γινεται? Κ παλι ευχαριστω...

Μήνυμα

δεν παιζει ρολο δηλαδη οτι για να πας στο επομενο βημα πρεπει να περασεις απο το προηγουμενο?

Μήνυμα

τελεια ευχαριστω.... Θα ενημερωσω... παει 10 ωρα θα φαμε για όλη τη διαδικασια... =============== Απρ 24th 2017, 11:13am =============== το dεbuging πουν πρεπει να μπεις στο μενου του κινητου πως θα το κανω αφου το κινητο δεν ανοιγει?

Μήνυμα

αν τελικα είναι ξεκλείδωτο ομως με αυτη τη ρομ??

Μήνυμα

Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 αυτο φανταζομαι. Σε ευχαριστώ. Θσ το κανω το απογευμα κ βλεπω.... Αφου τους εγκαταστησω πρεπει μετα να περασω καινουρια rom?

Μήνυμα

μου ειχαν στειλει μηνυμα απο την xiaomi οτι πηρα εγγκριση γααι ξεκλειδωμα αλλα εγω δεν εκανα τιποτα μετα... Οποτε δεν ξερω αν ειναι.... αν ανοιξω το κινητο βγαζει μαυρη οθονη με το λογοτυπο κ δεν κλεινει ακομα κ να παταω το κουμπι. κανει επανεκινησεις. Για να το κλείσω ή να το παω σε fastmode παταω volume κ το κουμπι που κλεινει...

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Έχεις μια από τις χειρότερες πειραγμένες unofficial μαϊμού ρομ. Βάλε αρχικά drivers στον υπολογιστή σου από το πρώτο Link της υπογραφής μου και κατόπιν κάνε τον παρακάτω έλεγχο μιας και είσαι σε fastboot. Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος ” ειχα στείλει για unlock μου ειχαν απανησει οκ αλλα δεν το ειχα ξεκλειδωσει. επισης εγω εχω qualcomm ή mediatek... επεξεργαστη snapdragon θυμαμαι...

Μήνυμα

Εχω το redmi 4 pro. Ειχα κατεβασει μια εφαρμογη καμερας γιατι δε μου αρεσε η κάμερα του κινητού. Αποφασισα να σβησω την καμερα που ειχα κατεβασει κ ξαφνικα το κινητο εκλεισε κ ανοιγοκλεινει μενοντας σταθερο σε μια μαυρη οθονη που εχει το λογοτυπο της xiaomi. Δεν κλεινει το κινητο ουτε πατωντας το power off. Κανει επανεκκινησεισ κ δειχνει μαυρη οθόνη με το Logo mi. Τελικα το έβαλα σε fastboot... να υποθεσω ότι εχω την global unofficial κινεζικη?

• Redmi 4 Prime - Κόλλησε στο Mi

christos83 - - RedMi 4 PRO (Markw)

Μήνυμα

Εχω το redmi 4 pro. Ειχα κατεβασει μια εφαρμογη καμερας γιατι δε μου αρεσε η κάμερα του κινητού. Αποφασισα να σβησω την καμερα που ειχα κατεβασει κ ξαφνικα το κινητο εκλεισε κ ανοιγοκλεινει μενοντας σταθερο σε μια μαυρη οθονη που εχει το λογοτυπο της xiaomi. Δεν κλεινει το κινητο ουτε πατωντας το power of. Στελνω 2 φωτογραφίες.

• camera

Μήνυμα

Μου φαίνεται τρομερά δυσκολο να αλλαξω rom ρε γαμωτο.

• camera

Μήνυμα

Ευχαριστώ... Εστειλα μηνυμα στην xiaomi και μου απαντησε οτι εχω την αδεια να ξεκλειδωσω την συσκευη μου. Να αλλαξω rom ή να μείνω με αυτη που έχω?

• camera

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ πολύ. Θα προσπαθήσω αυτές τις ημέρες να την αλλάξω...

• camera

Μήνυμα

πιστευεις αν αλλαξω ρομ θα δω αλλαγες στην κάμερα? Κ αλλαγές που δεν ανάβουν τα τρία πληκτρα αφης στην οθόνη?