Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 264.
-
@MIUI_ART Γιατί δεν δοκιμάζεις με dial up?
-
Σε RN2 έχω την αίσθηση ότι έχει καλύτερη διαχειριση σήματος και ταχύτερη λήψη SMS (χωρίς να μπορώ να το υποστηρίξω με νούμερα). Άλλος κανείς με την ίδια εντύπωση; Για μπαταρία και θερμοκρασία δεν μπορώ να βγάλω ακόμα συμπέρασμα, χτες την πέρασα.
-
Από όσο έχω δει κάνει μόνο wipe dalvik & cache
-
Παράθεση από johnkeppas: “Να κάνω μια ερώτηση... Κάθε βδομάδα που κάνω αναβάθμιση χάνονται οι custom ρυθμίσεις εμφανισης(εικονίδια, ταπετσαρία lockscreen). Ξερει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό και πως μπορώ να το σταματήσω;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μήπως κάνεις κάθε φορά factory reset;
-
@jimmydimo @fragsp Το είδα κι εγώ αυτό, όπως το ίδιο κάνει και με τα μηνύματα. @Bodai Η προηγούμενη συζήτησή μας για τις επαφές και τώρα τα παραπάνω. Κάτι γίνεται με το συγχρονισμό με micloud. Θα δω τι παίζει στην 6.9.15 όταν τη βάλω.
-
@jimmydimo Υπάρχει ένας πολύ καλός οδηγός TWRP: Όλων των ειδών τα Wipes (video) του @caeser
-
@jimmydimo @GEORGE13 Όπως είπε και ο @MIUI_ART (του οποίου οι οδηγίες είναι εγγύηση), το twrp ως recovery rom προορίζεται ακριβώς για διάφορες εργασίες στη συσκευή, όπως πχ την εγκατάσταση. Το factory reset που ανέφερε o george13 δεν απαιτείται κάθε φορά, χρειάζεται μόνο υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Μια από αυτές ήταν η μετάβαση από miui 7 σε 8.
-
@jimmydimo Δεν έχει σημασία σε ποιό folder του usb θα τη βάλεις αφού το twrp σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις από ποιο source θα διαβάσει το αρχείο. Προσωπικά δεν έχω κάνει ποτέ αναβάθμιση μέσα από το system παρά μόνο απο twrp. Από τα εργαλεία>αναβάθμιση, επάνω δεξιά στις τρεις τελίτσες θα κάνεις επανεκκίνηση σε recovery. Θα μπει στο twrp και έπειτα ξανακάνε reboot to recovery. Στο install θα επιλέξεις Select Storage, το usb και κατόπιν το αρχείο zip της rom.
-
@Bodai Εύλογη η ερώτησή σου. Από την πρώτη στιγμή που πήρα το Note 2 έκανα συγχρονισμό με το google και εκεί συνεχίζω να τις αποθηκεύω. Όταν ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το Mi cloud μήνες πριν, και χωρίς να κάνω κάτι το ιδιαίτερο, τις έβλεπα και εκεί. Και μάλιστα και στα μηνύματα μου εμφάνιζε το όνομα ενώ τώρα έχει μόνο τον αριθμό. Δεν τις βλέπω ίσως από την 8 και μετά, χωρίς να μπορώ να το πω με σιγουριά.
-
Στην 6.9.8 αλλά και στις τελευταίες, δεν εμφανίζει στο mi cloud τις επαφές παρόλο που έχω ενεργοποημένο συγχρονισμό.
-
@jimmydimo Μπορείς να βάλεις το zip στην εξωτερική sd. αλλά έχει συμβεί σε αρκετούς να συναντήσουν πρόβλημα στην αναβάθμιση, χωρίς να είναι απόλυτο. Καλού κακού αν παίρνει Otg usb έχε το σαν εναλλακτική. Σε εμένα έχει παίξει πάντα έτσι. Μιλάω για αναβάθμιση από twrp, το θεωρώ πιο ασφαλές.
-
@NasDriver @Giannisagal Πάντως κατά τη γνώμη μου η καλύτερη είναι η 6.8.4 ,όχι η 25. Αν γύριζα πίσω αυτή θα έβαζα.
-
Παράθεση από Giannisagal: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Giannisagal: “Όλα σφαίρα σε redmi note 4g αλλά έχω ένα θέμα....... Έκανα καθαρή εγκατάσταση το έστησα από την αρχή....... Πατάω λοιπόν το άλμπουμ να δω τις φωτογραφίες μου και είναι κενό και τις βλέπω μόνο από τα αρχεία.. .... ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΠΆΛΙ ΤΟΎΤΟ;;;;;;;; ” Γιάννη, δεν δοκιμάζεις να κάνεις ένα καθαρισμό δεδομένων από τις Ρυθμίσεις => Εφαρμογές => Άλμπουμ ? ” Λοιπόν μπαίνω εφαρμογές_αλπουμ αλλά δεν έχει κάτι για καθαρισμό όμως, το εικ…
-
@MIUI_ART Χτες μου ήρθε email για τη ROM του gkalen για cancro, ενώ δεν έχω τη συσκευή δηλωμένη. Σχόλιο για την 6.8.25. To πρωί έκανα σκόπιμο reboot, όπως κάνω αρκετά συχνά, και κολλησε στο logo mi. Με αφαίρεση μπαταρίας έστρωσε.
-
Παράθεση από Nikos Gs: “ρε παιδιά..ας δώσει κάποιος τα φώτα του..έχω ένα mi4c και προσπαθώ να περάσω τη ρομ μέσω updater αλλά δεν θέλει. Βάζω τα screenshot να δείτε το error. Τι φαση???? ” Γιατί δεν δοκιμάζεις μέσω twrp?
-
Παράθεση από Giannisagal: “Παράθεση από thomas01: “Με το που μπαίνει δεν ανοίγει η εφαρμογή αλλά ξεκινούν να ανοίγουν παράθυρα μάλλον διαφημιστικά. Πάρα πολλά όμως και συνεχόμενα, όπως το συνημμένο. ” κανε καθαρισμο δεδομενων της εφαρμογης του miuihellas και θα στρωσει οπως εκανα και εγω που εκανε ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο με σενα. ” Το έκανα αλλά δυστυχώς κάνει ακριβώς τα ίδια.
-
Την εγκατέστησα χτες και αναμένω να δω συμπεριφορά. 1) Πριν λίγο μπήκα στην εφαρμογή xiaomihellas. Με το που μπαίνει δεν ανοίγει η εφαρμογή αλλά ξεκινούν να ανοίγουν παράθυρα μάλλον διαφημιστικά. Πάρα πολλά όμως και συνεχόμενα, όπως το συνημμένο. Δεν μπορείς πλέον να χρησιμοποιήσεις τη συσκευή καθόλου. Δεν μπορείς να τα κλείσεις και ξανανοίγουν διαρκώς. Μόνο με reboot σώζεται. Πολύ μεγάλο πρόβλημα, θα δω εαν το κάνει μόνο με την εφαρμογή του forum. 2) Τόσο σε αυτή τη rom όσο και στις προηγούμενε…