Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 264.
-
Καλημέρα. Το supersu έχει σε αυτή τη rom επίδραση στη θέρμανση στης συσκευής και ίσως προκαλεί περισσότερη κατανάλωση μπαταρίας; Πιστεύετε ότι θα βοηθούσε να απενεργοποιηθεί και να ενεργοποιείται μόνο αν χρειαστεί;
-
παιδια εννουνται ολα αυτα που λετε περι ρυθμισεων της συσκευης. Οπως εγραψα πριν, ειναι καθαρα θεμα της cosmote. Τους πηρα τηλ και μου ειπαν (ακουσον ακουσον) οτι δεν ειναι ενεργοποιημενο το 4G στη συνδεση!!!! Παρολο που εγω τοσο καιρο πληρωνω συνδεση που εχει 4G και εχω μεινει με την εντυπωση οτι εχω 4G!!! Τραγικοι!!! Μου το ενεργοποιησαν και αδω και μια ωρα εχω κανονικα 4G και απο την καρτα του mobile intenet.
-
Καλημερα, δεν ισχυει αυτοπου λες. Συνδεεται κανονικα και απο τις δυο sim. Εβαλα στη sim2 την κανονικη καρτα της τηλεφωνικης μου συνδεσης που ειναι επισης 4G και επιασε 4G κανονικα. Δεν φταιει λοιπον η συσκευη. Η Cosmote κατι κανει με την καρτα του mobile internet που υποτίθεται γραφει πανω 4G αλλα δεν συνδεεται 4G ουτε στην sim 1.
-
Η σύνδεση 4G στη sim 2 δεν γίνεται, παρόλο που η καρτα ειναι 4G. Το note 2 με βαση τις επισημες προδιαγραφες υποστηριζει 4G και στις 2 sim. Η ROM που φοράει είναι GTV 6.7.21. Εννοείται ότι προτιμώμενο δίκτυο εχω 4G. Η καρτα που εβαλα στη sim 2 ειναι cosmote mobile internet με συμβόλαιο. Αν την βάλω στη θέση 1 και βάλω στη θέση 2 την καρτα της τηλεφωνικής συνδεσης, συνδεεται 4G κανονικά. Αρα συμπεραίνω ότι η sim 2 δεν μπορει 4G. Καποια ιδεα; Ειναι θεμα ROM; edit Εβαλα στη sim 2 την καρτα της τηλε…
-
Εντυπώσεις 6.7.21 μετά από δύο μέρες. Με εντελώς cean install (wipe dalvik, cache, data, system, internal card) πάει αρκετά καλά. Μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα όπως διακοπή Internet κλπ, τα οποία είχα στην 6.7.14 και εμφανίστηκαν πρώτη φορά μετά τη μετάβαση σε Miui 8. Στην 7 πήγαινε άψογα χωρίς κανένα πρόβλημα με μπαταρία ή σήμα. Στην 6.7.14 στο runkeeper υπήρχε πρόβλημα με την καταγραφή της διαδρομής με το gps, έδειχνε σε ευθεία γραμμή τα σημεία εκκίνησης και τέλους. Θα το δω π…
-
@MIUI_ART Ένα θέμα με το σήμα πάντως υπάρχει εδώ και λίγο καιρό, και όχι μόνο στην τελευταία rom. Το εντοπίζω στη διαχείριση της πρόσδεσης σε κεραία 4G. Ενώ δεν είναι αρκετή η ισχύς, επιμένει να κρατάει 4G με αποτέλεσμα φτωχή ποιότητα δεδομένων. Αν αλλάξεις χειροκίνητα σε 3G τότε είναι άψογο. Σημαντικό μειονέκτημα. Αναφέρομαι σε Redmi Note 2. edited @MIUI_ART Επίσης βγάζει και σε μένα μήνυμα ότι η σύνδεση με το internet διακόπηκε. Αρχικά το είχα δει στο γραφείο με σύνδεση δεδομένων, όπου θεώρησα…
-
Παράθεση από caeser: “ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ με την επαναφορά του τελευταίου μου τοπικού back up... (με εξαίρεση το Viber, που είναι "δυσκοίλιο" όπως πάντα στα restore... και έπρεπε να το ξαναστήσω...) Τώρα πρέπει να βρούμε τρόπο να "απαγορεύσουμε" ή να μπλοκάρουμε το αυτόματο update του SuperSU μέσα απο το Google Play (δηλαδή όπως ζήτησε σε σένα γιατρέ). Καμμιά ιδέα? Πως μπλοκάρει αυτό? ” Το viber πλέον έχει δυνατότητα backup στο google drive, σε μένα τα επανέφερε μία χαρά μετά από το FR
-
Καλησπέρα, σε RN2 απο 6.5.19 έκανα factory reset για την 6.6.30, δεν ρώτησε κάτι για su το twrp. Έπρεπε να κάνω κάτι; Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε και τώρα κάνω reboot to system. μέχρι στιγμής και μετά απο restore απο το miaccount φαινεται οκ
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Στο mi4 από χθες που την πέρασα φαίνονται όλα εντάξει. Το calculator δε δουλεύει σωστά το % στην πρόσθεση, δηλαδή αν κάνω 100+40% μου βγάζει 100,4. ” 100+40%=100+0.4=100.4
-
Xiaomi Mi Pad 2 16GB
-
@MIUI_ART Καλημέρα, Δεν έλαβα email για τη νέα gtv 6.5.26, ενω μέχρι πρότινος ερχόντουσαν όλα κανονικά. Το κουτάκι για ota update εξακολουθεί να είναι τικαρισμένο στο προφίλ μου. Sorry, τωρα ειδα την αναμονή
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από thomas01: “Επίσης να πω κατι ακόμα, στο es explorer text editor και στον file manager text editor αν κανεις αλλαγές σε txt αρχείο στην εξωτερική κάρτα, δεν μπορείς να σώσεις. Στη εσωτερική σωζει. ” Root explorer και ξερό ψωμί , τα κάνει όλα .. ” @gkalen καλήμερα, εννοείς αυτόν της speed software που κάνει 3,79€; πάντως πιστεύω ότι είναι θέμα της rom. μέχρι κάποια rom δεν είχα πρόβλημα με edit και save το συγκεκριμένο μάλιστα αρχείο στην ext sd.
-
@Bodai Πριν λίγο αναβαθμισε το dropbox στην 8.2.4. Το προβλημα συνεχίζεται . Επίσης να πω κατι ακόμα, στο es explorer text editor και στον file manager text editor αν κανεις αλλαγές σε txt αρχείο στην εξωτερική κάρτα, δεν μπορείς να σώσεις. Στη εσωτερική σωζει.
-
@Bodai πάντως τώρα αν μπεις από chrome στο Play, και κάνεις αναζήτηση της εφαρμογής dropbox, σου επιστρέφει την έκδοση 7.2.8 όπως φαίνεται στο screen shot που έχω ανεβάσει. Με ημερομηνία ενημέρωσης 16 Μαΐου!! Στο κινητό έλεγε Απρίλιο. Ότι νάναι!!
-
@Bodai σκέφτηκα ότι παίζει το εξής: Εχω και στο Laptop το dropbox, με το ίδιο account που χρησιμοποιώ και στο κινητό για ευνόητους λόγους πρόσβασης στα αρχεία μου. Παίζει το dropbox να μην έχει ανεβάσει την έκδοση του chrdes για windows οπότε δίνει την προηγούμενη.
-
@chrdes @Bodai Για καποιο λογο εμενα δεν μου βγαζει αυτη που λεει ο φιλος. Την εβγαλα εντελώς από τη λιστα, έκανα καθαρισμο του google play, ξαναμπηκα να την κατεβασω, και παλι την ιδια μου δείχνει. Γιατι δεν μου δινει την τελευταία δεν μπορω να καταλαβω.
-
@Bodai @chrdes Η εκδοση που δειχνει στο google play σήμερα που ξαναεγκατεστησα το dropbox ειναι 7.2.8. αλλο play εχουμε;
-
@Bodai Εγινε απεγκατάσταση, επανεκκίνηση, επανεγκατάσταση, επανεκκίνηση. Τρέχω το antivirus και πάλι βρίσκει ιό. Επίσης και πάλι δεν σώζει στη συσκευή. Τι είναι αυτό που βγάζει;; Τι να ενεργοποιήσω;; έκδοση 7.2.8
-
Με την 6.5.19 υπαρχει καποιο προβλημα με το dropbox. 1) στην αναζήτηση με το antivirus βγαζει οτι η εφαρμογη εχει ιο. Αν την απεγκαταστησεις και τη βαλεις παλι, το ιδιο. 2) δεν σε αφηνει να σωσεις στη συσκευή αρχειο. Απο το google drive σε αφηνει. Βγαζει μηνυμα για ενεργοποιηση στα έγγραφα, δεν το εχω ξαναδει ποτε, και εχω τις ιδιες εφαρμογες εδω και 8 μηνες.